Τα ιδανικά ρούχα για να καλύψεις την κοιλίτσα σου!

Μπορεί τα crop top να είναι πολύ της μόδας, αλλά υπάρχουμε και εμείς που έχουμε λίγα παραπάνω κιλάκια στην κοιλιά.

Δεν πειράζει, δεν έγινε κάτι, αν προσπαθούμε να τα χάσουμε και είμαστε σε σωστό δρόμο τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι υπομονή. Αν,λοιπόν, σου έχει μείνει η κοιλίτσα από τη γέννα ή δυσκολεύεσαι να απαλλαχθείς από αυτήν με τη γυμναστική, εμείς σου βρήκαμε ποια ρούχα είναι κατάλληλα για να καλύψουν το σημείο αυτό.

1.Βάλε ρίγες! Οι αγαπημένες μας ρίγες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τα tips μας, αφού όχι μόνο είναι στη μόδα αλλά μας κάνουν να φαινόμαστε ακόμα πιο αδύνατες. Προσοχή εννοούμε μόνο τις κάθετες ρίγες!

2.Επέλεξε ένα ψηλοκάβαλο παντελόνι. Αυτό θα λειτουργήσει ως καμουφλάζ αφού θα καλύψει ολόκληρη την περιοχή και έτσι δεν θα υπάρχει πρόβλημα μήπως δημιουργηθούν οι γνωστές σε όλες μας «διπλώσεις».

3. Τα καφτάνια είναι το ατού μας. Είναι αέρινα, καλοκαιρινά με ωραίο ύφασμα και μας αρέσουν σε άσπρο χρώμα. Μην τα βάζεις,λοιπόν μόνο στην παραλία. Ένα καφτανί φοριέται το βράδυ στην πόλη και όλη μέρα στο νησί.

4.Επέλεξε ελαστικό ύφασμα το οποίο θα δίνει μία ομοιομορφία στην περιοχή αυτή και θα κρύβει τα παραπάνω κιλά.

5.Όχι στα crop top, και στα κοντά jacket που αναδεικνύουν την περιοχή της κοιλιάς. Μην βάζεις οτιδήποτε κοντό το οποίο κάνει focus στην κοιλιά σου αφού το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι αυτό που θέλουμε!

 

joytv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *