Πως να φορέσεις floral το χειμώνα

Πως κάνεις την γκαρνταρόμπα σου να έχει ανοιξιάτικο αέρα τον χειμώνα; Οι καλύτερες fashion bloggers σου δείχνουν τον τρόπο με εντυπωσιακούς floral συνδυασμούς!

Η βαρυχειμωνιά και ο μουντός καιρός έχουν συνήθως αντίκτυπο στην ντουλάπα σου και στον τρόπο που ντύνεσαι, κάνοντάς σε να φοράς σκούρες αποχρώσεις και να επιθυμείς τον ερχομό της άνοιξης πιο πολύ από ποτέ!
Δεν χρειάζεται όμως να περιμένεις να καθαρίσουν οι γκρι ουρανοί από τα σύννεφα για να φέρεις κοντά σου μια μικρή αίσθηση άνοιξης. Τα floral μοτίβα μπορούν να καταφέρουν να σου αλλάξουν τη διάθεση και να μεταδώσουν ένα ζεστό vibe στην κατά τα’ άλλα σκουρόχρωμη καθημερινότητα σου.
Οι καλύτερες fashion bloggers δημιουργούν ευφάνταστους συνδυασμούς, αναμειγνύοντας floral prints με χρώμα και χαρούμενη διάθεση! Ακολούθησε τες και εσύ!
32594-miss-thecablook 32588-miss-madamederosa 32589-miss-fashionfruit 32590-miss-atlanticpacific 32591-miss-peaceloveshea 32592-miss-lateafternoon 32593-miss-thechicmuse
missbloom.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *