Συνέχίσε να φοράς το καφτάνι σου στη παραλία.

Αυτά τα δυο χαρακτηριστικά αρκούν για να το εντάξουν στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. Το καφτάνι, όμως, έχει και άλλα πλεονεκτήματα για να το επιλέξεις και αυτό το καλοκαίρι.

   Είναι αέρινο και απίστευτα άνετο. Το ρίχνεις πάνω σου και φεύγεις. Άντε να το συνδυάσεις με ένα σορτς στη περίπτωση που είναι κοντό και δεν θέλεις να είσαι μόνο με το μαγιό.

   Το καφτάνι είναι ιδανικό για τα σώματα που έχουν ατέλειες. Πέφτει χαλαρά πάνω στο σώμα και κρύβει ό,τι δεν πρέπει να φαίνεται. Δεν μπορούν και δεν θέλουν όλες οι γυναίκες να κυκλοφορούν με καυτά σορτς στα μπαρ της παραλίας!

   Μπορεί να έχει επιστρέψει στη μόδα το τουρμπάν και να μην υπάρχει κοντά του ένα καφτάνι; Τα δύο κλασικά, έθνικ κομμάτια υπόσχονται εξαιρετικά εντυπωσιακές εμφανίσεις.

   Ένα μακρύ καφτάνι μπορεί να φορεθεί άνετα και στις βόλτες στο νησί. Είναι ένα κομμάτι μπαλαντέρ που θα σε σώσει σε πολλές περιπτώσεις και τη μέρα και τη νύχτα όλο το καλοκαίρι. Αρκεί να το συνδυάσεις σωστά.

   Για τις πρωινές σου εμφανίσεις μπορείς να το συνδυάσεις με χαμηλά, δερμάτινα πέδιλα ή σαγιονάρες και πλατύγυρο, ψάθινο καπέλο.

   Για τις βόλτες σου, συνδύασε το καφτάνι με ψηλές πλατφόρμες και χρυσά κοσμήματα σε έθνικ ύφος.

   Για μια μελετημένη εμφάνιση και στην παραλία, φρόντισε να συνδυάσεις το μαγιό σου με το καφτάνι της επιλογής σου. Επέλεξε κάτι ρετρό ή κάτι απλό. Απέφυγε τα φλούο χρώματα και τα αθλητικά κοψίματα που συνδυάζονται καλύτερα με σορτς και T- shirt.

   Αντίθετα, προτίμησε τα ρετρό μαγιό ή τα κλασικά μπικίνι που ταιριάζουν με όλα. Καλύτερα θα ήταν να διαλέξεις ένα μονόχρωμο μπικίνι. Τα περισσότερα καφτάνια έχουν διαφάνεια και τα εμπριμέ δεν διακρίνονται όμορφα από μέσα τους.

Πηγή: galsnguys

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *