Τα πιο stylish πανωφόρια για την άνοιξη!

Αν κάτι ξέρουμε καλά είναι ότι ένα πανωφόρι μπορεί να μετατρέψει αμέσως ένα outfit από αδιάφορο, σε εξαιρετικά stylish. Και για τη νέα σεζόν υπάρχουν πραγματικά πολλές επιλογές ακόμα και για τα πιο απαιτητικά γούστα και όλες τις περιστάσεις.

/
Καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη χωρίς ένα ωραίο cardigan και ένα κομψό blazer.
Eπέλεξέ τα στο χρώμα και στιλ που προτιμάς και συνδύασέ τα με jean, t-shirt και loafers ή sneakers το πρωί και για τις βραδινές σου εμφανίσεις αντικατέστησέ τα με ψηλοτάκουνες γόβες ή ankle boots.

/
Tις τελευταίες σεζόν, τα biker και τα bomber jackets παραμένουν δυναμικά στο προσκήνιο. Αν μέχρι τώρα δίσταζες λοιπόν, τώρα είναι η στιγμή να αποκτήσεις το δικό σου. Φόρεσέ το με loose ή skinny jeans και t-shirts αλλά και με θηλυκά midi φορέματα και ψηλοτάκουνες γόβες για μια μοντέρνα αντίθεση.

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Τα trench και τα duster coats είναι από τα πιο ευέλικτα κομμάτια που μπορείς να έχεις στη ντουλάπα σου και φορώντας τα προσθέτεις στιλ και κομψότητα και στο πιο απλό look. Δες τις ανοιξιάτικες εκδοχές τους και κάνε update στα σύνολά σου!

 

tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *