Τελευταία άρθρα
Home » People » Η Ελένη Μενεγάκη για την “Κόκκινη Γραμμή”: «Μερικές φορές με κάποια κομμάτια το μυαλό μου πηγαίνει σε συγκεκριμένες περιόδους…» (Video)
    

Η Ελένη Μενεγάκη για την “Κόκκινη Γραμμή”: «Μερικές φορές με κάποια κομμάτια το μυαλό μου πηγαίνει σε συγκεκριμένες περιόδους…» (Video)

Ιανουάριος 30, 2016 1:54 πμ Category: People A+ / A-

menegaki_106

Ο Γιώργος Θεοφάνους και η Στέλλα Καλλή βρέθηκαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και όταν πήγαν στο πιάνο για να τραγουδήσουν, η παρουσιάστρια ζήτησε την “Κόκκινη Γραμμή”.

«Αχ, μην βάλουμε και τα κλάματα μεσημεριάτικα, γιατί καλά είμαστε… Να είμαστε άσχημα, να κλαίμε, να είμαστε καλά και να κλαίμε πάλι δεν γίνεται!» είπε η Ελένη, ενώ συμπλήρωσε «Μερικές φορές με κάποια κομμάτια το μυαλό μου πηγαίνει σε συγκεκριμένες περιόδους…».

Δείτε το απόσπασμα…

entertv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Η Ελένη Μενεγάκη για την “Κόκκινη Γραμμή”: «Μερικές φορές με κάποια κομμάτια το μυαλό μου πηγαίνει σε συγκεκριμένες περιόδους…» (Video) Reviewed by on . Ο Γιώργος Θεοφάνους και η Στέλλα Καλλή βρέθηκαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και όταν πήγαν στο πιάνο για να τραγουδήσουν, η παρουσιάστρια ζήτησε την "Κόκκι Ο Γιώργος Θεοφάνους και η Στέλλα Καλλή βρέθηκαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και όταν πήγαν στο πιάνο για να τραγουδήσουν, η παρουσιάστρια ζήτησε την "Κόκκι Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top