Οι τάσεις της μόδας για τα γυαλιά ηλίου ,Άνοιξη – Καλοκαίρι 2013 .

Γυαλιά ηλίου 2013 - οι τάσεις της μόδας
Οι τάσεις της μόδας στα γυαλιά ηλίου για το 2013 περιλαμβάνουν καταπληκτικά σχέδια που προσδίδουν κομψότητα και δυναμισμό  στη γυναίκα. Προστατέψετε λοιπόν τα μάτια σας από τις ακτίνες του ηλίου με στιλ. Το ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική  Γυναίκα παρουσιάζει τις τάσεις της μόδας στα γυαλιά ηλίου για το 2013, έτσι ώστε να παραμένετε ενήμερες.

 

Γυαλιά ηλίου 2013 - οι τάσεις της μόδας
Γυαλιά  ηλίου – τάση μόδας 1: Round shape
Τα round shape γυαλιά είναι αυτά που έχουν  ολοστρόγγυλο γυαλί και ολοστρόγγυλο σκελετό. Τα γυαλιά αυτά είναι στη μόδα για  το 2013 και όχι άδικα. Αυτός ο τύπος γυαλιών έχει ένα φανατικό κοινό που  παραμένει πιστό σε αυτό το στιλ. Τα στρόγγυλα γυαλιά θα λέγαμε ότι προσδίδουν  στη γυναίκα ένα σοφιστικέ στιλ αν και αυτό δεν είναι απόλυτο.
Γυαλιά ηλίου 2013 - οι τάσεις της μόδας
Γυαλιά  ηλίου – τάση μόδας 2: Odd shapes
Τα odd shapes είναι τα γυαλιά που έχουν  διάφορα “περίεργα” σχήματα. Αυτού του είδους τα γυαλιά θεωρούνται αρκετά  εντυπωσιακά και τραβούν τα βλέμματα από μακριά. Αν θέλετε λοιπόν να  εντυπωσιάζετε τους άλλους αλλά και να τραβάτε την προσοχή, τότε αυτά τα γυαλιά  είναι για εσάς. Τα odd shapes είναι στη μόδα για τη σεζόν 2013 και για αυτό  πολλοί σχεδιαστές επέλεξαν ορισμένα από τα μοντέλα τους να φορούν αυτό το στιλ  γυαλιών.
Γυαλιά ηλίου 2013 - οι τάσεις της μόδας
Γυαλιά  ηλίου – τάση μόδας 3: Cat eye
Αυτό το στιλ προσδίδει στη γυναίκα την απόλυτη  θηλυκότητα. Πρόκειται για ένα είδος γυαλιών που κυριολεκτικά “κόβει την ανάσα”. Τα cat eye γυαλιά (ή αλλιώς βλέμμα της γάτας) είναι μία τάση της μόδας που  διατηρείται για πολλές σεζόν και όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει. τα γυαλιά  αυτά είναι κατάλληλα για γυναίκες με εκλεπτυσμένο γούστο που θέλουν να έχουν  στιλ και έντονη προσωπικότητα.
Γυαλιά ηλίου 2013 - οι τάσεις της μόδας

Γυαλιά  ηλίου – τάση μόδας 4: Mirror shades

Τα Mirror shades γυαλιά είναι αυτά που  προσδίδουν μια αντανάκλαση ή έναν “κατοπτρισμό”. Μπορείτε να επιλέξετε διάφορα  χρώματα. Αυτά τα γυαλιά είναι κυριολεκτικά καταπληκτικά και είναι κατάλληλα για  γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν μια αύρα μυστηρίου αλλά και μια φαινομενικά  δυναμική προσωπικότητα.
Γυαλιά ηλίου 2013 - οι τάσεις της μόδας
Γυαλιά  ηλίου – τάση μόδας 5: Protective eyewear
Πρόκειται για ένα πολύ κομψό στιλ που δεν θα  το λέγαμε διακριτικό. Το αντίθετο μάλιστα. Τα protective eyewear γυαλιά βγαίνουν  σε διάφορες αποχρώσεις και σχέδια και είναι ικανά να ικανοποιήσουν και την πιο  απαιτητική. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να έχετε τέτοιο στιλ και  προσωπικότητα που να ταιριάζει σε αυτό τον τύπο γυαλιών.
Γυαλιά ηλίου 2013 - οι τάσεις της μόδας
Γυαλιά  ηλίου – τάση μόδας 6: Big shades
Το 2013 τα big shades γυαλιά είναι μια από τις  τάσεις τις μόδας. Πρόκειται για ένα στιλ που φοριέται από γυναίκες που θέλουν να  κλέβουν την παράσταση όπου και αν βρίσκονται. Τα big shades γυαλιά είναι αρκετά  μεγάλα και βγαίνουν σε διάφορα σχέδια όπως στρόγγυλα, τετράγωνα, κ.τ.λ. Το στιλ  αυτό φορέθηκε σε πολλές πασαρέλες της Ευρώπης.
Γυαλιά ηλίου 2013 - οι τάσεις της μόδας
Γυαλιά  ηλίου – τάση μόδας 7: Interesting – Decorated frames
Πρόκειται για ένα είδος γυαλιών που  περιλαμβάνει διάφορα ενδιαφέροντα ή περίεργα ή ασυνήθιστα πλαίσια διακοσμημένα  με διάφορες διακοσμήσεις. Τα γυαλιά αυτά είναι μέσα στις τάσεις της μόδας για το 2013 και για αυτό το λόγο παρουσιάστηκαν σε πολλές πασαρέλες. Αυτά τα γυαλιά  αποτελούν αγαπημένο στιλ πολλών γυναικών.
dynamikhgynaika.gr
Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντεLike” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσιεύση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *