Η Ελλάδα στους δημοφιλείς γαμήλιους τουρισμούς

1208062

Ο γαμήλιος τουρισμός έχει αποκτήσει ιδιαίτερη δυναμική τα τελευταία χρόνια και η χώρα μας συγκαταλέγεται στους δημοφιλείς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε η εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων QnA με έδρα το Ντουμπάι, την Ελλάδα προτιμούν ζευγάρια από όλο τον κόσμο για να κάνουν το ταξίδι του μέλιτος.

Σε ότι αφορά την Ευρώπη, σύμφωνα με την ίδια εταιρεία κορυφαίοι ή ανερχόμενοι προορισμοί ήταν της Ιταλίας, της Ελλάδας, της Ισπανίας και της Γαλλίας.

Ποια ζευγάρια προτιμούν τη χώρα μας

Τη χώρα μας προτιμούν ζευγάρια από τη Μέση Ανατολή, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία.

Ο τζίρος

Η παγκόσμια βιομηχανία γαμήλιων ταξιδιώναγγίζει σε 80 δισ. δολάρια ΗΠΑ, αντιπροσωπεύοντας το 27% της παγκόσμιας βιομηχανίας γάμου.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία,  το μεγαλύτερο ποσοστό στη βιομηχανία γαμήλιου προορισμού ανλτεί η Β. Αμερική (30% ή 24 δισ. δολάρια). Η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά είναι η Ασία, με συμβολή 22% ή 17,6 δισ. δολάρια.

Ακολουθεί η Ευρώπη (20% ή 16 δισ. δολάρια), η Ν. Αμερική (12% ή 9,6 δισ. δολάρια) και η Αυστραλία (6% ή 4,8 δισ. δολάρια).

Με βάση τα ίδια στοιχεία, τελευταία είναι  η Μέση Ανατολή και η Αφρική με 5% ή 4 δισ. δολάρια αντίστοιχα.

 

cnn.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *