ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 ως 8 Νοεμβρίου 2016. Τι λένε τα άστρα;

week_1_h_633_451

Πώς μας υποδέχεται ο Νοέμβριος; Τι υπόσχονται ζώδιο και ωροσκόπος για αυτήν την εβδομάδα;

baner-palettino

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα λάβουν χώρα πολλά πλανητικά γεγονότα που θα σε κάνουν να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Η αποχώρηση του Ερμή από το Ζυγό και η είσοδός του στο Σκορπιό στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σου χαρίσει περισσότερη ενεργητικότητα και αποφασιστικότητα. Μια σειρά από μικρές αλλαγές που αναμένεται να συμβούν γύρω σου μπορεί να δημιουργήσουν θετικές εξελίξεις για εσένα, αρκεί βέβαια να παραμείνεις σε επαφή με τα γεγονότα και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Καλές προοπτικές ανοίγονται μεσοβδόμαδα και στον οικονομικό τομέα, τόσο καλές που μπορεί να σε εκπλήξουν!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις πολύ όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου. Η ανεβασμένη σου διάθεση θα σε βοηθήσει να έρθεις ακόμα πιο κοντά του και να σε συμβουλέψει με αγάπη σε όλα όσα σε αγχώνουν. Αν είσαι single, η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να μπορέσεις να δημιουργήσεις μια νέα σχέση όπως την ονειρευόσουν. Κάνε κάτι δραστικό όσο κι αν η διάθεσή σου δεν είναι ανάλογη.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτική κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Φρόντισε να είσαι υπομονετική με τους συνεργάτες σου και μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά στις μεταξύ σας κόντρες και διαφωνίες. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές και κινήσου με προσοχή για να μην έχεις προβλήματα. Μελέτησε με προσοχή τις κινήσεις σου ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά αγορές και επενδύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου και με την ιδιωτική σου ζωή θα σε απασχολήσουν αυτές τις μέρες με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στην Παρθένο μέχρι την Κυριακή και να επηρεάζει αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Ίσως προκύψουν κάποιες δυσκολίες στην επαφή σου με συγγενικά άτομα, όμως με λίγη διπλωματία και συγκαταβατικότητα, τα πράγματα είναι στο χέρι σου να εξελιχθούν καλά. Θα σου δοθούν ευκαιρίες για να θέσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις πάνω σε καινούριες βάσεις και να τις βελτιώσεις σημαντικά. Ίσως το Σαββατοκύριακο να δεχτείς και μία ενδιαφέρουσα πρόταση για συνεργασία.

Αισθηματικές
Με τον ερωτισμό σου στα ύψη θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε πράγματα που για καιρό ήταν σε στασιμότητα στη σχέση σου. Πες όλα όσα νιώθεις στο σύντροφό σου χωρίς αναστολές και φοβίες και τα αποτελέσματα θα είναι πέρα από ικανοποιητικά. Αν είσαι single, απόφυγε τις εφήμερες σχέσεις γιατί είναι πιθανό να πληγωθείς. Προτίμησε να μείνεις για λίγο μόνη.

Επαγγελματικές
Θα έχεις πολλές ευκαιρίες στην εργασία σου για να κάνεις νέα ξεκινήματα. Απόφυγε να κάνεις πράγματα που μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα με τους συνεργάτες σου και μείνε πιστή στο πρόγραμμά σου και στις υποχρεώσεις σου χωρίς να τους ανακατεύεις. Οικονομικές υποθέσεις που σε πίεζαν θα αρχίσουν να βρίσκουν το δρόμο τους. Ανέδειξε τις ικανότητές σου με μεγαλύτερη τόλμη και αυτοπεποίθηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα ξεκινά μια θετική περίοδος για εσένα, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδό του στο Σκορπιό από τη Δευτέρα και μετά και να σε ευνοεί σημαντικά. Αισιοδοξία, χαρά, έρωτες, ταξιδάκια αναψυχής θα είναι οι πρωταγωνιστές της καθημερινότητάς σου. Αποκτάς τόλμη, εκπέμπεις γοητεία και μπορείς να υλοποιείς άμεσα όσα επιθυμείς χρησιμοποιώντας το μυαλό σου. Πρόσεξε μόνο να ξεκαθαρίσεις εγκαίρως τις όποιες μικροπαρεξηγήσεις, γιατί καμιά φορά η έλλειψη συνεννόησης φέρνει φουρτούνες και απροσδόκητες ανακατατάξεις. Γενικώς διατήρησε την ψυχραιμία σου και μάθε να ευγνωμονείς όλα τα καλά που θα έρθουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις πολύ καλά με τον αγαπημένο σου και να κάνετε σχέδια για το μέλλον που θα βασίζονται σε πιο γερές και ρεαλιστικές βάσεις. Αυτό θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε χαροποιήσει πολύ. Οι singles θα μπορέσετε να ισορροπήσετε πολλές καταστάσεις που σας πίεζαν στα αισθηματικά σας. Νέες γνωριμίες θα ευνοηθούν και θα σας κάνουν να δείτε τα πράγματα της ερωτικής σας ζωής με αισιοδοξία.

Επαγγελματικές
Προσπάθησε στην εργασία σου να είσαι προσεκτική. Απόφυγε να κάνεις πράγματα που μπορούν να σε εκθέσουν στους ανωτέρους σου και πρόσεξε λίγο παραπάνω τις κινήσεις και τα λόγια σου, μην τυχόν πληγώσεις κάποιους από τους συναδέλφους σου άθελά σου. Απόφυγε στα οικονομικά σου να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και κινήσου με σύνεση και προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ικανοποίηση και αισιοδοξία είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν αυτήν την εβδομάδα. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο Σκορπιό από τη Δευτέρα και μετά, αρχίζεις και βλέπεις φως στο τούνελ και αυτό διώχνει κάθε σκοτεινή σκέψη από το μυαλό σου. Αφιέρωσε χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα και μοιράσου μαζί τους την αισιοδοξία που αυτό το διάστημα σε κατακλύζει. Η αρμονία που θα υπάρξει στο σπίτι σου, σου χαρίζει εσωτερική γαλήνη και ηρεμία. Στον επαγγελματικό σου χώρο, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο Ζυγό από την Κυριακή και μετά θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που περιμένεις εδώ και καιρό. Να είσαι έτοιμη ώστε να μην τις προσπεράσεις. Έτσι θα μπορέσεις να δώσεις μορφή σε κάποιο επαγγελματικό σου σχέδιο.

Αισθηματικές
Με τον ερωτισμό σου στα ύψη θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις πολύ όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου αυτές τις μέρες. Εκδήλωσέ του όλα όσα πραγματικά νιώθεις και η ανταμοιβή σου θα είναι η αγάπη που θα σου προσφέρει απλόχερα. Οι singles θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Καινούρια πρόσωπα θα σας ενθουσιάσουν μπαίνοντας τώρα ξαφνικά στη ζωή σας.

Επαγγελματικές
Κάποια ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και σχετίζονται με κάποιους από τους συνεργάτες σου θα σου δημιουργήσουν έντονο άγχος στα επαγγελματικά σου αυτές τις μέρες. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένη και προσεκτική απέναντι τους και φρόντισε να προστατέψεις τα δικαιώματα αλλά και το δίκιο σου. Ορισμένα σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου μέσα στην εβδομάδα θα σε απασχολήσουν. Κάνε οικονομία.

ΛΕΩΝ
Αίσθημα ικανοποίησης και ηρεμίας θα νιώσεις αυτήν την εβδομάδα. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο Σκορπιό από τη Δευτέρα και μετά, θα νιώσεις έντονα πως τα κακώς κείμενα γύρω σου διορθώνονται και αυτό θα σου φτιάξει τη διάθεση. Αν οργανώσεις σωστά και την καθημερινότητά σου, τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα. Ανακάλυψε τις ικανότητες που κρύβεις μέσα σου και βγάλτες προς τα έξω. Κάποια οικονομικά σου θέματα θα ευνοηθούν αισθητά. Τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ καλά και στα ερωτικά σου ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που η Αφροδίτη θα εισέλθει στο Ζυγό. Κι αν δεν έχεις βρει ακόμη το ταίρι σου, τώρα είναι κατάλληλη περίοδος να αρχίσεις την αναζήτηση.

Αισθηματικές
Την εβδομάδα αυτή θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλά πράγματα που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα στη σχέση σου για αυτό μην διστάσεις να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να βρεις μαζί του τις απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Προσπάθησε να περάσεις όσο πιο ξέγνοιαστα μπορείς και μην επηρεάζεσαι από καταστάσεις που αφορούν ατυχείς στιγμές του παρελθόντος σας. Οι singles, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε έντονα ερωτικές στιγμές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα χρειαστεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα με τους συνεργάτες επειδή η δική σου πρόοδος είναι μεγαλύτερη από τη δική τους. Μην δίνεις περισσότερη σημασία από όσο πρέπει και συνεργάσου μόνο με όσους εμπιστεύεσαι. Οικονομικές συναλλαγές θα χρειαστούν προσοχή. Μην κάνεις κινήσεις που μπορούν να σε πιέσουν αργότερα και σκέψου κάθε βήμα σου πριν σπαταλήσεις χρήματα σε πράγματα που δεν σου είναι απαραίτητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όρμησε αυτήν την εβδομάδα με όρεξη στα θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και θα καταφέρεις με τις καλές πλανητικές όψεις που δημιουργεί το πλανητικό σκηνικό να λύσεις το ένα μετά το άλλο εύκολα και ανώδυνα. Ακόμη κι αν κάποιος ή κάτι σταθεί εμπόδιο, εσύ μην πτοηθείς! Προχώρα ακάθεκτη στην εκπλήρωση των στόχων σου και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Οι μέρες είναι κατάλληλες να τολμήσεις να δοκιμάσεις καινούριες ιδέες και στα επαγγελματικά σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να φτάσεις στην επιτυχία από ένα μονοπάτι που δεν είχες διαβεί μέχρι στιγμής. Στα ερωτικά σου θα χρειαστεί να φροντίσεις λίγο παραπάνω τη σχέση σου, ώστε τα δυνατά συναισθήματα του συντρόφου σου και τα δικά σου, να έχουν διάρκεια στο χρόνο και να νιώσεις ασφαλής.

Αισθηματικές
Έντονες θα είναι οι εντάσεις που θα έχεις με το ταίρι σου κατά τη διάρκεια των ημερών και όλα αυτά εξαιτίας της ζήλιας και των παραπόνων που παιδεύουν το κεφάλι σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις πριν προκαλέσεις μεγαλύτερο κακό. Αν είσαι μόνη, καλά θα κάνεις να προσέξεις τις κινήσεις σου και καλύτερα θα είναι να αποφύγεις να μπλέξεις σε εφήμερες σχέσεις.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα μπορέσεις να υλοποιήσεις αρκετά από τα σχέδιά σου. Προσπάθησε να κινηθείς με ηρεμία και προγραμματισμό και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις ώστε να καταφέρεις να πετύχεις γρηγορότερα θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου θα έχεις πολλά σκαμπανεβάσματα. Αν όμως καταφέρεις να κρατήσεις τα πράγματα σε μία ισορροπία τότε θα έχεις το περιθώριο πολύ γρήγορα να το ρίξεις και λίγο έξω!

baner-palettino

ΖΥΓΟΣ
Μία αρκετά καλή εβδομάδα ξεκινά για σένα. Είσαι σε καλό δρόμο, άσχετα που κάποιες φορές δεν είσαι σε θέση να το αναγνωρίσεις. Να θυμάσαι πως όταν χαμογελάς, μαγνητίζεις τη χαρά -αυτός είναι νόμος του σύμπαντος! Ερωτικές σχέσεις που δεν έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο ενδέχεται να δοκιμαστούν αυτό το διάστημα με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στην Παρθένο μέχρι την Κυριακή όπου και θα εισέλθει στο ζώδιό σου. Ανάλογα λοιπόν, με το πόσο γερές είναι οι βάσεις, θα φανεί αν οι σχέσεις αυτές έχουν νόημα να συνεχιστούν ή όχι. Στα επαγγελματικά σου προσπάθησε να μην ξεφύγεις από τον προγραμματισμό που έχεις κάνει. Άλλωστε από τη φύση σου είσαι προσεκτική οπότε μάλλον δεν υπάρχει κίνδυνος να δράσεις απερίσκεπτα και να ρισκάρεις την επιτυχία σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, να περάσεις χρόνο μαζί του και να κάνετε πράγματα που ευχαριστούν και τους δύο. Δείξε του τρυφερότητα και αγάπη και αυτός με τη σειρά του θα στο ανταποδώσει διπλά. Αν είσαι single, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές. Καινούριες γνωριμίες θα σε ενθουσιάσουν και θα σου φτιάξουν το κέφι.

Επαγγελματικές
Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες μέσα στην εβδομάδα για αυτό δείξε τον απαραίτητο δυναμισμό, δρομολόγησε πιο οργανωμένα τις κινήσεις σου και τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις υπερβολές και ρύθμισε με υπευθυνότητα τις υποχρεώσεις σου για να μην έχεις προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου τη Δευτέρα, μπορείς να προωθήσεις άφοβα τα επαγγελματικά σου σχέδια. Οι μέρες θα είναι κατάλληλες για να τολμήσεις και κάτι παραπάνω από τα συνηθισμένα. Πρόσεξε μόνο την αισιοδοξία σου και τον παρορμητισμό σου, γιατί σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φανείς επιπόλαιη. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να επικρατήσει καλή διάθεση με τους συναδέλφους και συνεργάτες σου και κατά συνέπεια ευχάριστο κλίμα στον εργασιακό σου χώρο, ώστε να καταφέρεις να στρέψεις τους πάντες με το μέρος σου. Με καλή οργάνωση και προσοχή στις λεπτομέρειες, προβλέπονται πολλές και σημαντικές οικονομικές επιτυχίες, που θα σε ξελαφρώσουν και θα σε βγάλουν από τα τελευταία αδιέξοδα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις πολύ όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου. Άφησε τον ρομαντισμό σου ελεύθερο και θα περάσετε πολύ καλά οι δυο σας. Αν είσαι single, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια γνωριμία η οποία θα σε χαροποιήσει και θα σε ανανεώσει πολύ.

Επαγγελματικές
Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και γεμάτοι ευχάριστα απρόοπτα γεγονότα που θα αναδείξουν την επαγγελματική σου πορεία. Εκμεταλλεύσου το και πάψε να τεμπελιάζεις. Επίσης η επίδραση στα οικονομικά σου θα είναι θετική για αυτό δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, αλλά και σε όλους εκείνους που έχουν την ανάγκη σου. Αυτό το διάστημα θα θελήσεις να γνωρίσεις ακόμη καλύτερα τον εαυτό σου και να αφουγκραστείς τις βαθύτερες ανάγκες σου. Με τον κυβερνήτη σου Δία να παραμένει στην Παρθένο η υλοποίηση των επαγγελματικών και προσωπικών σου στόχων θα έρθει πιο κοντά από ποτέ. Το Σαββατοκύριακο φρόντισε να κάνεις προσεχτικά μελετημένες κινήσεις, ώστε να μην φτάσεις στην πηγή χωρίς να καταφέρεις τελικά να πιείς νερό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, φροντίσε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς με τον σύντροφό σου. Άφησε πίσω σου το παρελθόν και κάνε μια νέα αρχή μαζί του ξεχνώντας όσους και όσα σε πλήγωσαν. Αν είσαι single, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ καλά με αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες με σοβαρές προοπτικές εξέλιξης.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα επιβάλλεται να είσαι συγκεντρωμένη και πειθαρχημένη. Πιθανόν να σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες οι οποίες θα σε ωφελήσουν πολύ για αυτό φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα ώστε να τις αναγνωρίσεις. Στα οικονομικά σου καλό θα είναι να μην πάρεις κάποιο σημαντικό ρίσκο. Κινήσου ακολουθώντας ένα πρόγραμμα για να αποφύγεις πιθανά λάθη που θα σε αποσυντονίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια γερή δόση χαράς και διασκέδασης σου προσφέρει αυτήν την εβδομάδα το πλανητικό σκηνικό στην προσωπική σου ζωή. Ο έρωτας θα φορέσει πλατύ χαμόγελο και οι φιλίες σου θα ανανεωθούν, με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο της φιλικής σου Παρθένου μέχρι την Κυριακή. Μιας και θα γεμίσεις αισιοδοξία από τα γεγονότα, μην χαλάσεις τη διάθεσή σου με ασήμαντες κακόβουλες καταστάσεις που τυχόν θα σου παρουσιαστούν κυρίως στο χώρο της δουλειάς σου, γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Η δημιουργικότητά σου θα φτάσει στο απόγειο της με τον Ερμή να εισέρχεται στο Σκορπιό και εσύ θα καταφέρεις να υλοποιήσεις αρκετές από τις ιδέες σου και να πετύχεις την πολυπόθητη ισορροπία στα οικονομικά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να αλλάξεις κάποιες συνήθειες που έχεις και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου, τώρα που οι οιωνοί είναι ευνοϊκοί για να την ανανεώσεις. Αν είσαι single, την εβδομάδα αυτή θα περάσεις πολύ καλά. Καινούρια πρόσωπα θα εισβάλουν στη ζωή σας και θα σας ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στην εργασία σου θα σε απασχολήσουν έντονα. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου και κινήσου συνετά και αθόρυβα για να μην προκαλέσεις τα κακόβουλα σχόλια των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου προσπάθησε να τα κρατήσεις σε μια ισορροπία. Μην παρασυρθείς και κάνεις πράγματα που θα σε ζημιώσουν μελλοντικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το χαμόγελο που θα σου χαρίσει η νέα θέση του Ερμή στο Σκορπιό από το ξεκίνημα της εβδομάδας θα τονίσει τη δημιουργικότητά σου και θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν ευχάριστα, μιας και η Αφροδίτη που συνεχίζει την πορεία της στην Παρθένο μέχρι την Κυριακή θα σου δώσει την ευκαιρία για αποταμίευση, η οποία θα αποδειχτεί σωτήρια μελλοντικά με τα απρόσμενα έξοδα που θα εμφανιστούν πολύ σύντομα. Στα προσωπικά σου αισθάνεσαι πολύ χαλαρή και θα έχεις τη δυνατότητα να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Ζήλιες και κακίες από καλοθελητές δεν θα λείπουν. Μην ασχολείσαι όμως μαζί τους και κοίταξε να είσαι καλά με τους αγαπημένους σου ανθρώπους που τόσο έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να χαλαρώσεις λίγο και να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά. Είναι πιθανό να δεχτείς πιέσεις από το ταίρι σου για αυτό δείξε ψυχραιμία και μην αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια σενάρια που μόνο απόσταση δημιουργούν μεταξύ σας. Αν είσαι single, οι κατακτήσεις που θα έχεις θα είναι πολλές και ιδιαίτερα ελκυστικές. Ένα όμως πρόσωπο θα σε ενθουσιάσει και θα σου χαρίσει ελπίδα!

Επαγγελματικές
Πολλές θα είναι οι επαφές που θα έχεις μέσα στην εβδομάδα. Δείξε δυναμισμό και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και προώθησε τα συμφέροντά σου όσο πιο άμεσα και αποτελεσματικά μπορείς. Οικονομικά σκαμπανεβάσματα θα σε απασχολήσουν έντονα για αυτό καλό θα είναι να μην παρασυρθείς και κάνεις πράγματα που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι η περίοδος ενδείκνυται για αποταμίευση!

ΙΧΘΕΙΣ
Μία αρκετά καλή εβδομάδα θα είναι αυτή για σένα. Οι ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις θα σε συναντούν σε κάθε σου βήμα με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από τη νέα θέση του Ερμή στο Σκορπιό από τη Δευτέρα και μετά. Στην οικογένεια αναμένεται να είναι χαρούμενο το κλίμα και θα έχεις την ικανότητα να μεταδίδεις την καλή σου διάθεση σε όλους όσους συναναστρέφεσαι, γεγονός που θα σε κάνει περιζήτητη. Η είσοδος της Αφροδίτης στο Ζυγό από την Κυριακή και μετά θα σε οδηγήσει σε σωστές οικονομικές και επαγγελματικές κινήσεις, αν ακούσεις και πράξεις σύμφωνα με αυτά που θα σε προστάξει το ένστικτό σου. Τώρα πια μπορείς να ελπίζεις στην οικονομική και επαγγελματική άνοδο που από καιρό περίμενες.

Αισθηματικές
Καλά θα κάνεις να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου. Μίλησέ του, πες του όσα νιώθεις για αυτόν και διώξε όλες του τις φοβίες. Αν είσαι μόνη, να ξέρεις ότι θα είναι πολλές οι κατακτήσεις σου. Πέρασε όσο καλύτερα μπορείς και σταμάτα να γκρινιάζεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί να δείξεις συνέπεια ώστε να μην έχεις προβλήματα με τους ανωτέρους σου. Σκέψου καλά πριν αναλάβεις κάποιες νέες αρμοδιότητες και μείνε συνεπής στο οργανόγραμμά σου αν θέλεις να έχεις γρήγορα αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου θα περάσεις μία περίοδο ανάκαμψης.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντεLike” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

baner-palettino

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *