Ο πρόεδρος Ομπάμα συγκίνησε ξανά.Έστειλε μήνυμα με φόντο την Ακρόπολη, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.(Vid)

obbbama-708

Με ένα βίντεο που ανέβασε στο Facebook, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, με φόντο την Ακρόπολη, στέλνει το δικό του μήνυμα και αποχαιρετά οριστικά την Αθήνα.

Με πρώτο πλάνο την Αθήνα και στη συνέχεια τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, το βίντεο με εντυπωσιακό τρόπο καταγράφει στιγμές από την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου τόσο στον αρχαιολογικό χώρο όσο και στο Μουσείο της Ακρόπολης. «Είμαστε μέρος της κοινότητας των εθνών που λύνει προβλήματα και κάνει το καλύτερο για την ανθρωπότητα», λέει ο Αμερικανός πρόεδρος από τον Ιερό Βράχο, τονίζοντας ότι μία από τις χαρές τού να βρίσκεται κανείς στη θέση του είναι ότι γνωρίζει τον κόσμο και την ιστορία του.

Είναι συγκινητικό πραγματικά να βλέπεις ένα τόσο μεγάλο ηγέτη να μιλά με τόσο σεβασμό για τον πολιτισμό της Ελλάδας, δείχνοντας ευγνωμοσύνη για όσα αυτή η χώρα προσέφερε στον κόσμο αλλά και στον ίδιο.

Παρακολουθήστε το εκπληκτικό video ενός εκπληκτικού πολιτικού.

https://youtu.be/SUY5gZdrCFk


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντεLike” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

baner-palettino

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *