5 πράγματα που αν ξεφορτωθείτε σήμερα δεν θα σας λείψουν

thehomeissue_petama

Υπάρχουν κάποια πράγματα μέσα στο σπίτι σας που είτε τα έχετε είτε εξαφανιστούν μέσα στα επόμενα λεπτά δεν θα σας λείψουν ιδιαίτερα. Ποια είναι αυτά;

Πετσέτες Οποιαδήποτε πετσέτα είναι σε άσχημη κατάσταση (δεν είναι απαλή, έχει τρύπες ή έχει ξεφτίσει) είναι για πέταμα. Πετσέτες με ξέφτια, τρύπες και λεκέδες που ποτέ δεν έφυγαν, καλό είναι να πάνε στον κάδο των απορριμμάτων. Σίγουρα έχετε ένα σωρό άλλες πετσέτες για να κάνετε τη δουλειά σας και να μην ντραπείτε ποτέ ξανά αν έρθουν απροειδοποίητα καλεσμένοι στο σπίτι σας και θελήσουν να επισκεφτούν το μπάνιο σας.

Πάρτε ένα ψάθινο, μεταλλικό ή ξύλινο καλάθι και βάλτε μέσα μερικές πετσέτες τις οποίες μπορείτε να δέσετε (την καθεμία ξεχωριστά) με ένα σχοινάκι, όπως στην εικόνα.

Πετάξτε παλιές πετσέτες που δεν έχουν πια λόγο ύπαρξης μέσα στο μπάνιο σας.

Δοχεία με μπογιές Είτε στις αποθήκες είτε σε κάποια ντουλάπα στο μπαλκόνι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δοχεία από τη μπογιά που έμεινε την τελευταία φορά που βάψαμε κάτι μέσα στο σπίτι. Αδειάστε τις μπογιές σε γυάλινα δοχεία και πετάξτε τα παλιά μεταλλικά δοχεία που πιάνουν πολύ περισσότερο χώρο.

Πετάξτε τα μεταλλικά δοχεία και αδειάστε την περισσευούμενη μπογιά μέσα σε γυάλινα δοχεία ή βάζα.

Πετάξτε τα μεταλλικά δοχεία και αδειάστε την περισσευούμενη μπογιά μέσα σε γυάλινα δοχεία ή βάζα.

Περιοδικά Αν είστε συλλέκτες περιοδικών τότε σας επιτρέπουμε να διατηρείτε παλαιότερα έντυπα. Αν, όμως, κρατάτε παλιά αποκόμματα και περιοδικά χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να τα πετάξετε. Κρατήστε μερικές εφημερίδες ή περιοδικά σε περίπτωση που θέλετε να τα αξιοποιήσετε σε κάποιο diy project και πετάξτε τα υπόλοιπα καθώς πιάνουν αρκετό χώρο μέσα στο σπίτι.

Μην καρατάτε παλιά περιοδικά και εφημερίδες. Πετάξτε τα όλα στην ανακύκλωση.

Μην κρατάτε παλιά περιοδικά και εφημερίδες. Πετάξτε τα όλα στην ανακύκλωση.


       Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.


Χαρτιά περιτυλίγματος Κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα γεμίζουμε το σπίτι μας με κάθε λογής χαρτιά περιτυλίγματος και στη συνέχεια τα πετάμε μέσα σε μια ντουλάπα. Γλιτώστε χώρο στις ντουλάπες και στα συρτάρια σας πετώντας όλα τα παλιά χαρτιά περιτυλίγματος. Κρατήστε τα χαρτιά που είναι σε καλή κατάσταση και πετάξτε αυτά που είναι είτε πολύ μικρά είτε σκισμένα είτε γενικά σε κακή κατάσταση.

Ξεχωρίστε τα καλά χαρτιά περιτυλίγματος και τα υπόλοιπα πετάξτε τα.

Ξεχωρίστε τα καλά χαρτιά περιτυλίγματος και τα υπόλοιπα πετάξτε τα.

Κάρτες Πόσα γενέθλια και γιορτές έχετε περάσει με καλούς φίλους και την οικογένειά σας; Πόσες κάρτες σας έχουν δώσει οι δικοί σας όλα αυτά τα χρόνια; Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος για να κρατάτε όλα αυτές τις κάρτες; Σίγουρα η συναισθηματική τους αξία παίζει κάποιο ρόλο αλλά δεν χρειάζεστε υλικά αντικείμενα για να ξέρετε ποιους ανθρώπους έχετε μέσα στην καρδιά σας.

Δεν θέλετε να πετάξετε τις παλιές σας κάρτες; Μπορείτε τότε να φτιάξετε ένα βιβλίο με όλες τις κάρτες που σας χάρισαν μέχρι σήμερα! Στολίστε το βιβλίο σας βάζοντας ένα όμορφο εξώφυλλο και άλλα διακοσμητικά και διακοσμήστε με αυτό μια γωνιά του σπιτιού ή της βιβλιοθήκης σας.

Βάλτε όλες τις κάρτες μέσα σε ένα ντοσιέ και τοποθετήστε το στη βιβλιοθήκη σας.

Βάλτε όλες τις κάρτες μέσα σε ένα ντοσιέ και τοποθετήστε το στη βιβλιοθήκη σας.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *