H Διακόσμηση της Ευτυχίας: Βασικοί Κανόνες Φενγκ Σούι.

thehomeissue_fengshui

Το φενγκ σούι μας βοηθάει στο να φτιάξουμε το σπίτι μας με τις καλύτερες προϋποθέσεις ώστε αυτό να μας βοηθήσει να έχουμε μια πιο ήρεμη και εύκολη ζωή. Τόσοι Κινέζοι δεν μπορεί να κάνουν λάθος!

palettino

Φροντίστε την εξώπορτά σας

Μπορεί μπροστά από την εξώπορτά σας να υπάρχει κάποιο εμπόδιο στη ροή της ενέργειας, όπως για παράδειγμα ένα δέντρο που να εμποδίζει την τύχη να περάσει το σπιτικό σας. Σίγουρα δεν μπορείτε να κόψετε το δέντρο αλλά μπορείτε να φροντίζετε ο χώρος έξω από την πόρτα σας να είναι καθαρός και να μην έχει πεταμένα παπούτσια ή αντικείμενα που θα εμποδίσουν ακόμα περισσότερο κάθε τι καλό που θα θέλει να εισβάλλει στο σπιτικό σας. Και αν όλα αυτά σας ακούγονται περίεργα, σκεφτείτε πως το φενγκ σούι έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρούνε την τέλεια ισορροπία στη ζωή τους. Άρα μερικές φορές καλό είναι να μην ψάχνετε υπερβολικά για αποδείξεις και απλά να προσπαθείτε να βρείτε με ποιο τρόπο θα έχετε καλύτερη ισορροπία στη ζωή σας. Αν το φενγκ σούι σας βοηθήσει, τότε γιατί να μην το πιστέψετε;

Διακοσμήστε το σπίτι σας ακολουθώντας κανόνες φενγκ σούι και φέρτε την ευτυχία στη ζωή σας.

Διακοσμήστε το σπίτι σας ακολουθώντας κανόνες φενγκ σούι και φέρτε την ευτυχία στη ζωή σας.

Μετακινήστε 27 πράγματα

Το 9 θεωρείται ένα από τα πιο τυχερά νούμερα σύμφωνα με το φενγκ σούι κι αν θέλετε να νιώσετε καλύτερα μέσα στο σπίτι σας καλό θα ήταν να μετακινήσετε 9 αντικείμενα. Το 27 θεωρείται επίσης ένας πολύ καλός αριθμός γιατί αποτελείται από τους αριθμούς 2 και 7 που αν τα προσθέσετε βγάζουν και πάλι το 9.

Προσέξτε την κουζίνα σας

Σύμφωνα με τους Κινέζους που είναι οι μάστερ του φενγκ σούι, το υγιεινό φαγητό είναι από μόνο του καλό φενγκ σούι. Φροντίστε να έχετε στην κουζίνα σας πάντα φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Αν είναι και βιολογικά ακόμα καλύτερα. Η σωστή διατροφή που βγαίνει από τη φύση μεταφέρει θεραπευτικές δονήσεις από την ίδια τη Γη.

Διακοσμήστε με χρυσό

Στο παραδοσιακό φενγκ σούι ο χρυσός αντικατοπτρίζει την πολυτέλεια και την αφθονία. Όταν βλέπετε ένα λευκό πόμολο και ένα χρυσό, ποιο από τα δύο σας ελκύει περισσότερο; Βάλτε χρυσές λεπτομέρειες στο σπίτι σας για να φέρετε τα χρήματα και την πολυτέλεια στη ζωή σας.

Χρησιμοποιήστε χρυσό για να διακοσμήσετε το σπίτι σας και να φέρετε οικονομική ευημερία και ευτυχία στο σπίτι σας.

Χρησιμοποιήστε χρυσό για να διακοσμήσετε το σπίτι σας και να φέρετε οικονομική ευημερία και ευτυχία στο σπίτι σας.

Προσοχή στην καθαριότητα

Το φενγκ σούι υπαγορεύει τη λιτότητα στους χώρους, χωρίς πολλά πράγματα, με μίνιμαλ διακόσμηση και απλές γραμμές. Για παράδειγμα, στην κρεβατοκάμαρά σας φροντίστε να μην υπάρχει τίποτα πεταμένο ή κρυμμένο κάτω από το κρεβάτι σας. Βοηθήστε την καλή ενέργεια να ρέει ομαλά χωρίς εμπόδια.

Ενισχύστε τον φωτισμό

Τοποθετήστε φωτιστικά με φορά προς τα πάνω και όχι φωτιστικά που φωτίζουν προς τα κάτω. Έρευνες έχουν δείξει πως ο φωτισμός που έρχεται από κάτω προς τα πάνω δημιουργεί την ανάγκη στους ανθρώπους να στέκονται πιο στητοί, κάτι που βοηθάει στην καλύτερη διάθεση και αισιοδοξία.

Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε λουλούδια και φυτά μέσα στο σπίτι σας καθώς βελτιώνουν πολύ την ψυχολογική μας κατάσταση.

Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε λουλούδια και φυτά μέσα στο σπίτι σας καθώς βελτιώνουν πολύ την ψυχολογική κατάσταση που επικρατεί σε έναν χώρο.

Βάλτε πράσινο στο μπάνιο

Τοποθετήστε στο μπάνιο σας φυτά με στρογγυλά φύλλα που μοιάζουν με νομίσματα. Βάλτε τα δίπλα στην τουαλέτα, τη μπανιέρα ή τον νιπτήρα. Αν το μπάνιο σας δεν έχει έντονο φωτισμό βάλτε μερικά μπαμπού σε ένα βάζο με καθαρό νερό.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino`

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *