Τα looks που αρέσουν πολύ στους άντρες και πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας!

126428Ο βασικός κανόνας για το τι αρέσει στους άντρες περισσότερο είναι  η ισορροπία και το να μη ξεφεύγει το make up  μας από το μέτρο.

Χωρίς makeup

Το συγκεκριμένο στιλ είναι το αγαπημένο των ανδρών. Όσο πιο λίγο makeup έχετε βάλει τόσο το καλύτερο. Χωρίς makeup τους διευκολύνετε να σας αγγίζουν και να σας χαϊδεύουν πιο εύκολα.  Ένα δέρμα που λάμπει,μια μάσκαρα και ένα lip balm και οι άντρες απλά σας βλέπον θεά. Το θέμα είναι πως πρέπει πραγματικά να φροντίσεις το  δέρμα σου ώστε να είναι φωτεινό και λαμπερό χωρίς  make up.Αλλά ευτυχώς φίλες μου που υπάρχουν και οι CC  κρέμες που δίνουν τέλειο φυσικό αποτέλεσμα

 

Ελαφρύ makeup


Εφαρμόστε λίγο ρουζ και μάσκαρα και είστε έτοιμη για τον αγαπημένο σας! Αυτά είναι αρκετά για να τονιστεί το πρόσωπό σας.

Ανοιχτή απόχρωση σκιάς, lipstick και ρούζ

Ένα στιλ που αγαπούν ιδιαίτερα! Σας κάνει να φαίνεστε φρέσκια, υγιής και νεανική. Τονίστε τα μάγουλα  με ρουζ παίξτε με ροζ, χρυσή μπεζ σκιά χείλια ελαφρός τονισμένα και θα δείτε πόσα  βλέμματα θα καρφώνονται πάνω σας!

Smokey makeup

Επίσης, αρκετά αγαπημένο στιλ των ανδρών. Αποπνέει μυστήριο και απογειώνει το σεξαπίλ σας.

Eyeliner

Εφαρμόστε  ένα  eyeliner  που να ακολουθεί της γραμμές τις Brigitte Bardot ,λίγο ρουζ   και μάσκαρα και είστε έτοιμη για τον αγαπημένο σας! Αυτά είναι αρκετά για να τονιστεί το πρόσωπό σας. Άσε ελεύθερα και κυματιστά τα μαλλιά σου  και θα γίνει χαμός!

Κόκκινο lipstick

Και με ένα κόκκινο κραγιόν η Μέρλιν Μονρόε τυπώθηκε στη συνείδηση κάθε άντρα σαν το απόλυτο θηλυκό.  Η συγκεκριμένη επιλογή είναι all time classic.  Τους αρέσει αρκετά αυτό το χρώμα  αλλά προσοχή  αν κάνετε έντονα τα μάτια σας το look είναι  περισσότερο για έξοδο  βραδινή . Ένω με μάσκαρα και ελαφρύ  make up  και λεπτό eyeliner  μπορεί να φορεθεί άνετα και το πρωί.

 

govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *