Το μακιγιάζ της φετινής άνοιξης ….. Καφέ αποχρώσεις

Ξέχνα τα παστέλ χρώματα του ανοιξιάτικου μακιγιάζ και πόνταρε σε καφέ, μπεζ, nude και γήινες αποχρώσεις.

Vesace:

versace
Smoky eyes με βάση την καφέ και χρυσή σκιά και το μαύρο μολύβι προτείνει ο διάσημος ιταλικός οίκος για τη νέα σεζόν. Μια bronze πούδρα και ένα nude λιπ γκλος ολοκληρώνουν τέλεια το μακιγιάζ των μοντέλων.
Roberto Cavalli:

cavalli
Τέλεια επιδερμίδα σε bronze τόνους και ελάχιστο μολύβι κάτω από τα μάτια είναι ό,τι χρειάζεσαι για να μεταμορφωθείς στο λεπτό στην ηλιοκαμένη οπτασία της άνοιξης.
Alexander Wang:

wang
Δώσε βάση στην τέλεια επιδερμίδα, επιλέγοντας το κατάλληλο foundation και πούδρα που ταιριάζουν στο πρόσωπό σου. Τόνισε τα φρύδια σου, άπλωσε ελάχιστη bronze πούδρα στα ζυγωματικά και μην ξοδέψεις ούτε λεπτό παραπάνω στο μακιγιάζ σου.
Gucci:

gucci
Μακιγιάζ εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1970 λανσάρει ο ιταλικός οίκος μόδας. Ψεύτικες βλεφαρίδες τονίζουν το βλέμμα ενώ ιριδίζουσες σκιές στις αποχρώσεις του καφέ και του χρυσού δίνουν λάμψη στο μακιγιάζ σου. Ένα highlighter είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις το glamorous make up.
Diane Von Furstenberg:

diane
Για ένα ήπιο rock n’ roll make up look, εμπνεύσου από το ανοιξιάτικο μακιγιάζ που λανσάρει ο make up artist James Kaliardos. Μπεζ ματ σκιές στο κινητό βλέφαρο φωτίζουν το βλέμμα, ενώ πιο σκούρες αποχρώσεις στις εξωτερικές γωνίες των ματιών χαρίζουν γατίσιο βλέμμα. Αρκετή μάσκαρα και ronze πούδρα θα αποθεώσουν το συνολικό σου λουκ.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *