6 τρικ για να διορθώσετε ένα λάθος κούρεμα

Μόλις γυρίσατε από το κομμωτήριο, όπου τολμήσατε μια αλλαγή στο κούρεμα σας, αλλά συνειδητοποιείτε πως δεν σας αρέσει καθόλου. Κανένα πρόβλημα! Καλύψτε το λάθος ακολουθώντας τα παρακάτω τρικ και κάντε υπομονή μέχρι το επόμενο κούρεμα.

 

  • 1. Κοντές αφέλειες

Αν οι αφέλειες που σας έκοψε ο κομμωτής σας είναι πολύ κοντές ή απλά δεν σας αρέσουν, τότε χρησιμοποιήστε μερικά τσιμπιδάκια, κοκκαλάκια, κορδέλες ή και μαντήλια για να τις κρύψετε.

  • 2. Πολύ κοντά

Αν το μήκος των μαλλιών σας είναι πιο κοντό από αυτό που επιθυμούσατε, τότε εκμεταλλευτείτε το σίδερο ισιώματος. Τα ολόισια μαλλιά δίνουν την ψευδαίσθηση πως είναι πιο μακριά.

  • 3. Υπερβολικές μύτες

Τα μαλλιά σας έχουν μύτες, κάτι το οποίο τελικά δεν σας αρέσει ή πολύ απλά δεν είναι αυτό που θέλατε; Κανένα πρόβλημα, κάντε τα σγουρά ή απλώς γυρίστε τις άκρες τους, έτσι ώστε να τις καμουφλάρετε.

  • 4. Αξεσουάρ

Μπορείτε επίσης, να υιοθετήσετε τα χτενίσματα με αξεσουάρ, όπως κοκκαλάκια, στέκες, κορδέλες κλπ, έτσι ώστε να καλύψετε τα σημεία που δεν σας αρέσουν.

  • 5. Η λύση βρίσκεται στην χωρίστρα

Επίσης, πολύ καλή λύση για να κρύψετε το κούρεμα που δεν σας αρέσει, είναι η αλλαγή της θέσης της χωρίστρας σας. Δοκιμάστε να την κάνετε σε διαφορετικές θέσεις και βρείτε αυτή που αναδεικνύει καλύτερα το συγκεκριμένο κούρεμα, κάνοντας το λιγότερο ενοχλητικό.

  • 6. Χρώμα

Τέλος, δοκιμάστε να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας. Μπορεί το συγκεκριμένο κούρεμα να αναδεικνύεται πολύ καλύτερα με μια άλλη απόχρωση στα μαλλιά σας.

 

beautetinkyriaki.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *