Διάλεξε τα πιο hot σορτσάκια για τη νέα σεζόν !

Το καλοκαίρι πλησιάζει! Επένδυσε από τώρα στα must have κομμάτια της νέας σεζόν για να βγεις κερδισμένη.

#Classic denim

MariaMenounosPantsShortsDenimShorts8TSC-CP8nLYl
Το κλασσικό και αγαπημένο ανοιχτόχρωμο τζιν σορτσάκι παραμένει η πρώτη μας επιλογή και για τη φετινή σεζόν. Συνδυάζεται εύκολα από το πρωί μέχρι το βράδυ, με ένα φανελάκι, αρκετά αξεσουάρ, τα εντυπωσιακά σου ψηλοτάκουνα ή ακόμη και τα flip flops σου.
#Σε έντονο χρώμα

AlessandraAmbrosioPantsShortsDenimShortsx xo-eXmsjXl
Μαζί με τα πολύχρωμα skinny τζιν, επιστρέφουν δυναμικά και τα super hot σορτσάκια σε ό,τι απόχρωση μπορείς να φανταστείς! Από πράσινο μέχρι σκούρο μπορντό, επέλεξε το κομμάτι που σου ταιριάζει και συνδύασέ το με τον πιο απλό τρόπο.
Μια ιδανική λύση για ένα προσεγμένο casual σύνολο, είναι να συνδυάσεις το καυτό σου σορτς με μια loose πουκαμίσα, ένα ζωνάκι στη μέση και τις εντυπωσιακές φλατ καουμπόικες μπότες.
#Rock Attitude

LanaDelReyPantsShortsDenimShortsgSkU2F04m9El
Κλέψε λίγη από την λάμψη των ροκ σταρ και πόνταρε σε ένα φθαρμένο σορτς με μεταλλικές λεπτομέρειες. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να πετύχεις ένα λουκ παρόμοιο με της Λάνα ντελ Ρέι, αρκεί να το ΄χεις μέσα σου!
Ένα loose μπλουζάκι με την αγαπημένη σου στάμπα, ή ένα γιλέκο τζιν ή με κρόσσια θα αποθεώσουν την εμφάνισή σου στο λεπτό!
#Basics

JessicaChastainPantsShortsDressShortsqxulc21FGrUl
Αν δεν υπάρχει στην γκαρνταρόμπα σου ένα κλασσικό μαύρο σορτς, ήρθε η ώρα να το αποκτήσεις! Δημιούργησε το ιδανικό androgyny σύνολο και το καλοκαίρι συνδυάζοντας το must have κομμάτι με ένα κοντόμεσο blazer και τα ψηλοτάκουνα σου, ή κάνε την πιο κομψή casual εμφάνιση ποντάροντας σε μαύρα slippers και ένα λευκό πουκάμισο.
#Prints

ErinWassonPantsShortsDressShorts5pNXUium4Pwl
Η απόλυτη τάση της νέας σεζόν αποτυπώνεται και στο σορτσάκι σου και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά! Animal prints, φλοράλ σχέδια ή γεωμετρικά patterns θα σου χαρίσουν έξτρα πόντους στυλ στο λεπτό. Προσοχή όμως με τους συνδυασμούς! Επέλεξε ένα ήσυχο τοπ και παρέμεινε φειδωλή με τα αξεσουάρ, αφού το σορτσάκι σου είναι αρκετό για να εντυπωσιάσεις.
#Neon Παντού

LouiseRoePantsShortsDressShortsxocEgvnPB-zl
Τόλμησε σε έντονα, φωτεινά neon χρώματα! Τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι γίνονται οι σύμμαχοί σου για glamorous εμφανίσεις και υπόσχονται να σου χαρίσουν απαράμιλλο στυλ. Για μια βραδινή εμφάνιση συνδύασε το top trend με ένα λευκό πουκάμισο και μαύρο σακάκι, ενώ για ένα πιο casual σύνολο ένα μονόχρωμο τοπ και hippy αξεσουάρ σε λαιμό ή χέρια είναι ιδανικά.
#Leather trend

AubreyPlazaPantsShortsDressShortsbg4 AY87Q6dl
Το ψηλόμεσο δερμάτινο σορτς είναι η τέλεια λύση! Αρχικά δεν αποτελεί αποκλειστικό κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, αφού με ένα οπάκ καλσόν και ψηλοτάκουνα booties μπορεί να γίνει το τέλειο ρούχο για μια χειμερινή εμφάνιση.
Επιπλέον το δέρμα χαρίζει στο σορτσάκι έναν πιο formal χαρακτήρα, και το μετατρέπει στο απόλυτο κομμάτι για επίσημα σύνολα!

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *