Εύκολα & όμορφα χτενίσματα για να τα κάνεις μόνη σου!!

Είτε επειδή δεν προλαβαίνετε να πάτε στο κομμωτήριο, είτε επειδή δεν έχετε πια άλλα χρήματα για να ξοδεύετε εν όψει όλων αυτών των γάμων και βαφτίσεων που έχετε τις επόμενες ημέρες, αποφασίσατε να φτιάξετε τα μαλλιά σας μόνες σας, στο σπίτι.

Δεν είναι δύσκολο! Πάρτε ιδέες και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα, για να φτιάξετε εντυπωσιακά σινιόν που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Μισά και μισά

Ρομαντικό και άκρως θηλυκό, το χτένισμα αυτό είναι πολύ εύκολο να πετύχετε.

Θα χρειαστεί απλά να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα και ένα λεπτό χτενάκι για να τα «ξάσετε».

Στο τέλος, θα πιάσετε τις δύο πλαϊνές άκρες τους και θα τις ενώσετε με τσιμπιδάκια.

Στριφτά κοτσάκια

Ιδανικό χτένισμα για γυναίκες με πολύ σγουρά μαλλιά που δυσκολεύονται να τα τιθασεύσουν.

Θα χρειαστεί απλά να χωρίσετε τα μαλλιά σας οριζοντίως σε μέρη και να στερεώσετε τα κοτσάκια σας στο πίσω μέρος του κεφαλιού με τσιμπιδάκια, όπως στις φωτογραφίες.

Στριφτό σινιόν

Επίσης για σγουρά μαλλιά, το σινιόν αυτό μοιάζει πολύ με το προηγούμενο.

Αυτή τη φορά, αντί για κοτσάκια θα στρίβετε τις πλαϊνές τούφες των μαλλιών σας, θα τις ενώνετε στο πίσω και κεντρικό μέρος του κεφαλιού και θα τις στερεώνετε επίσης με τσιμπιδάκια.

Πλεξούδες και κότσος

Αυτή τη φορά θα ξεκινήσετε πλέκοντας δύο πλεξούδες στις πλαϊνές τούφες των μαλλιών σας. Το κεντρικό, πίσω τμήμα των μαλλιών θα τον κάνετε κότσο.

Στο τέλος, θα τυλίξετε το τελείωμα από τις δύο πλεξούδες γύρω από αυτόν τον κότσο.

Κότσος-κόμπος στα ψηλά

Για να τον πετύχετε θα πιάσετε τα μαλλιά σας μία πολύ ψηλή αλογοουρά.

Θα την χωρίσετε στη μέση, θα δέσετε τα δύο μέρη της σα να δένατε κόμπο και θα τυλίξετε τις άκρες των μαλλιών γύρω από τη βάση, στερεώνοντάς τα με τσιμπιδάκια.

Φωτογραφίες: Pinterest

mama365.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *