Πάμελα Άντερσον: Να γιατί έκοψα τα μαλλιά μου

Μεγάλες αλλαγές στη ζωή της Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson) τελευταία, η οποία απαρνήθηκε τη πλούσια ξανθιά κώμη της –σύριζα όμως!- και τερμάτισε στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης.

Χθες, η 46χρονη σταρ του Baywatch εμφανίστηκε στην εκπομπή της Έλεν Ντετζένερες (Ellen Degeneres) όπου και αποκάλυψε γιατί έκοψε τα μαλλάκια της.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι, τρεις εβδομάδες νωρίτερα, η Παμ είχε εμφανιστεί ξανά στο δημοφιλές τοκ σόου όπου είχε ανακοινώσει την πρόθεσή της να συμμετάσχει στον Μαραθώνιο, τονίζοντας ότι πρόκειται για φιλανθρωπικούς σκοπούς, με την παρουσιάστρια να εύχεται καλή επιτυχία μεν, να αμφισβητεί όμως με πάθος ότι θα καταφέρει να τερματίσει.

Έτσι, η χθεσινή εμφάνιση στην εκπομπή ήταν ακριβώς για να της τρίψει η Παμ το μετάλλιο στη μούρη (για να το πούμε σε καθημερινά ελληνικά). Πάντα με χιούμορ όμως, όπως μπορείτε να δείτε στο χαρακτηριστικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί.

Μεταξύ άλλων η Ελέν ρώτησε την Πάμελα αν κουρεύτηκε… αεροδυναμικά για τον Μαραθώνιο. “Ένιωσα ότι τα μαλλιά μου είχαν τη δική τους ζωή και την έζησαν έτσι ήθελα να το αφήσω όλο αυτό πίσω μου και να αρχίσω από την αρχή”, απάντησε με νόημα η Άντερσον δίνοντας σαφές το μήνυμα της σελίδας που θέλει να γυρίσει –προφανώς στα πάντα.

Όσο για την αθλητική της εμπειρία; Η Παμ δήλωσε ενθουσιασμένη που τα κατάφερε αν και σωματικά καταπονήθηκε απίστευτα. Μάλιστα σε ερώτηση της Ντετζένερες σχετικά με το χειρότερο κομμάτι της κούρσας η Παμ τόνισε ότι τα τελευταία πέντε μίλια ήταν “σαν να γεννάς και μετά να σου λένε να τρέξεις. Την ώρα του τοκετού”.“Πονούσα τόσο πολύ. Οι γοφοί μου… Δεν είμαι σίγουρη ότι οι γυναίκες είναι φτιαγμένες για να τρέχουν”, ομολόγησε η Παμ, προσκαλώντας την Ελέν να τρέξει μαζί της την επόμενη φορά… Όμως, όχι!!!

 

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι το “ψαλίδι” στις διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ έχει την τιμητική αυτές τις μέρες με την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και την Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) να ξαφνιάζουν με επίσης ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή τους. Βέβαια, οι δύο συνονόματες ηθοποιοί οδηγήθηκαν στο κουρείο για να σώσουν ό,τι είχε απομείνει από το μαλλί λόγω… ατυχημάτων, όμως το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο… Το μόνο που μένει είναι να δούμε ποια θα είναι η επόμενη σταρ που θα ακολουθήσει το νέο τρεντ.

 

womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *