Οι κακοντυμένες του Οκτωβρίου

Τα διάσημα κορίτσια κάποιες φορές κάνουν λάθη στιλιστικά που μας κάνουν να απορούμε. Ρίξε μια ματιά στις κακοντυμένες του μήνα και αποφάσισε ποια σταρ θα έπρεπε να δει από κοντά το κρατητήριο της μόδας.

newego_LARGE_t_821_106118503_type12372

Η Άννα Κέντρικ, φόρεσε όλα τα τρεντ σε ένα και δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν και τόσο καλό. Η εμφάνιση της αυτή στο κόκκινο χαλί δείχνει να προσπάθησε να χωρέσει όλα τα τρεντ της σεζόν σε μια εμφάνιση. Πολύ λουλούδι και στο επάνω και στο κάτω μέρος του συνόλου και φούστα με το cropped τοπ και ζώνη σε πορτοκαλο…φούξια στη μέση. Σίγουρα το λουκ την μεγαλώνει και γενικά δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο …”φορτωμένες” επιλογές!

newego_LARGE_t_821_106118511_type12372

Η συγκεκριμένη δημιουργία δεν είναι χάλια αλλά δεν είναι σίγουρα και από τις καλύτερες επιλογές της Κόρτνεϊ Κοξ. Το μήκος του φορέματος είναι λίγο άβολο, η υφή του σε ένα περίεργο λαμπερό και φανταχτερό σατέν δεν την κολακεύει ούτε αναδεικνύει το σώμα της όπως θα έπρεπε και είναι κρίμα. Με την ζώνη σίγουρα ο στιλίστας προσπάθησε να δημιουργήσει καμπύλες αλλά δυστυχώ το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο καλό αν και διαθέτει υπέροχο κορμί.

newego_LARGE_t_821_106118536_type12372

Τα Χριστούγεννα ήρθαν σχετικά νωρίς για την Γκουέν Στεφάνι! Το φόρεμα που μοιάζει λιγάκι με χριστουγεννιάτικο δέντρο και δεν ξέρουμε ακριβώς αν κουνιέται η ίδια ή το φόρεμα της δεν θυμίζει πολύ το γνωστό και αγαπημένο ροκ στιλ της.

newego_LARGE_t_821_106118577_type12372

Η Λίλι ‘Άλεν με την όχι και τόσο καλόγουστη επιλογή της στις 20 του μήνα στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Λονδίνου μπλέκει λίγη μαύρη δαντέλα στα λευκά μανίκια τα φουσκωμένα και όλος συνδυασμός κάτι μας κάνει.

womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *