Προτάσεις, για να μαγνητίσεις τα βλέμματα όλων το βράδυ των Χριστουγέννων!

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών. Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει… μαλλιά, νυχιά, ρούχα, μακιγιάζ! Θέλουμε όλες να είμαστε υπεροχές. Οι γιορτές θέλουν “αστερόσκονη” γι’αυτό και οποιαδήποτε υπερβολή δικαιολογείται (εντός ενός ορίου, μη σας μπερδέψουν με το δέντρο!)
Η εμφάνιση μας λοιπόν πρέπει να είναι επίσημη!

  Και για να εντυπωσιάσεις σου προτείνω:

Βελούδο

Το ύφασμα από μόνο του προδίδει την αίσθηση της πολυτέλειας. Ένα βελούδινο φόρεμα maxi η midi, όπως επίσης και ένα βελούδινο σακάκι είναι μια ασφαλής επιλογή!

Παγιέτα

Το συγκεκριμένο υλικό είναι ιδιαίτερο από μόνο του. Για να έχετε το σωστό αποτέλεσμα, προτιμότερο θα είναι να το συνδυάσετε με κάτι ουδέτερο. Εάν επιλέξετε μια μπλούζα με παγιέτα, το παντελόνι δεν πρέπει να είναι εξίσου φανταχτερό. Στα must, η φούστα με παγιέτα! Προσοχή όμως. Όσες έχετε παραπανίσια κιλά καλό είναι να την αποφύγετε γιατί προσθέτει πόντους.

Do it like Audrey Hepburn!

Το μικρό μαύρο φόρεμα του Givenchy είναι ένα από τα φορέματα που φορούσε η  Audrey Hepburn στην αρχή της ταινίας Breakfast at Tiffany’s . Το 2010 το συγκεκριμένο φόρεμα επιλέχτηκε ως το καλύτερο φόρεμα που έχει φορεθεί ποτέ σε ταινία από γυναίκα. Για εσάς που θέλετε μια ασφαλή επιλογή, το μικρό μαύρο φόρεμα είναι το κατάλληλο outfit για τις γιορτινές εμφανίσεις σας. Με τα ανάλογα παπούτσια και ένα κόσμημα είναι σίγουρο πως θα μαγνητίσετε τα βλέμματα!

Δαντέλα

Το ύφασμα που  εκτοξεύει την θηλυκότητα στα ύψη! Δαντέλα παντού! Φόρεμα, πουκάμισο, φούστα. Μπορείτε να έχετε λεπτομέρειες από δαντέλα στα ρούχα που θα επιλέξετε κ να κάνετε mix & match!

Πηγή: galsnguys

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *