Τελευταία άρθρα
Home » Τα νέα μας » Palettino » Cat eye: Αυτό είναι το μακιγιάζ των γιορτών! Κάντο και «κλέψε» τα βλέμματα.(Video)
    

Cat eye: Αυτό είναι το μακιγιάζ των γιορτών! Κάντο και «κλέψε» τα βλέμματα.(Video)

Δεκέμβριος 24, 2019 11:33 πμ Category: Palettino, Ομορφιά A+ / A-

se1

Το γατίσιο μακιγιάζ είτε με απλό eyeliner, είτε σε συνδυασμό με smokey ή ρετρό πινελιές, είναι από τις πιο δημοφιλείς χειμερινές τάσεις και για φέτος. Θεωρείται από τα πιο σέξι μακιγιάζ και έχει ρετρό επιρροές.

Ταιριάζει με κάθε χρώμα ματιών και λόγω της τεχνικής του, διορθώνει το σχήμα, επιμηκύνοντας τα μάτια και τονίζοντας περισσότερο το βλέμμα.


Επιπλέον δημιουργεί την ψευδαίσθηση των μεγάλων αμυγδαλωτών ματιών, προσθέτοντας έξτρα πόντους έκφρασης στο βλέμμα.

Αποτελεί μία από τις ωραιότερες βραδινές επιλογές με eyeliner όταν θέλουμε να δώσουμε ένταση, αλλά μπορεί να μας συνοδεύσει εξίσου και το πρωί, αν εφαρμοστεί με ένα μολύβι, τελειοποιώντας απλά το σχήμα του ματιού.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

 

Cat eye: Αυτό είναι το μακιγιάζ των γιορτών! Κάντο και «κλέψε» τα βλέμματα.(Video) Reviewed by on . Το γατίσιο μακιγιάζ είτε με απλό eyeliner, είτε σε συνδυασμό με smokey ή ρετρό πινελιές, είναι από τις πιο δημοφιλείς χειμερινές τάσεις και για φέτος. Θεωρείται Το γατίσιο μακιγιάζ είτε με απλό eyeliner, είτε σε συνδυασμό με smokey ή ρετρό πινελιές, είναι από τις πιο δημοφιλείς χειμερινές τάσεις και για φέτος. Θεωρείται Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top