Οι τάσεις στις τιμές των αεροπορικών για το 2015

Η νέα αναφορά Preparing for Takeoff: Air Travel Trends for 2015 αποκαλύπτει τις τάσεις που πρόκειται να ισχύσουν βάσει δεδομένων τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε. Με δυο λόγια, το 2015 θα είναι μια καλή χρονιά για τους ταξιδιώτες. Δείτε αναλυτικά τι θα ισχύει.

  • Μειώσεις σε πολλά αεροπορικά εισιτήρια. Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά ο κυριότερος είναι η αυξημένη ζήτηση, η οποία οδηγεί σε περισσότερες πτήσεις, μείωση των τιμών καυσίμων και χαμηλότερες τιμές σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική.
  • Καλύτερες τιμές στις premium καμπίνες. Φαίνεται πως η απόσταση ανάμεσα στις καλύτερες θέσεις και τις οικονομικές πρόκειται να μικρύνει και κάποια στιγμή να φτάσει σε σημείο επιτρεπτό για πολλούς να ταξιδέψουν σε καλύτερη θέση. Αυτό, βέβαια, δεν θα ισχύσει για όλες τις αεροπορικές, αλλά προτού κλείσετε το εισιτήριό σας, ρίξτε μια ματιά.
  • Οι Τρίτες παραμένουν οι καλύτερες ημέρες για να πετύχετε τις πιο οικονομικές τιμές. Σύμφωνα με έρευνες, ειδικά αν αγοράζετε τα εισιτήριά σας 21 μέρες νωρίτερα, αν τα κλείσετε ημέρα Τρίτη, η τιμή τους θα είναι καλύτερη. Ακόμη, όσοι έχουν τη δυνατότητα να φεύγουν Τρίτη και να επιστρέφουν Δευτέρα θα βλέπουν ακόμα χαμηλότερες τιμές στα εισιτήριά τους.
  • Καλύτερες τιμές για όσους κλείνουν εισιτήρια 7 εβδομάδες νωρίτερα. Σύμφωνα με ανάλυση δεδομένων, οι καλύτερες τιμές εισιτηρίων βρέθηκαν στις περιπτώσεις όσων τα έκλεισαν 50-100 ημέρες πριν την αναχώρηση, με τις χαμηλότερες τιμές να εντοπίζονται περίπου στις 57 ημέρες νωρίτερα για εγχώριες πτήσεις. Όσον αφορά τις διεθνείς, οι χαμηλότερες τιμές εντοπίζονται στις 150-225 ημέρες πριν την αναχώρηση, με τη χαμηλότερη τιμή στις 171 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  • Τα «πακέτα» σας γλιτώνουν χρήματα. Κλείνοντας αεροπορικά και ξενοδοχείο την ίδια στιγμή, μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα που φτάνουν εκατοντάδες ευρώ.

clickatlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *