Ο νέος trendy συνδιασμός ,δαντέλα και δέρμα.

Η μόδα για τη φετινή Άνοιξη έχει βαλθεί να μας παρασύρει σε νέα μονοπάτια, που ανατρέπουν συνήθειες του παρελθόντος και μας προτείνουν να δοκιμάσουμε νέους συνδυασμούς. Κυρίαρχα υλικά σ’ αυτό το ταξίδι, στις συλλογές μεγάλων Οίκων όπως του Valentino, του Moschino, του Versace και πολλών άλλων,  είναι το δέρμα με ινδιάνικο άρωμα και η δαντέλα που είναι ο εκφραστής της αθώας θηλυκότητας. Και τί έγινε… θα αναρωτηθείς.  Συμφωνώ, είναι δύο υλικά που τα έχουμε ξαναφορέσει. Η διαφορά όμως φέτος είναι, ότι η μόδα προστάζει να τα συνδυάσουμε και να τα φορέσουμε μαζί. Κι εδώ καλή μου φιλενάδα, αρχίζουν τα δύσκολα. Σκέφτηκα λοιπόν να δούμε μαζί κάποιες προτάσεις, που είμαι σίγουρη ότι θα σε βοηθήσουν να κάνεις την επανάστασή σου, αναδεικνύοντας γι’ άλλη μια φορά τη θηλυκότητά σου
Δαντελένια εφαρμοστή μπλούζα, τζιν και δερμάτινο μπουφάν

Στη ντουλάπα σου, όλο και κάποιο δερμάτινο σακάκι θα υπάρχει .  Είναι ένα ρούχο διαχρονικό κι ευκολοφόρετο! Φόρεσε λοιπόν ένα δαντελένιο μπλουζάκι, το αγαπημένο σου τζιν κι από πάνω το δερμάτινο μπουφάν σου. Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, το να συνδυάζεις τρία τόσο διαφορετικά ρούχα, κι όμως το μποέμικο αποτέλεσμα που συνθέτουν, θα είναι μοναδικό! ;
Δαντελένιο πουκάμισο με δερμάτινο κολάν

Αρχίζεις να συνηθίζεις στην ιδέα του παντρέματος της δαντέλας με το δέρμα; Σε καλό δρόμο είμαστε! Για μια βραδινή εμφάνιση, συνδύασε το απόλυτο trend της φετινής σεζόν που είναι η δαντελένια μπλούζα κι από κάτω φόρεσε ένα δερμάτινο κολάν, που αγκαλιάζει σφιχτά τους γοφούς κι αναδεικνύει τα όμορφα πόδια σου. Ολοκλήρωσε το ντύσιμό σου με ένα ζευγάρι γόβες, που αν θες τα βλέμματα γύρω σου να πάρουν φωτιά, τόλμησε να είναι σε μια έντονη νέον απόχρωση.
Δαντελένιο φόρεμα με Biker Jacket

Ανήκεις στις γυναίκες που αγαπούν τη θηλυκή αύρα της δαντέλας, αλλά σε φοβίζει η ιδέα του να φορέσεις ένα ολόσωμο δαντελένιο φόρεμα. Φοβάσαι ότι θα είναι πολύ “βαρύ” για σένα. Το καταλαβαίνω.. Δαντέλα και φόρεμα, δύο σε ένα,  μπορεί να μην είναι συμβατό με το στυλ σου. Για σκέψου το όμως, πάνω από το καθαρά θηλυκό δαντελένιο σου φόρεμα να φορέσεις ένα αγορίστικο δερμάτινο μπουφάν. Η αντίθεση θα είναι προκλητική και σε βεβαιώνω ότι και το αποτέλεσμα της εμφάνισής σου θα έχει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον.
Δαντελένιο τοπάκι με δερμάτινη φούστα σκέιτερ

Αν σου αρέσει να προκαλείς,  λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο, με το όμορφο κορμί σου, τότε ίσως να θέλεις να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό ντύσιμο, που θα αποτελείται από ένα αποκαλυπτικό δαντελένιο κοντό τοπάκι και μια πλούσια mini δερμάτινη φούστα.  Και σου λέω πλούσια, γιατί οι πιέτες στη φούστα μαλακώνουν την σκληρή αίσθηση που βγάζει το δέρμα σαν υλικό. Τα φαρδιά βραχιόλια στα χέρια σου, θα δώσουν μια ακόμα πιο ξεχωριστή ένταση στο look σου κι ένα ζευγάρι πέδιλα σε σχήμα σφήνας, θα ολοκληρώσουν το εντυπωσιακό ντύσιμό σου.
Δαντελένια μπλούζα με δερμάτινη φούστα

Το ρούχο από δέρμα είναι ένα ευέλικτο κομμάτι και φυσικά μπορείς να το φορέσεις ακόμα και στο γραφείο, αρκεί να το κάνεις σωστά. Το office dress-code από τη μια πλευρά μπορεί από τη φύση του να έχει κάποιους περιορισμούς κι από την άλλη το δέρμα σαν υλικό δεν είναι απαραίτητα συνώνυμο με την συντηρητική εμφάνιση, που συνηθίζεται σ’ αυτόν τον χώρο . Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να συμβαδίσουν, εάν το κάνεις μελετημένα. Σπάσε λοιπόν τις προκαταλήψεις  και φόρεσε μια μακρυμάνικη δαντελένια μπλούζα, με μια δερμάτινη pencil φούστα. Το δέρμα άλλωστε, δεν έκανε ποτέ κακό σε καμιά μας!
Μαύρο φόρεμα από δέρμα και δαντέλα

Έχεις σίγουρα ακούσει για το πόσο απαραίτητο είναι το  little black φόρεμα για την γκαρνταρόμπα σου. Κι ας μην κρυβόμαστε, ξέρεις πολύ καλά ότι το ένα δεν είναι ποτέ αρκετό! Το να προσθέσεις λοιπόν άλλο ένα στη συλλογή σου, μάλλον δεν θα σε βλάψει, πολύ περισσότερο βέβαια αν είναι ένα δερμάτινο φόρεμα διακοσμημένο με δαντέλα! Είναι ένα διαχρονικά chic ρούχο, που θα σε βγάλει πολλές φορές ασπροπρόσωπη.
Δερμάτινο φόρεμα και δαντελένιες γόβες

Είσαι έτοιμη να δείξεις την επαναστατική σου διάθεση; Αν ναι, διάλεξε ένα δερμάτινο, ολόσωμο εφαρμοστό σέξι φόρεμα ή ακόμα και μεσάτο σε γραμμή “Α”. Το μαύρο χρώμα είναι η πιο ασφαλής λύση, στην περίπτωση που δεν το διαθέτει η ντουλάπα σου και θα πρέπει να το αγοράσεις. Αλλά πού κολλάει η δαντέλα, θα με ρωτήσεις. Σκέψου λοιπόν τα αξεσουάρ και για να είμαι πιο συγκεκριμένη, σκέψου ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες στιλέτο και μια δαντελένια αραχνοΰφαντη εσάρπα, που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερο μυστήριο στην τελική σου εικόνα.

fe-mail.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *