Οι 10 πιο trendy τάσεις για τον άντρα του 2013.

Η νέα χρονιά έφτασε, ωστόσο ποιος είπε ότι η προηγούμενη δεν άφησε -αλλά και συνεχίζει να αφήνει- το στίγμα της στη μόδα. Το 2013 ξεκινά με στυλ που υιοθέτησε ο παλιός ο χρόνος και προσθέτει ορισμένες νέες πινελιές χαρίζοντας ένα trendy στυλ με περισσότερη φινέτσα.

Δείτε λοιπόν τι μας προτείνουν για φέτος οι μεγάλοι οίκοι μόδας και συγκεκριμένα τις 10 πιο trendy τάσεις που θα κυριαρχήσουν στις «εβδομάδες μόδας» της σεζόν, όπως δημοσιεύει το περιοδικό GQ. Έχοντας τις ως οδηγό, βρείτε ένα νέο ιδιαίτερο στυλ που θα λατρέψετε και ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας!

1. Σπορ σακάκια

Δεν μπορεί να λείπει από τη ντουλάπα ενός άνδρα. Σακάκια πολύ στυλ που θα σου χαρίσουν μεγάλη ευελιξία. Ένα σπορ σακάκι μπορεί να φορεθεί στην δουλειά ή σε μια νυχτερινή έξοδο, καθιστώντας σε κομψό και ταυτόχρονα σέξι.

 

2. Πολύχρωμα μπουφάν

Εάν πρόκειται να επενδύσεις σε κάτι για από πάνω από τα ρούχα, τότε η καλύτερη επιλογή είναι ένα πολύχρωμο μπουφάν. Το χρώμα θα δώσει πολύ στυλ στην εμφάνισή σου.

3. Σνίκερς με στυλ

Για τους πολύ Lazy ανθρώπους πρόκειται για μια επιλογή που θα του χαροποιήσει αρκετά! Τα κορδόνια πάνε περίπατο μαζί με τη χρονιά μου έφυγε. Ένα παπούτσι λοιπόν που θα σου εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα δεν είναι άλλο από ένα τύπου Vans, που αν θυμάσαι καλά φορούσες στο σχολείο! Θα δεις ότι ταιριάζει άψογα με ένα σπορ κοστούμι.

4. Καφέ κοστούμια

Τι μπορεί να σου κάνει ένα καφέ κοστούμι; Μα φυσικά να σου δώσει ένα ξεχωριστό στυλ και μια φινέτσα που θα ζήλευαν πολλοί. Συνδύασε το με ένα ουδέτερο χρώμα πουκάμισου και αντίστοιχη γραβάτα και πέρνα μια βόλτα από το καζίνο. Σίγουρα όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου!

5. Μπλουζάκια με λευκή ρίγα στο στήθος και τα μπράτσα

Θέλεις αυτοί που σε βλέπουν να νομίζουν ότι είσαι «χτισμένος» σαν τον Σούπερμαν, αλλά δεν έχεις πατήσει το πόδι σου στο γυμναστήριο φέτος; Πολύ εύκολο, αρκεί να επιλέξεις τα πλεκτά μπλουζάκια στα οποία διάφοροι σχεδιαστές έχουν ενσωματώσει μια λευκή ταινία στο στήθος και στους ώμους. Το graphic design αυτό κάνει κάθε άντρα να φαίνεται αρκετά σωματώδης, κάτι που θα κάνει πάταγο από την άνοιξη και ύστερα.

6. Τζιν πουκάμισα

Πουκάμισα που θα σου δώσουν ένα ξεχωριστό αέρα στο χώρο εργασίας ή στην αίθουσα συνεδριάσεων του τρέχοντος έτους. Σε συνδυασμό με μια οποιαδήποτε γραβάτα, το πουκάμισο θα γίνει το μυστικό όπλο κάθε άντρα γραφείο.

7. Ρούχα και αξεσουάρ παραλλαγής

Η παραλλαγή εξακολουθεί να βρίσκεται στη μόδα αρκετό καιρό τώρα και δεν παύει να επικρατεί και τη νέα χρονιά που μας καλωσορίζει. Ρούχα και αξεσουάρ κάνουν την εμφάνισή σου πιο country και πιο ελκυστική!

8. Σταυρωτά κοστούμια

Η μόδα κάνει ένα βήμα μπροστά και παρουσιάζει τα κοστούμια που κουμπώνουν και από τις δύο πλευρές, κάνοντας όλους τους άνδρες ευτυχισμένους. Φορώντας ένα τέτοιο κοστούμι γίνεσαι αυτόματα πιο δυναμικός, καθώς αποτελεί το απόλυτο κοστούμι εξουσίας όταν συνδυάζεται με ένα εξίσου ισχυρό πουκάμισο και μια κομψή γραβάτα.

9. Παπούτσια Monkstrap

Είσαι ντυμένος στην πένα αλλά κάτι σου λείπει που θα δώσει ξεχωριστό ύφος; Μην ανησυχείς! Για να είσαι από την κορυφή ως τα νύχια κομψός βάλε παπούτσια Monkstrap που θα δώσουν άλλο αέρα στο στυλ σου. Το δέρμα τους θα σε κάνει πιο elegant.

10. Κοστούμι με γιλέκο

Συνδυασμός που σκοτώνει! Το κλασικό στιλ που συνδυάζει κοστούμι-γιλέκο-πουκάμισο ήρθε και πάλι στη μόδα φέτος αποδεικνύοντας ότι ακόμη και το πιο παραδοσιακό ανδρικό ντύσιμο μπορεί να σταθεί επάξια και στη σύγχρονη εποχή και να αποδειχθεί από τις πιο hot τάσεις της μόδας.

koolnews.gr

One thought on “Οι 10 πιο trendy τάσεις για τον άντρα του 2013.

  • Σεπ 10, 2013, 14:54
    Permalink

    kalhmera!! tha hthela na mathw ti marka einai to kostoumi No 4. H pou tha mporoysa na to brw!
    eyxaristw!

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *