8 Πράγματα που έχετε στο σπίτι και καταστρέφουν την επιδερμίδα σας.

thehomeissue_epidermida01

Όση φροντίδα κι αν δίνετε στην επιδερμίδα σας, υπάρχουν κάποια πράγματα που έχετε αυτή τη στιγμή στο σπίτι σας που την καταστρέφουν λεπτό το λεπτό. Δείτε ποια είναι αυτά τα 8 πράγματα που επηρεάζουν την υγεία και τη λάμψη της επιδερμίδας σας και τι μπορείτε να κάνετε για να σταματήσετε τη δράση τους.

palettinoss17

Σκληρά καθαριστικά προϊόντα Μπορεί να θέλετε ένα πεντακάθαρο σπίτι αλλά το να χρησιμοποιείτε βαριά χημικά προϊόντα για να καθαρίζετε την κουζίνα και το μπάνιο σας δεν είναι καθόλου καλή ιδέα. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε γάντια και προσέχετε να μην εισπνέετε τα χημικά με τα οποία καθαρίζετε, η επιδερμίδα σας έρχεται σε έμμεση επαφή με τα χημικά με αποτέλεσμα να επηρεάζεται ιδιαίτερα αρνητικά.

Ξηρός αέρας O κρύος και ξηρός αέρας που υπάρχει στο σπίτι σας κατά τους χειμερινούς μήνες μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην επιδερμίδα σας. Ο ξηρός αέρας αφαιρεί την ενυδάτωση από την επιδερμίδα σας πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να κάνετε κάτι για να διορθώσετε το πρόβλημα. Χρησιμοποιήστε υγραντήρα για να λύσετε το πρόβλημα – κυρίως τις βραδινές ώρες που η επιδερμίδα σας μπορεί να στεγνώσει ακόμα κι αν βάλετε μία καλή ενυδατική κρέμα.

Οι αλλεργείες μπορεί πέρα από πολύ ενοχλητικές να γίνουν και η αιτία για κοκκινίλες στο πρόσωπό και το σώμα σας. Προσέξτε πάρα πολύ τη σκόνη που κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι σας.

Βρόμικο air condition Το φίλτρο του air-condition χρειάζεται συχνό καθάρισμα έτσι ώστε να μην εισπνέετε τους μικροοργανισμούς που διαχέονται στην ατμόσφαιρα από τα βρόμικα φίλτρα. Μπορεί να μην επιδρά άμεσα στην επιδερμίδα σας αλλά συμβάλει στην εμφάνιση αλλεργιών οι οποίες σίγουρα θα έχουν αρνητική επίδραση στην επιδερμίδα σας.


 Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


Κατοικίδια Ακόμα κι αν δεν έχετε αλλεργία στα κατοικίδια ζώα, τα μαλλιαρά ζωάκια σας μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στην επιδερμίδα σας. Οι γάτες και οι σκύλοι μπορεί να μεταφέρουν πολλά μικρόβια σε ανθρώπους που είναι ευάλωτοι σε δερματικά προβλήματα.

thehomeissue_allergia02

Νερό χωρίς φίλτρο Ακόμα και αν δεν συνηθίζετε να πίνετε νερό από τη βρύση, η επιδερμίδα και τα μαλλιά σας δέχονται το νερό της βρύσης κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Αυτό το νερό που είναι αφιλτράριστο μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα λόγω της σκληρότητάς του. Πάρτε ένα φίλτρο και βάλτε το στη βρύση της ντουζιέρας έτσι ώστε να μειώσετε τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει το νερό στο πρόσωπο και το σώμα σας.

palettinoss17

Τεχνολογία στην κρεβατοκάμαρα Η τηλεόραση και ο υπολογιστής μέσα στην κρεβατοκάμαρα κάνουν κακό στην επιδερμίδα σας. Αν ο χώρος που ξεκουράζεστε δεν είναι απόλυτα αφιερωμένος στην ξεκούρασή σας, τότε σίγουρα αυτό δεν κάνει καλό στην επιδερμίδα σας, αφού η έλλειψη ύπνου είναι από τους κύριους λόγους που εμφανίζονται ρυτίδες.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


Μη προστατευμένα παράθυρα Οι υπεριώδεις ακτινοβολίες εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα κι αν βρίσκεστε μέσα στο σπίτι. Έτσι, περνάνε στο χώρο σας μέσα από τα παράθυρα και καταστρέφουν την επιδερμίδα σας. Βάλτε φίλτρα τα οποία προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία εσάς και την επιδερμίδα σας. Επίσης, με αυτόν τον τρόπο προστατεύετε και τα έπιπλά σας από το ξεθώριασμα.

Σκόνη Μπορεί να μην έχετε πρόβλημα με τις αλλεργίες αλλά καλό είναι να ξεσκονίζετε τακτικά τους χώρους του σπιτιού σας για να μην έχετε θέματα με τη σκόνη και τα ακάρεα.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettinoss17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *