Οι πιο σέξι εγχώριες κοκκινομάλλες του 2013

Το κόκκινο μπορεί μεν να είναι ένα “δύσκολο” χρώμα δεν είναι όμως λίγες οι διάσημες εκείνες που το τόλμησαν το 2013. Από την Σίσσυ Χρηστίδου μέχρι την Έλενα Παπαρίζου, το χάλκινο είναι ένα χρώμα που σε κάνει να ξεχωρίζεις.

newego_LARGE_t_821_106146981_type12550

Η πληθωρική Σίσσυ Χρηστίδου μπορεί να είναι κούκλα όποιο χρώμα και αν κάνει τα μαλλιά της. Το θέμα είναι όμως πως σαν κοκκινομάλλα έχει καθιερωθεί. Το χάλκινο είναι ένα έντονο χρώμα που η Σίσσυ το διάλεξε πολύ πριν από τις άλλες διάσημες που το τόλμησαν.

Η σωστή απόχρωση: η απόχρωση του κόκκινου που θα διαλέξεις είναι πολύ σημαντική, γι’ αυτό φρόντισε να είναι η σωστή! Από σχεδόν πορτοκαλί μέχρι σκούρο δαμασκηνί η χρωματική παλέτα σε καλεί να διαλέξεις το κόκκινου που σου ταιριάζει. Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα οι αποχρώσεις του έντονου κόκκινου (της ντομάτας)είναι ότι πρέπει για εσένα.
Αν δεν φοβάσαι να τολμήσεις κάτι διαφορετικό η λευκή σου επιδερμίδα θα κάνει τέλεια αντίθεση με το σκούρο δαμασκηνί χαρίζοντας σου βαμπ αέρα που είναι και in! Από την άλλη αν έχεις σταρένια επιδερμίδα το πυρόξανθο θα σε βάλει στο επίκεντρο της μόδας ενώ σου ταιριάζει άψογα οποιαδήποτε απόχρωση του χάλκινου.

Το χάλκινο: το χάλκινο είναι ένα χρώμα πολύ ζωντανό και φωτεινό αλλά θέλει προσοχή. Έχε κατά νου ότι το χάλκινο εμπεριέχει και χρυσό και γι’ αυτό αν έχεις σταρένια επιδερμίδα τότε μόλις βρήκες το χρώμα σου! Οι αποχρώσεις του χαλκού σου ταιριάζουν άψογα αν η επιδερμίδα σου έχει ζεστή απόχρωση χαρίζοντας σου το χρώμα των ονείρων σου! Η απόχρωση του χάλκινου που θα διαλέξεις που μπορεί να είναι από πολύ ανοιχτό χάλκινο- ξανθό μέχρι σκούρο πυρόξανθο θα προκαλέσουν το λιγότερο επιφωνήματα θαυμασμού!
Το κόκκινο της ντομάτας: αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα τότε το κόκκινο της ντομάτας είναι αυτό που θα σε κερδίσει! Τα βαθιά κόκκινα χρώματα της ίδιας κατηγορίας όπως είναι το χρώμα που έχει το κόκκινο κρασί, είναι ένα υπέροχο και γεμάτο χρώμα.

newego_LARGE_t_821_106146940_type12550

Η Κατερίνα Στικούδη πάντα ήταν κούκλα όμως τώρα που έβαψε το μαλλί της στο φλογερό κόκκινο η ομορφιά της έλαμψε! Το χάλκινο της πάει πολύ και ταιριάζει τέλεια με τα μάτια της. Η λευκή της επιδερμίδα είναι ιδανική για το χρώμα αυτό. Αν είσαι κοντά στα χρώματα της τόλμησε το απόλυτο χρώμα της σεζόν!

newego_LARGE_t_821_7166319_type12550

Η Έλενα Παπαρίζου πάντα είχε μαλλιά που ζηλεύαμε αλλά τώρα το χρώμα για το οποίο μιλούσαμε συνέχεια ήταν το χάλκινο που έκανε φέτος! Αφού πρώτα είδαμε το διαφημιστικό σποτ που μας ενημέρωνε για την αλλαγή που θα έκανε, υποθέσαμε πολλά. Αν και νομίζαμε πως θα έκοβε τα μαλλιά της κοντά ή θα έκανε κάτι πολύ εκκεντρικό, είδαμε την Έλενα με έντονο χάλκινο χρώμα και σούπερ ανανεωμένο λουκ.

newego_LARGE_t_821_106150443_type12550

Η Τάμτα είναι εκκεντρική και το έντονο χάλκινο είναι ένα χρώμα που της ταιριάζει πολύ τόσο στην επιδερμίδα όσο και στο στιλ. Είναι εκρηκτικό, φωτεινό και έντονο και αν δεν φοβάσαι να ξεχωρίσεις και να στρέψεις επάνω σου τα φώτα τότε είναι η καλύτερη σου επιλογή!

 

womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *