Ποιος είναι 33χρονος εφοπλιστής Κίκος Μαρτίνος,που ξέφυγε απο τους απαγωγείς του.

Ο 33 χρονος εφοπλιστής Ανδρέας (Κίκος) Μαρτίνος, γιος του Αντρέα Μαρτίνου ακολουθεί κάθε μέρα μια συγκεκριμένη διαδρομή. Πηγαίνει δύο φορές την ημέρα από το γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας της οικογένειας «Μινέρβα» στη Βούλα στο Καβόυρι για φαγητό. Σε αυτήν την διαδρομή τον σταμάτησαν δύο αυτοκίνητα. Το ένα του έκλεισε το δρόμο από μπροστά και το άλλο από πίσω. Ο ίδιος, που επέβαινε σε ένα AUDI QUATRO και με αστραπιαίες κινήσεις κατάφερε να εμβολίσει το πίσω όχημα και να διαφύγει. Στη συνέχεια ο εφοπλιστής ανέπτυξε ταχύτητα και έφτασε στα γραφεία της ναυτιλιακής του εταιρείας, απ’ όπου και ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν. [*]

apopeira

φωτο από Τα Νέα

Ποιος είναι ο Κίκο Μαρτίνος.    Η οικογένεια του δραστηριοποιείται στην ναυτιλία με τρεις εταιρίες. Την «Thena Μaries» με στόλο 34 δεξαμενόπλοιων και 11 πλοίων μεταφοράς ξηρού φορτίου, την «Minerva Marine» με 31 δεξαμενόπλοια και 1 πλοίο ξηρού φορτίου και της «East Med» με 30 bulk carriers. [via Σιβυλλα] Ο Κίκο αν και ήταν ένα μάλλον ζωηρό αγόρι στα εφηβικά και πολύ νεανικά του χρόνια εξελίχθηκε σε σοβαρό παράγοντα της ναυτιλίας μας. Ένας νεαρός πλοιοκτήτης που όλοι περιβάλλουν με εκτίμηση και σεβασμό. Τον Ιούνιο του 2009, μετά από 2 χρόνια σχέσης,  παντρεύτηκε την όμορφη ξανθιά Μαρίνα κόρη του μεγαλοεφοπλιστή Γιώργου Λιβανού και τις Λήτας Βοϊβόδα (η άλλη κόρη του ζεύγους Λιβανού Αριέττα έχει παντρευτεί το γιο του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, Γιώργο). Ο γάμος του Κίκο και της Μαρίνας έγινε στο Λονδίνο όπου έχει ζήσει για αρκετό καιρό η κόρη του μεγαλοεφοπλιστή και θείου της Χριστίνας Ωνάση (η Τίνα Ωνάση και η Ευγενία Νιάρχου ήταν οι αγαπημένες αδερφές του Γιώργου Σ. Λιβανού).

martinos livanou

Ο Κίκο Μαρτίνος πριν παντρευτεί τη Μαρίνα Λιβανού ήταν περιζήτητος εργένης. Βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους, τον Αύγουστο του 2010, στην Κορωνίδα. Πρόκειται για τo ιδιωτικό νησί που βρίσκεται μια ανάσα από τις Σπέτσες και ανήκει στην οικογένεια Λιβανού.

http://www.tlife.gr/Article/news-martinos/0-70-55418.html

Ο Κίκο και η Μαρίνα ζουν μια απλή καθημερινή ζωή. Εκείνος πηγαίνει στο γραφείο του στην Βούλα, κάνει ταξίδια στο εξωτερικό για επαγγελματικές υποχρεώσεις όταν χρειάζεται. Η Μαρίνα λατρεύει την τέχνη. Ασχολείται με το ελληνικό παράρτημα της Gagosian Gallery την οποία άνοιξε πριν μερικά χρόνια στο Κολωνάκι.    Ο πατριάρχης της ελληνικής ναυτιλίας Περικλής Παναγόπουλος, μόνιμος κάτοικος Καβουρίου, όπως και οι Μαρτίνοι, έπεσε στα χέρια των απαγωγέων του στη συγκεκριμένη περιοχή πριν μερικά χρόνια.  Ο Κίκο Μαρτίνος, ακριβώς όπως και ο κ. Παναγόπουλος, δεν ανήκει στην κατηγορία των επιχειρηματιών οι οποίοι συνοδεύονται από κουστωδίες bodyguards. Ο νεαρός, δυναμικός εφοπλιστής δεν διαθέτει καν οδηγό. [*]

 

Πηγή: www.lifo.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *