Το μυστικό ραντεβού Πέτρου-Τζένης και η βάφτιση

1-300x190

Οι δυο τους συναντήθηκαν μακριά απο φωτογράφους και δημοσιογράφους πρίν απο λίγο καιρό και ο λόγος ήταν σημαντικός. Σημαντικός για την ίδια την Μπαλατσινού που πέραν της ιερής ιδιότητας ώς μανας των παιδιών τους, συμβουλεύεται τον Πέτρο Κωστόπουλο για τα επαγγελματικά της. Κι αυτό το γράφω καθώς μόνο τυχαία δεν επιλέχθηκε ο τίτλος «Jenny Jenny» για το νέο μαγκαζίνο του Mega τα Σαββατοκύριακα. Στο τραπέζι είχαν πέσει πολλές προτάσεις ωστόσο καμία δεν ικανοποιούσε τους επιτελείς του Mega αλλά και την ίδια την παρουσιάστρια μέχρι που μια ωραία πρωία η Τζένη Μπαλατσινού πρότεινε το «Τζένη Τζένη» που ενθουσίασε τους πάντες.

Ο τίτλος λοιπόν ήταν πρόταση του Πέτρου Κωστόπουλου γεγονός που αποδεικνύει πως οι δύο πρώην σύζυγοι συνεχίζουν να έχουν άψογες σχέσεις. Βέβαια ούτε ο Πέτρος εμπνεύστηκε τον τίτλο τώρα…. Πριν ακόμη παντρευτεί την Μπαλατσινού σε ένα από τα πρώτα τεύχη του θρυλικού «Nitro»  αμέσως μετά την μετακόμισή του από το «ΚΛΙΚ», η τότε σταρ Ελλάς με κοντό πλατινέ μαλλί είχε ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού υπό τον τίτλο «Τζένη – Τζένη». O Kωστόπουλος λοιπόν θυμήθηκε το συγκεκριμένο cover και πρότεινε τον τίτλο της εκπομπής.

 

 

gossip-tv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebookκαι θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *