10 στόχοι-καλύτερης ζωής που πρέπει να πετύχετε μέσα στο 2013!

Τέρμα οι δικαιολογίες, λάβετε δράση

Νέα χρονιά σημαίνει αναθεώρηση, νέοι στόχοι, νέα ζωή, νέα εσύ. Ένας χρόνος πέρασε και μαζί του πήρε όλη την αρνητικότητα του, τα λάθη  και τις στενοχώριες μας. Το νέο έτος μπήκε πανηγυρικά και το μόνο που ελπίζουμε  είναι να είναι πιο χαρούμενο από το προηγούμενο. Η αλλαγή βέβαια πάντα ξεκινάει  από τον εαυτό μας.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να είμαστε πιο υγιείς, πλήρεις και  ευτυχισμένοι μέσα στο 2013; Η απάντηση είναι να θέσουμε στόχους και να τους  πετύχουμε. Αυτοί είναι λοιπόν, μερικοί σημαντικοί λόγοι που αν τους πετύχετε θα  βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, επομένως και τη ζωή σας στο  σύνολο.

1. Ώρα να προσέξετε την υγεία σας. Κόψτε το κάπνισμα, περιορίστε το ποτό και μάθετε να τρέφεστε υγιεινά. Ο οργανισμός σας έχει ανάγκη  από πολύτιμα συστατικά και σίγουρα η νικοτίνη δεν είναι ένα από αυτά.

2. Μάθετε να χειρίζεστε καλύτερα το χρόνο σας. Τις  ελεύθερες ώρες σας αξιοποιήστε τις δημιουργικά και με τρόπους που εσάς σας  γεμίζουν. Επίσης, αφιερώστε περισσότερες ώρες της ημέρας σας στη μαγική λέξη που  λέγεται ύπνος. Είναι ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά.

3. Με το νέο έτος, εντάξτε τη γυμναστική στη ζωή σας.Μην καταπιεστείτε και πιστέψετε ότι γυμναστική σημαίνει απαραίτητα και  γυμναστήριο. Βγείτε έξω, περπατήστε, χορέψτε, ανανεωθείτε. Η γυμναστική σας  χαρίζει ενέργεια και χαρά. Δε θα το εκμεταλλευτείτε;

4. Aποκτήστε το δικό σας χόμπι. Έρευνες έχουν αποδείξει  ότι οι άνθρωποι που έχουν χόμπι και αγαπημένες ασχολίες τείνουν να είναι πιο  ευτυχισμένοι και πλήρεις από εκείνους που σκοτώνουν τη βαρεμάρα τους στον  υπολογιστή ή στην τηλεόραση.

5. Αναβλητικότητα stop. Το αύριο δεν υπάρχει για να το  επιβαρύνουμε μονίμως με υποχρεώσεις. Θέστε σα στόχο το 2013 να είσαστε πιο  υπεύθυνοι και να τελειώνετε όλες τις υποχρεώσεις σας στην ώρα τους

6. Ξοδέψτε περισσότερο χρόνο με το σύντροφο ή τα αγαπημένα σας  πρόσωπα. Σταματήστε να απομονώνεστε. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και  καταλάβετε ότι το να μοιράζεστε τα συναισθήματα και τους προβληματισμούς σας θα  σας βοηθήσει όσο τίποτα. Κοινωνικοποίηση τώρα!

7. Παρόλη την αρνητικότητα των τελευταίων χρόνων, προσπαθήστε να  είσαστε θετικοί και αισιόδοξοι. Με το να είσαστε απαισιόδοξοι νομίζετε  ότι κερδίζετε τίποτα; Μάθετε να βλέπετε το ένα θετικό που μπορεί να υπάρχει και  να πιάνεστε από αυτό.

8. Δείξτε τον καλό εαυτό σας. Νεύρα, άγχος, υποχρεώσεις. Πολλές φορές αυτά τα τρία αρκούν για να μας καταστήσουν απόμακρους, περίεργους  και γκρινιάρηδες. Αυτή τη χρονιά πρέπει να θέσετε σα στόχο να δείχνετε προς τα  έξω τον καλό σας εαυτό. Αγαπήστε το εγώ σας και έτσι θα σας αγαπήσουν και οι  υπόλοιποι.

9. Μάθετε να ξοδεύετε σωστά τα όσα χρήματα διαθέτετε. Πολλές φορές η κακή διαχείριση ευθύνεται για όλα και όχι το… χαμηλό μας  εισόδημα. Περιττά έξοδα τέλος. Σταματήστε να αγοράζετε μονίμως ρούχα και να  βγαίνετε έξω. Ανταλλάξτε ρούχα με φίλες σας και μάθετε να περνάτε όμορφες  στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα σπίτι σας

10. Χαμογελάτε. Το 2013 να χαμογελάτε περισσότερο και να  σκορπίζετε την αγάπη σας στους ανθρώπους που αποδεικνύουν ότι το αξίζουν. Για  τους υπόλοιπους απλά αδιαφορήστε!

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *