4 εφαρμογές που σε κρατούν αδύνατη τις γιορτές

H FatSecret είναι μία εταιρεία που έχει εξειδικευτεί σε εφαρμογές σχετικές με δίαιτες, μέτρηση βάρους κλπ, αλλά αυτήν την φορά με την Calorie Counter μας δίνει μια εφαρμογή που τα συνδυάζει όλα. Η εφα
H FatSecret είναι μία εταιρεία που έχει εξειδικευτεί σε εφαρμογές σχετικές με δίαιτες, μέτρηση βάρους κλπ, αλλά αυτήν την φορά με την Calorie Counter μας δίνει μια εφαρμογή που τα συνδυάζει όλα. Η εφαρμογή λοιπόν διαθέτει:

– ημερολόγιο φαγητού για να προγραμματίζεις και να ελέγχεις τι τρως
– ημερολόγιο ασκήσεων για να μετράς τις θερμίδες που καις με τις ασκήσεις σου
– θερμιδομετρητή για να βρίσκεις ανά πάση στιγμή πόσες θερμίδες έχει η τροφή που καταναλώνεις
– ημερολόγιο όπου μπορείς να καταγράφεις την εξέλιξη των κιλών σου
– weight tracker
– Συνταγές και ιδέες για γεύματα για όλα τα γούστα και μεγάλη γκάμα θερμιδικής αξίας
Fooducate  Οι ετικέτες των φαγητών και η διατροφική τους αξία είναι τόσο σημαντικό όσο και η γεύση τους. Η δωρεάν εφαρμογή του Fooducate για Android και iOS σε βγάζει από τη δύσκολη θέση. Σκανάρεις το
Fooducate

Οι ετικέτες των φαγητών και η διατροφική τους αξία είναι τόσο σημαντικό όσο και η γεύση τους. Η δωρεάν εφαρμογή του Fooducate για Android και iOS σε βγάζει από τη δύσκολη θέση. Σκανάρεις το barcode με την κάμερα του κινητού σου και βλέπεις απευθείας θερμίδες, πόσο υγιής είναι η συγκεκριμένη τροφή για εσένα και προτάσεις εναλλακτικών λύσεων.
Το Lose It! απο την  FitNow Inc., είναι μια εφαρμογή ειδική για όσους θέλουν να προσέχουν την? σιλουέτα τους. Μετράει την απώλεια βάρους και σε βοηθάει στις ασκήσεις ενώ περιλαμβάνει έναν θερμιδομετρη
Το Lose It! απο την FitNow Inc., είναι μια εφαρμογή ειδική για όσους θέλουν να προσέχουν την? σιλουέτα τους. Μετράει την απώλεια βάρους και σε βοηθάει στις ασκήσεις ενώ περιλαμβάνει έναν θερμιδομετρητή, έναν μετρητή άσκησης και μια εκτενή λίστα φαγητών και μάρκες φαγητών και τις θερμιδικές αξίες τους.

Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή, θα συμπληρώσεις πληροφορίες όπως π.χ. ύψος, ηλικία, βάρος κτλπ. Επιπρόσθετα, θα συμπληρώσεις πόσο βάρος έχεις σκοπό να χάσεις και η εφαρμογή θα καθορίσει πόσες θερμίδες μπορείς να καταναλώσεις ημερησίως με σκοπό να φτάσεις τον στόχο σου.

Επιπλέον, εκτός απο το να μετράς πόσες θερμίδες καταναλώνεις, θα μπορείς να βλέπεις πόσες θερμίδες καις προσθέτοντας ασκήσεις που εκτελείς. Το ευχάριστο είναι πως μέσα στην εφαρμογή υπάρχει μια μεγάλη λίστα από ασκήσεις καθώς και το πόσες θερμίδες καις κάθε φορά που κάνεις την εκάστοτε άσκηση.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.loseit.com
Το μέτρημα των θερμίδων μόλις έγινε ευκολότερο και υψηλής τεχνολογίας, χάρη στην εφαρμογή Meal Snap του iPhone, iPad και iPod touch με την οποία μπορείς να τραβάς φωτογραφίες από διάφορα φαγητά και γρ
Το μέτρημα των θερμίδων μόλις έγινε ευκολότερο και υψηλής τεχνολογίας, χάρη στην εφαρμογή Meal Snap του iPhone, iPad και iPod touch με την οποία μπορείς να τραβάς φωτογραφίες από διάφορα φαγητά και γρήγορα να ανακτούνται αντίστοιχες διατροφικές πληροφορίες για το γεύμα. Οι χρήστες έχουν ακόμα την δυνατότητα να παρακολουθούν τα γεύματα και την θερμιδική πρόσληψη ανά ημερομηνία ή να μοιράζονται διατροφικές πληροφορίες μέσω Facebook, Foursquare ή Twitter.

Η εφαρμογή βρίσκεται διαθέσιμη στο App Store και κοστίζει $2,99. Ο θερμιδομετρητής της Apple σου επιτρέπει να βγάζεις φωτογραφίες το φαγητό σου, να εισάγεις προαιρετικά μια περιγραφή κειμένου και μετά βλέπεις την ενημέρωση που εμφανίζεται με την θερμιδική αξία στη συσκευή του κινητού σου.
womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εορταστικό 15νθήμερο προσφορών Palettino, έως -30%,στο : http://eshop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *