Ο οίκος Valentino «εκμεταλλεύτηκε» την κηδεία του Seymour Hoffman για να προμοτάρει την καινούργια του τσάντα

Τον γύρο του κόσμου κάνει η απίστευτη κίνηση του τμήματος προώθησης της μάρκας Valentino, που απέστειλε τη φωτογραφία της ηθοποιού Amy Adams να κρατάει τσάντα Valentino στην κηδεία του συνεργάτη και φίλου της Philip Seymour Hoffman στο Twitter, με συνοδευτικό κείμενο που έγραφε: «Δείτε την ηθοποιό Amy Adams να κρατάει την Valentino Garavany Rockstud Duble τσάντα από την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014».

bagvalentino

Όπως καταλαβαίνετε αυτή η άστοχη το λιγότερο κίνηση του διάσημου οίκου ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, αφού η φωτογραφία της ηθοποιού ήταν από την κηδεία του ηθοποιού.

Από την πλευρά της η ηθοποιός με δήλωση της είπε πως: «Η υπόνοια ότι θα χρησιμοποιούσα αυτή τη στιγμή για διαφημιστικό σκοπό είναι πραγματικά αποκρουστική».

Ο οίκος Valentino εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας συγνώμη, αλλά ο αμερικανικός τύπος δεν έχει πειστεί ακόμα καθώς, έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι ακόμα και η μάρκα από μπότες UGG έστειλε μπότες στους καλεσμένους της κηδείας με την ελπίδα ότι θα τις φορέσουν.

GqG6X_-360

 

govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *