Έχω έναν πολύ καλό λόγο να βάλεις κάλτσα στα μαλλιά σου!

sock2_350_512

… Και κάπου εδώ μπορείς να πεις- εκφραστείς- σκεφτείς ότι μπορεί και να μην είμαι καλά στα… μαλλιά μου! Γιατί σε μια πρώτη ανάγνωση ο τίτλος μοιάζει παρανοϊκός και χωρίς καμία λογική. Στοίχημα ότι μέχρι το τέλος αυτού του post θα σε έχω πείσει για το αντίθετο!

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή: πολύ πρόσφατα έπαθα από αυτές τις δεν-ξέρω-τι-μου φταίει κρίσεις κι έκοψα τα μαλλιά μου αρκετά κοντά για τα δικά μου δεδομένα (πολύ μακριά για τα δεδομένα ας πούμε της Demi Moore στους Επίλεκτους). Και το πρώτο shock ήρθε όταν έπιασα τα μαλλιά μου πρώτη φορά σινιόν μετά από αυτό το ξέσπασμα νεύρων πάνω στις τρίχες μου. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια το σινιόν ήταν τόσο λεπτό, άτονο, σχεδόν δυο τρίχες. Και μετά το shock ήρθε το… sock tutorial! Δηλαδή, πώς  τσάκα- τσάκα μπορείς να κόψεις μια κάλτσα, να την κάνεις μπομπάρι και να την βάλεις στα μαλλιά! Και έτσι ξαφνικά, να αποκτησεις ένα μεγάλο σινιόν με super όγκο (σαν να μην κουρεύτηκες ποτέ όγκο) που είναι ότι πρέπει για 1. γάμο 2. βάφτιση 3. όποιο άλλο επίσημο event έχεις στο μυαλό σου ή αν απλά θέλεις να δεις πως είναι να αποκτάς ένα δεύτερο κεφάλι στο κεφάλι σου! Γιατί για τόσο επιπλέον όγκο μιλάμε!

Και να τα βήματα:

1. Παίρνεις μια κάλτσα. Ναι, μην την στραβοκοιτάς! Παίρνεις μια κάλτσα. Φρόντισε να είναι αρκετά μακριά και σε χρώμα κοντινό με αυτό των μαλλιών σου.

2. Με ένα ψαλίδι κόψε την άκρη της.

3. Η κάλτσα σου είναι σε αυτή την φάση (αφού έχεις ολοκληρώσει αυτό το δύσκολο βήμα).

4. Το τυλίγεις και το κάνεις μπομπάρι.

5. Πιάνεις τα μαλλιά σου σε μια ψηλή και αρκετά σφιχτή κοτσίδα.

6. Περνάς το μπομπάρι που έχεις φτιάξει μέσα από την κοτσίδα και το φτάνεις περίπου στη μέση της. Έπειτα, αρχίζεις και τυλίγεις.

7. Στερέωσε με τσιμπιδάκια

Καλή επιτυχία! Και μην ξεχνάς με ή χωρίς κάλτσα- μπομπάρι στα μαλλιά να νιώθεις όμορφη! Με τον δικό σου τρόπο!

 

tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *