Τα must αξεσουάρ του χειμώνα.

Το κρύο έχει μπει για τα καλά και έχουμε αρχίσει όλες μας να αναζητούμε τα αξεσουάρ που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε και να δώσουμε ξεχωριστό ύφος στο ντύσιμό μας.

Ποια είναι όμως τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα πρέπει να επιλέξουμε και πως θα τα φορέσουμε;

Παλτό με ζώνη Το παλτό με ζώνη δεν είναι μόνο ένας καλός τρόπος για να τονίσετε τη μέση σας αλλά και ένα από τα must του φετινού χειμώνα. Διαλέξτε λοιπόν μια μεγάλη ζώνη που να ταιριάζει με το παλτό σας και δημιουργήστε ένα στιλάτο look.

 

 

photo

 

Γάντια Τα μακριά δερμάτινα γάντια είναι πάντα κομψά και προσθέτουν στην εμφάνιση. Αν είστε αρκετά τολμηρή βάλετε και κάποια βραχιόλια πάνω από τα γάντια ή δοκιμάστε να τα συνδυάσετε με ένα παλτό με μανίκι 3/4.

 

photo

 

Πρόσθετος γιακάς Ένας έξτρα γιακάς που είναι φέτος πολύ στη μόδα, μπορεί να αλλάξει εντελώς όψη ακόμη και σε ένα απλό t-shirt. Ο γιακάς αυτός δεν χρειάζεται να είναι γούνινος αλλά θα μπορούσε να είναι από δέρμα, από φτερά, με μεταλλικά κουμπιά ή σαν κόσμημα. Για μια πιο λαμπερή εμφάνιση διακοσμήστε το γιακά με χάντρες, καρφιά ή κοσμήματα.

 

photo

Ένα ογκώδες κολιέ Εάν το στυλ σας το επιτρέπει, μη διστάσετε να φορέσετε ένα μεγάλο κολιέ πάνω από ζιβάγκο ή το πουλόβερ σας. Αν έχετε μεγάλο στήθος, προτιμήστε ένα κολιέ σε μικρότερο μέγεθος.

 

photo

 

tellawoman.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *