To ερωτικό ωροσκόπιο του 2015 για τις γυναίκες!

από τον Κώστα Λεφάκη

Κάθε γυναίκα έχει την δική της μοίρα, το δικό της πεπρωμένο και η θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο της επηρεάζει άμεσα τα γεγονότα που θα συμβούν στην αισθηματική της ζωή αλλά και στην καριέρα της. Ο αγαπημένος μας αστρολόγος Κώστας Λεφάκης, δίνει αποκλειστικά και μόνο για γυναίκες, τις ετήσιες προβλέψεις 2015, οι οποίες είναι βασισμένες στην θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο τους. Ποιες θα είναι λοιπόν οι συναισθηματικές εξελίξεις του 2015; Ποιες είναι οι γυναίκες που θα καταφέρουν να έχουν επιτυχία και ολοκλήρωση στις κάλυψη των συναισθηματικών τους αναγκών και ποιες θα βρεθούν αντιμέτωπες με αναγκαία ξεκαθαρίσματα. Δες σε ποιο ζώδιο έχεις την Αφροδίτη σου  από την ενότητα του αστρολογικού χάρτη και στη συνέχεια διάβασε την ετήσια προσωπική πρόβλεψη της Αφροδίτης σου, από τον Κώστα Λεφάκη

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ
«Το 2015 η αισθηματική σας ζωή αλλάζει»

Το 2015 είναι μία χρονιά ενδιαφέρουσα  αλλά και ερωτικά ενισχυτική για εσάς που έχετε γεννηθεί με την Αφροδίτη σας στο ζώδιο του Κριού! Τόσο πρακτικά όσο και επικοινωνιακά θα βρεθείτε ευνοημένες ιδιαίτερα αν ανήκετε και στο ζώδιο του Υδροχόου, του Κριού, ή του Διδύμου!  Οι περισσότερες από εσάς θα έχετε σημαντικές ερωτικές επιτυχίες αλλά και δικαιώσεις για ότι έχετε προσφέρει αισθηματικά στο παρελθόν. Το 2015 θα σηματοδοτήσει με ενδιαφέρον τρόπο τις εξελίξεις που θα πραγματοποιηθούν στη ζωή σας τα μετέπειτα χρόνια.  Στις αρχές της χρονιάς, με μεγάλη έμφαση στους μήνες Μάρτιο και Μάιο, η τύχη και οι συγκυρίες θα αλλάξουν το κλίμα και το ύφος της ερωτικής σας ζωής.  Στον τομέα της καριέρας σας, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις αν ασχολείστε με ελεύθερο επάγγελμα και θα αυξηθεί η δημοτικότητα σας.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
«2015: Το έτος των νέων εμπειριών»

Το 2015 είναι μία δημιουργική αλλά και ανανεωτική χρονιά τόσο για τα αισθηματικά όσο και για τα επαγγελματικά σας, όπου εσείς θα θελήσετε τώρα να προβείτε σε νέους πειραματισμούς. Πολλοί από αυτούς θα έχουν τυχερή εξέλιξη, αλλά και όσοι δεν ευοδωθούν θα σας εμπλουτίσουν με νέες, ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ξεκίνημα της χρονιάς, καθοριστικοί θα είναι οι μήνες Απρίλιος και Μάιος, ενώ το καλοκαίρι θα είναι ασταθές και λίγο επεισοδιακό. περισσότερο γόνιμο, κυριολεκτικά  αλλά και μεταφορικά θα είναι για εσάς όλο το διάστημα του φθινοπώρου. Οι πλανητικές επιρροές που δέχεται το 2015 η Αφροδίτη σας από το ζώδιο του Κριού,  σας  υποχρεώνουν να προσαρμοστείτε  σε απρόσωπα και ασύμβατα καθεστώτα, να ρισκάρετε στο άνοιγμα νέων κοινωνικών πλαισίων και σας  ωθούν να αποδεχτείτε  την ερωτική συνύπαρξη έξω από τους τύπους  και τα καθιερωμένα. Εδώ οι περισσότερες γυναίκες με γενέθλια Αφροδίτη στον Ταύρο θα αναγκαστείτε να συμφωνήσετε ή και να συμβιβαστείτε, κι έτσι θα παρατηρηθούν μερικές καταστάσεις λίγο περίεργες και γεγονότα αντιφατικά, κυρίως τους καλοκαιρινούς και τους φθινοπωρινούς μήνες!  Πάντως ότι καινούριο υιοθετήσετε θα σας είναι χρήσιμο για τα επόμενα χρόνια τόσο από πρακτική όσο και από επικοινωνιακή πλευρά.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ
«Το 2015 είναι για εσάς… μία αγωνιστική χρονιά»

Το 2015 οι γυναίκες που γεννηθήκατε με την Αφροδίτη στους Διδύμους,  θα πρέπει να δώσετε τον αγώνα σας για να κερδίσετε αυτό που επιθυμείτε αλλά και για να διατηρήσετε όσα  ήδη έχετε κατακτήσει. Οι καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να κάνετε κάποιες θυσίες, γεγονός που δεν ταιριάζει ιδιαίτερα με την ιδιοσυγκρασία σας.  Αν η Αφροδίτη στο ωροσκόπιο σας βρίσκεται μέχρι την 10η μοίρα, τότε το 2015 θα σχηματίσει  αντίθεση με τον Κρόνο και  θα φέρει πικρίες και απογοητεύσεις , οι οποίες όμως θα αποδειχτεί  ότι έχουν τη σκοπιμότητά τους . Τη χρονιά αυτή οι περισσότερες από εσάς θα προβληματιστείτε πάνω στο τι είναι καλύτερο να έχετε στη ζωή σας; Να κερδίζετε στα σίγουρα πληρώνοντας  όμως ακριβό τίμημα ή να χαίρεστε ότι σας προσφέρει η ζωή χωρίς να αναλαμβάνετε ευθύνες; Έτσι, λοιπόν, στο μέσο της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αιώνα, έρχεται η μεγάλη ώρα  για να δοκιμαστείτε, να ωριμάσετε και να βρείτε τον τρόπο να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα σας θέσει το ίδιο σας το πεπρωμένο.

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
«Το 2015 αλλάζετε σκέψεις αλλά και συναισθήματα»

Το 2015 ξεκινά με εσάς να συνεχίζεται ομαλά την πορεία σας σύμφωνα με το κλίμα που είχε διαμορφωθεί τους τελευταίους μήνες του περασμένου έτους, το οποίο εξακολουθεί να είναι ακριβώς το ίδιο! Την περίοδο της Άνοιξης, θα αναγκαστείτε να περιορίσετε το πείσμα σας, ενώ το καλοκαίρι του 2015 οι αισθηματικές  εξελίξεις θα σας εξυπηρετήσουν  και τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν θα σας δώσουν τη  γνώση για να υπερασπιστείτε τα ερωτικά σας ενδιαφέροντα αλλά και τις γενικές δραστηριότητές σας. Ένα επόμενο κύμα αλλαγών θα ζήσετε το φθινόπωρο, όταν ο Δίας, μετακινούμενος στην Παρθένο, θα βρεθεί τον Οκτώβριο μαζί με τον Άρη στον ίδιο ζωδιακό χώρο. Εδώ αλλάζουν οι προτεραιότητες και οι σκέψεις σας και αυτές οι αλλαγές παίζουν ρόλο σε επιλογές, αναθεωρήσεις και πρωτοβουλίες, τόσο ερωτικές όσο και κοινωνικές, μέχρι το τέλος της χρονιάς. Το 2015 εξυπηρετεί περισσότερο τις Παρθένους με Αφροδίτη στον Καρκίνο και  τις Καρκίνους με Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ
«Είσαστε οι μεγάλες νικήτριες του 2015»

Από τον Ιούλιο του 2014, ο Δίας έχει μπει στο ζώδιο του Λέοντα βοηθώντας την Αφροδίτη σας.  Με την είσοδο  του Κρόνου στον Τοξότη και τη σταθεροποίηση του Δία στο Λέοντα, θα σχηματιστεί ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς: Ο Ουρανός στον Κριό, ο Κρόνος στον Τοξότη, ο Δίας στο Λέοντα. Το πρώτο εξάμηνο του 2015 λοιπόν,  επιτρέπει να κάνετε αυτό που θέλετε  και  σας ανακηρύσσει τις μεγάλες νικήτριες της εποχής σε θέματα αγάπης και επαγγελματικού ανταγωνισμού. Εξαιρετικά σημαντικό  είναι το γεγονός ότι ο Δίας εξυπηρετεί τα καπρίτσια της Αφροδίτης στο Λέοντα, τονίζει τον εγωκεντρισμό σας, αλλά κάνει χρήσιμο τον αυθορμητισμό και φανερή τη μεγαλοψυχία σας. Η συντροφικότητα με την ανάγκη της προσωπικής επιβολής εκφράζονται αρμονικά. Οι νεότερες θα ζήσετε μια σημαντική χρονιά, επιλογών που θα έχουν μακροπρόθεσμη ισχύ! Οι επιτυχίες σας θα κάνουν αίσθηση.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ
«Το 20015 είναι το έτος της συναισθηματικής σας ωρίμανσης»

Το 2015 έρχεται για να κάνει χρήσιμα ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας. Η χρονιά σημαδεύεται με το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη, όπου από αυτή την θέση θα ωριμάσει τις καταστάσεις της ζωής σας , θα δοκιμάσει όμως και τις σχέσεις που συνέχισαν να λειτουργούν με γνώμονα την δική σας επιείκεια! Από τις 12 Αυγούστου,  ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο της Αφροδίτης σας – δηλαδή στην Παρθένο- και εσείς πλέον θα βρίσκετε σε περίοδο εύνοιας,  καταφέρνοντας να ξεπερνάτε πιο εύκολα την αδέκαστη κρίση του Κρόνου και τα περιοδικά ξεκαθαρίσματα!  Η αισθηματική σας ζωή θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία, θα υπάρξουν στιγμές που θα δοκιμαστείτε, δεν θα λείψουν όμως και οι στιγμές που η προσφορά θα σας αφυπνίσει και θα σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε την πορεία σας στον μέλλον!
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ
«Το 2015 ένα όνειρο σας παίρνει σάρκα και οστά»

Το 2015 είναι μία καλή χρονιά  για τα αιτήματα της Αφροδίτης σας που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού! Θα καταφέρετε να καλύψετε τις ανάγκες σας τόσο συναισθηματικά και υλικά, όσο και κοινωνικά!  Ο Δίας βρίσκεται στο Λέοντα ήδη από τα μέσα Ιουλίου της προηγούμενης χρονιάς, ενώ ο Κρόνος κάνει την είσοδό του στον Τοξότη τον Ιανουάριο αυτού του έτους. Ο Άρης και η Αφροδίτη συναντιούνται ξανά από το τέλος Ιανουαρίου μέχρι τα μέσα Απριλίου. Τον Μάρτιο του 2015 θα βιώσετε μεγάλες αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή! Η αρχή της Άνοιξης κρίνεται εξαιρετικά σημαντική αλλά και σημαδιακή. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις που θα υπάρξουν σε αυτό το μήνα της χρονιάς, θα σας επηρεάσουν άμεσα!  Το καλοκαίρι είναι κατάλληλο για να απομονωθείτε, ενώ το φθινόπωρο τονίζει τη δημοτικότητα και τη γοητεία σας. Στο μεταξύ, ο Δίας έχει φτάσει στην Παρθένο και δίνει σάρκα και οστά σε ένα όνειρο ή σε ένα σχέδιο το οποίο είτε σας απασχολούσε από καιρό  είτε ήταν το  απωθημένο σας!
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ
«Το 2015 είναι η χρονιά της συναισθηματικής σας αναγέννησης»

Το 2015 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία αναγεννησιακή χρονιά για εσάς που έχετε την Αφροδίτη σας στο ζώδιο του Σκορπιού! Ο Κρόνος κάνει μια δοκιμαστική είσοδο στον Τοξότη, ο Δίας κυριαρχεί στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς σας υποστηρίζει σε μια ερωτική αναγέννηση που επιδιώκετε ή που κάποια γεγονότα προκαλούν. Πολλές από εσάς θα περάσετε καλύτερα αυτή τη χρονιά και κυρίως οι γυναίκες Σκορπιοί με Αφροδίτη στο Σκορπιό, οι Παρθένοι με Αφροδίτη στο Σκορπιό και οι Ζυγοί με Αφροδίτη στο Σκορπιό. Στη διάρκεια αυτού του έτους κάνετε καινούριες γνωριμίες, θα βελτιώσετε  τις συνθήκες ζωής σας ή ακόμα και θα αλλάξετε αντικείμενο εργασίας.  Τα ταξίδια,  η αλλαγή τόπου διαμονής και άλλες μετακινήσεις ευοδώνονται με επιτυχία. Η χρονιά έχει περισσότερο μεταβλητό και εμπειρικό χαρακτήρα. Μπορεί να μη σας δώσει αυτό που πραγματικά χρειάζεστε, αλλά θα σας βοηθήσει αισθητά σε μια πρώτη συναισθηματική και ψυχολογική ανασυγκρότηση.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ
«Το 2015 είναι για εσάς μία προειδοποιητική χρονιά»

Το 2015 είναι για εσάς  μια χρονιά  που θα σας προειδοποιήσει για τις αλλαγές, τις αναθεωρήσεις και τις αναπροσαρμογές που θα γίνουν στη ζωή σας!  Το πιο σημαντικό αστρολογικά γεγονός είναι η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη, όπου βρίσκεται η Αφροδίτη σας. Ο Κρόνος για πολλούς μήνες παραμένει στις αρχές του Τοξότη και επανεμφανίζεται δυναμικά στις 19 Σεπτεμβρίου. Επομένως,  το 2015 σας κρατά υποψιασμένες για εξελίξεις που θα ακολουθήσουν, ενώ δυσχεραίνεται λίγο η σχέση σας με το στενό σας περιβάλλον ή και με τον εαυτό σας, καθώς για αρκετό διάστημα ο Κρόνος θα σχηματίζει μια δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, που βρίσκεται ακόμα στις αρχές των Ιχθύων. Τη χρονιά αυτή προσπαθήστε να μη γίνετε θύματα συναισθηματικής ή οικονομικής εκμετάλλευσης! Θα περάσετε κάποιες δοκιμασίες, αφού αναπόφευκτα μερικά από τα όνειρά σας θα ματαιωθούν. Ο Κρόνος φαίνεται να είναι πιο αδύναμος σε σχέση με τον Ποσειδώνα και θα βρει διάφορους  υποκατάστατους τρόπους για να υποστηρίξει όσο μπορεί τις προσδοκίες σας.   Όσο έξυπνες ή και διαισθητικές και να είστε, η  «παγίδα» του 2015 είναι ότι μπορεί να ξεγελαστείτε ή να εξαπατηθείτε. Η  πλάνη που μπορεί να σας κυριεύσει θα σας οδηγήσει στο ψέμα και σε μια κατάσταση εξαπάτησης χωρίς να το καταλάβετε! Μπορεί να σας προσεγγίσουν κόλακες που στην συνέχεια θα  σας ξεγελάσουν. Όλες αυτές τις εκδοχές πρέπει να τις προσέξετε και κυρίως να τις αποφύγετε. Στην πορεία αυτής της δεκαετίας, το 2015 ίσως είναι η πιο επικίνδυνη χρονιά για το συναισθηματικό σας παρόν και μέλλον! Φανείτε προνοητικές και αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις ή να δεσμευτείτε με ανθρώπους που δεν σας έχουν  αποδείξει την αξιοπιστία και την ειλικρίνειά τους.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
«Το 2015 τα αισθηματικά δεν θα είναι η προτεραιότητα σας»

Το 2015 είναι για εσάς τις φίλες που έχετε την Αφροδίτη σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, μία χρονιά ανήσυχη. Τα εξωτερικά γεγονότα και οι υποχρεώσεις σας, θα επηρεάσουν πολύ το κλίμα γύρω σας, ιδιαίτερα την αισθηματική σας ζωή.  Το κοινωνικό σας περιβάλλον θα επιζητά περισσότερο την ουσιαστική παρουσία σας . Το ερωτικό σας στοιχεία θα είναι σε λειτουργία και αυτή τη χρονιά, όμως δεν θα είναι η προτεραιότητά σας. Συχνά τα ερωτικά σας θα έρχονται σε δεύτερη μοίρα συγκριτικά με τα άλλα ενδιαφέροντα σας που θα αναπτύσσονται και θα εξελίσσονται!  Θα καταφέρετε όμως να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, θα κινηθείτε, θα ταξιδέψετε για σημαντικούς σκοπούς, το πιο σημαντικότερο  όμως είναι ότι το 2015 θα διευρύνεται τους πνευματικούς σας ορίζοντες!
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ
«Το 2015 είναι για εσάς χρονιά καμπής»

Το 2015 φέρνει μεγάλες αλλαγές για εσάς που έχετε την Αφροδίτη σας στο ζώδιο του Υδροχόου! Η Άνοιξη του 2015 θα σας ευεργετήσει, ενώ το Καλοκαίρι θα σας χαρίσει σημαντικές επιτυχίες που θα σας συγκινήσουν!  Ο Δίας από το ζώδιο του Λέοντα μέχρι και τις 11 Αυγούστου θα σας χαρίσει  πολλά οφέλη και χρήσιμες εμπειρίες. Στη συνέχεια,  ο Δίας στην Παρθένο θα αλλάξει το κλίμα στα ερωτικά σας, θα γίνεται πιο πρακτικές θα σας υποχρεώσει να αλλάξετε μερικές από τις βασικές προτεραιότητές σας. Με έμφαση το φθινόπωρο του 2015 θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές στις προτεραιότητές σας   υπολογίζοντας και σε μερικές λεπτομέρειες πέρα από την ευχαρίστησή και την απόλαυση. Ο Κρόνος από το ζώδιο του Τοξότη  θα ενισχύσει περισσότερο το κύρος και το γόητρό σας σε θέματα θέσης, ιδιότητας, επαγγελματικής επιτυχίας και νίκης στους επαγγελματικούς ανταγωνισμούς. Το  2015 είναι η «γέφυρα» ή αλλιώς  η  περίοδος καμπής στην εξέλιξη της ζωής σας με τη θετική έννοια του όρου. Τέλος, για μία ακόμα φορά θα πρέπει να αποφύγετε εσφαλμένες επιλογές όσο αφορά άλλα άτομα και λάθη διαχείρισης σε επίπεδο υποθέσεων ή χρημάτων.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ
«Το 2015 θα δώσετε εξετάσεις αντοχής»

Το 2015 θα βιώσετε γεγονότα που θα έχουν περισσότερο συμβολικό, παρά καθοριστικό χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποφύγετε τις ξαφνικές εξάρσεις, τις βιαστικές αντιδράσεις αλλά και τις παρακινδυνευμένες ερωτικές φαντασιώσεις…. Η νέα χρονιά αποτελεί μία καμπή στη ζωή σας, ιδιαίτερα αν ανήκετε στο ζώδιο του Ιχθύ, του Υδροχόου και του Κριού και έχετε την Αφροδίτη σας στον Ιχθύ!  Κατά την διάρκεια αυτού του έτους, θα δώσετε «εξετάσεις» αντοχής απέναντι στην ίδια τη ζωή και στο έμψυχο περιβάλλον μέσα στο οποίο ζείτε και κινείστε!  Στο ξεκίνημα της χρονιάς δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές δοκιμασίες οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τα μέσα του Ιουνίου! Δείξτε προσοχή τον Μάιο και στις αρχές Ιουνίου, καθώς και τον Οκτώβριο αλλά και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου!

oroskopos.grgg
Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *