Αυτά είναι τα 6 ζώδια που δυσκολεύονται να ξεπεράσουν το παρελθόν τους!

prwin-epanasyndesi

Ακούει τα «ξεπέρασε το», «μην κολλάς», «πήγαινε παρακάτω» με το κιλό, αλλά δεν υπακούει. Τα κλωθογυρίζει, έχει το βλέμμα σχεδόν πάντα πίσω. Αναπολεί ασταμάτητα εκείνες τις παλιές, καλές μέρες ή όσα την/τον πλήγωσαν ανεπανόρθωτα και δεν μπορεί να συνέλθει με τίποτα. Άνθρωποι που «ζουν» ακόμα στο παρελθόν και δεν βιώνουν το παρόν. Τι ζώδια είναι;

palettinoss17

Κριός

Τίποτα νέο δεν έχει για τον Κριό την αίγλη του παλιού. Η κλασική, δοκιμασμένη, ακόμα κι αποτυχημένη συνταγή είναι πάντα η πρώτη επιλογή του κι αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που το μυαλό «κολλάει» σαν τσίχλα σε ό,τι έχει παρέλθει. Είναι δεμένος με τις αναμνήσεις του.

Δίδυμος

Ένθερμος υποστηρικτής του «κάθε πέρισυ και καλύτερα», ο Δίδυμος έχει την τάση να ωραιοποιεί ό,τι έχει συμβεί, κι ας υπέφερε στην πραγματικότητα όταν του συνέβαινε. Ε ρε κόλλημα.

Καρκίνος

Αν είσαι Καρκίνος, τότε ξέρεις πώς μπορείς να χάσεις το καταπράσινο δάσος που απλώνεται μπροστά σου και να κοιτάς επίμονα εκείνο το παλιό, γέρικο δεντράκι που είχες γδάρει κάποτε το κεφάλι σου και πόσο είχες πονέσει…Δυσκολεύεται να ζήσει το «εδώ και τώρα» ο Καρκίνος. Θέλει να τα έχει όλα λυμένα με το παρελθόν, τους ανθρώπους, το σύμπαν. Από τη στιγμή που αυτό δεν γίνεται, γυρνάει πίσω συνέχεια, δεν ξεπερνάει με τίποτα ατυχίες, δυσάρεστες καταστάσεις, προδοσίες κι άλλα τέτοια μίζερα.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


Παρθένος

Δεν είναι ότι του αρέσει το παρελθόν, αλλά τι να κάνεις που το παρόν είναι σκ@τ@, όποτε περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαίει ο Παρθένος; αλλά δεν είναι έτσι μόνο με τα καλά, με τ’ άσχημα να δεις πώς λοκάρει ο εγκέφαλος. Δεν συμφιλιώνεται με τα κακά που ‘χει περάσει, όλο τα φέρνει πάνω, τα σκέφτεται και σκάει κι άλλο.

Υδροχόος

Δεν ξεχνά, δεν συγχωρεί εύκολα, ούτε τους άλλους, ούτε τον εαυτό του ο Υδροχόος. Κάθεται πάνω από κλειστές πληγές και τις πειράζει με το νύχι. Λέει ότι σκέφτεται το μέλλον, αλλά το μυαλό του κατακλύζεται από χίλιες δυο αναμνήσεις που δεν τον αφήνει να απελευθερωθεί και να πάει παρακάτω.

Ιχθύς

Κάτι που συνέβη στην παιδική του ηλικία, άτομα ριζωμένα στις προηγούμενες «ζωές» του, ιστορίες παλιές, μίση, έχθρες, δράματα οικογενειακά, μια σχέση που δεν έληξε όπως ήθελε κι άλλα τέτοια χρόνια που όσο τον πληγώνουν τον Ιχθύ, τόσο τον πωρώνουν και που δεν βαριέται να αφηγείται, να σκέφτεται, να τρελαίνεται.

ladylike.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.palettinoss17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *