Ροζ, το κοριτσίστικο χρώμα σε όλες τις αποχρώσεις!!!!

Με ροζ girly & classic διάθεση.

Το ροζ αποτελεί ένα χρώμα που οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν καθώς μπορεί να δώσει κοριτσίστικο και χαριτωμένο ύφος στις εμφανίσεις τους με τον πιο εύκολο και στιλάτο τρόπο. Το γεγονός ότι το ροζ έχει πολλές αποχρώσεις από το πολύ ανοιχτό baby pink μέχρι το ζωηρό φούξια το κάνει ένα χρώμα που μπορεί να συνοδεύσει τα περισσότερα summer looks σας, από την παραλία μέχρι τις ιδιαίτερες περιστάσεις του Καλοκαιριού. Επίσης, το μεγάλο εύρος της ροζ παλέτας σας επιτρέπει να συνδυάσετε τις ροζ αποχρώσεις μεταξύ τους δημιουργώντας μία απόλυτα chic-girly εμφάνιση. Να έχετε στο νου σας πως επειδή το ροζ χρώμα είναι ιδιαίτερα κοριτσίστικο για τα outfits σας, είναι υπέροχη επιλογή να το επιλέξετε για τα summer androgynous looks ή τα κλασσικά κομμάτιασας, καθώς τα ισορροπεί με τον πιο μοδάτο τρόπο.

Pastel lovers!

Οι ροζ αποχρώσεις για τις ιδιαίτερες περιστάσεις του Καλοκαιριού.

Μία ιδιαίτερη girly-chic εμφάνιση με τα μοδάτα floral prints.

Το ζωηρό φούξια σε ένα chic & classic outfit.

Το ροζ χρώμα είναι υπέροχη επιλογή για τα summer androgynous looks ή τα κλασσικά κομμάτια σας, καθώς τα ισορροπεί με τον πιο μοδάτο τρόπο.

Μία πρόταση από τον οίκο Chanel.

Εντυπωσιάστε στις επίσημες εμφανίσεις σας.

Συνδυάστε τις ροζ αποχρώσεις μεταξύ τους για ένα δυνατό στιλιστικό αποτέλεσμα.

Prints σε…ροζ διάθεση!

Ροζ χρώμα και λευκό: Ένας υπέροχος συνδυασμός!

Boho & girly!

jenny.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *