Πώς θα βρεις την ιδανική απόχρωση ρουζ για την επιδερμίδα σου

Πόσες φορές σου έχει τύχει να μην ξέρεις ποια είναι η ιδανική απόχρωση ρουζ για σένα; Ή, ακόμα χειρότερα, πόσες φορές έχεις αγοράσει ένα ρουζ το οποίο έπειτα συνειδητοποιείς ότι σε χλωμιάζει; 
Αν η απάντηση στις παραπάνω ερωτήσεις είναι ναι, τότε πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις την συνέχεια αυτού του άρθρου και να μάθεις έναν πολύ εύκολο και ακριβή τρόπο που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις το ιδανικό ρουζ για εσένα, που θα ολοκληρώνει το μακιγιάζ σου και θα προσφέρει παράλληλα την απαραίτητη δόση χρώματος στο πρόσωπό σου.
Τι πρέπει να κάνεις;
Βάλε το ρουζ που σου άρεσε, ή κάποιο άλλο που σου πρότειναν, κοντά στην παλάμη του χεριού σου και δες αν η συγκεκριμένη απόχρωση ταιριάζει με το χρώμα των άκρων των δαχτύλων σου. Το πίσω μέρος των χεριών είναι λιγότερο εκτεθειμένο από την επάνω πλευρά, διατηρώντας το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας, αυτό δηλαδή που έχουν τα μάγουλά μας όταν κοκκινίζουν.
Έχε στο νου σου ότι δεν χρειάζεται να βρεις τον ίδιο ακριβώς τόνο. Αυτό που πρέπει να κρίνεις είναι αν αυτή η απόχρωση ταιριάζει με αυτή των δαχτύλων σου, ώστε όταν τοποθετήσεις το ρουζ στα μάγουλά σου αντίστοιχα αυτό να φαίνεται φυσικό.
Bonus tip:
Εναλλακτικά, παραπλήσια απόχρωση με αυτή στα μάγουλά μας έχει το πίσω μέρος των αυτιών μας.

missbloom.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *