Κώστας Λεφάκης: Τι προβλέπουν τα άστρα για σας την νεα χρονιά;

Ο Κώστας Λεφάκης προλέπει και σας αποκαλύπτει τι λένε τα άστρα για σας την χρονιά που μόλις μπήκε!

Κριός 2014  Αλλαγές στις σχέσεις – Εξελίξεις στην εργασία
Πρέπει να θυμάστε ότι το 2014 μπορεί να σας αποδείξει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στη ζωή σας, όταν υπάρχει επιμονή και πειθαρχία στην επιδίωξη των στόχων σας. Οι αναθεωρήσεις στις σχέσεις και οι αλλαγές στις επιδιώξεις σας θα συνεχιστούν. Την περίοδο αυτή, θα δείτε τη ζωή σας πιο ρεαλιστικά και για δεύτερη χρονιά μετά την προηγούμενη, θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στην κάλυψη των οικονομικών και των πρακτικών σας αναγκών. Οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν και απαιτούν διευθέτηση με σύνεση και προνοητικότητα.
Μέχρι το τέλος Ιουλίου φροντίστε να μην είστε απερίσκεπτοι ή επιθετικοί στις προσωπικές και στις κοινωνικές σας σχέσεις. Η ένταση στον παρορμητικό σταυρο θα σημάνει για πολλούς επαγγελματική και κοινωνική μαχητικότητα. Η καριέρα και η δημόσια ζωή σας θα πρέπει να επιμεληθεί ιδιαίτερα.
Οι τομείς που θα αποτελέσουν το επίκεντρο των αλλαγών είναι ο οικονομικός και ο αισθηματικός. Ότι δηλαδή εκφράζει έναν άνθρωπο του ζωδίου σας καθώς έχετε ανάγκη μια σίγουρης βάσης για να ξεκινήσετε με ενθουσιασμό τον αγώνα για πρόοδο και εξέλιξη.
Αγωνιστικότητα και εργατικότητα θα χρειαστεί ο επαγγελματικός χώρος και η συντήρηση της καριέρας σας. Ο Δίας στον Καρκίνο και αργότερα στο Λέοντα θα σημάνουν για πολλούς δημιουργική πρόοδο.
Τα οικονομικά θα συνεχίσουν είναι πηγή δυσκολιών ενώ περιουσιακά ζητήματα θα πρέπει να προσεχτούν ιδιαίτερα. Η παρουσία του Άρη για επτά μήνες στο Ζυγό, θα διαταράξει τις σχέσεις σας με τους άλλους σε όλο το εύρος τους. Δεχτείτε τις αλλαγές που ήδη έγιναν μέσα σας, απεξαρτηθείτε από το παρελθόν, πείτε όχι εκεί που σας καταπιέζουν και ναι εκεί που θέλετε αλλά ο εγωισμός σας, σας εμποδίζει.
Οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε θα σας βοηθήσουν να υπερασπιστείτε τα δικαιώματα σας, όταν οι άλλοι τα αμφισβητούν. Αισθητή θα είναι η εύνοια στον στενό περιβάλλον και στον οικογενειακό τομέα. Ο Ουρανός στο ζώδιο σας, θα εξακολουθεί να σας δίνει θάρρος να επιδιώξετε μια αναπροσαρμογή σε όλους τους τομείς.
Τέλος, η αισθηματική σας ζωή θα υποστεί εντάσεις και ενδεχόμενες αλλαγές. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην χάσετε από τα μάτια σας την πραγματικότητα. Μην διστάσετε να δώσετε μάχες όταν οι συνθήκες σας αναγκάζουν και μην ξεχνάτε ότι είστε πολύ δυνατοί για να μπορέσετε να παίξετε το ρόλο του θεατή σε μια τόσο καθοριστική χρονιά.

Ταύρος 2014  Δυσκολίες στα αισθηματικά – Επεκτάσεις στις δραστηριότητες
Το 2014 είναι μια περίοδος αποφασιστική για την ζωή σας με επίκεντρο τον τομέα των σχέσεων. Πρέπει να φανείτε συνετοί και ανθεκτικοί στις δοκιμασίες που σας επιφυλάσσει. Αντιξοότητες στην εργασία θα απαιτήσουν επιστράτευση των δυνάμεων σας, ενώ αλλαγές καθοριστικές θα σημαδέψουν την αισθηματική σας ζωή. Εξελίξεις θα παρουσιάσει ο τομέας της καριέρας και γενικότερα ο επαγγελματικός χώρος. Αυτή τη χρονιά κλείνετε οριστικά σχέσεις και δραστηριότητες με το παρελθόν και αρχίζετε μια νέα περίοδο η οποία σας υποχρεώνει να είστε συνειδητοί των αναγκών σας και προσαρμοστικοί στο κυρίαρχο κλίμα.
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα ενισχύει την αισιοδοξία σας και θα συμβάλει στο να αναπτύξετε νέες απόψεις για την ζωή και το περιβάλλον. Τη χρονιά αυτή θα ωριμάσετε ψυχολογικά και θα διδαχτείτε έτσι ώστε να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν και να τις ξεπεράσετε. Επίσης το 2014 είναι η χρονιά που θα πείτε ένα μεγάλο “αντίο” σε ανθρώπους, σε συνήθειες και σε καταστάσεις. Μετά τα όσα μεσολάβησαν την προηγούμενη χρονιά, έρχεται να γίνει περισσότερο αποφασιστική περίοδος για την ζωή σας. Αν και δεν θα λείψουν οι σχετικές βοήθειες και οι μικρές διέξοδοι, θα πρέπει να φανείτε δυνατοί και συνετοί την στιγμή των δοκιμασιών που σας επιφυλάσσει.
Ο Κρόνος εγκατεστημένος στο Σκορπιό συνεχίζει να δοκιμάζει την αισθηματική σας ζωή αλλά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις.
Ο Ουρανός στον Κριό, θα αποτελέσει την αφορμή ανησυχιών που θα σας καταλαμβάνει και παρασκηνιακών γεγονότων που πρέπει να εντοπίζετε έγκαιρα.
Ο Άρης για 7 μήνες στο Ζυγό στον τομέα της εργασίας σας, θα οξύνει την κατάσταση σε αυτό το χώρο ζητώντας λύσεις. Αντίθετα ο Πλούτωνας θα αποδειχτεί πιο ευεργετικός βοηθώντας σας να βρείτε λύσεις που θα διαμορφώσουν διαφορετικά την ζωή σας στο μέλλον.
Ο Δίας στον Καρκίνο το πρώτο εξάμηνο θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες και τα εκφραστικά σας μέσα ενώ περνώντας μετά στο Λέοντα θα ενισχύσει το οικογενειακό σας περιβάλλον. Οι αποφάσεις δεν θα είναι εύκολες. Οι κινήσεις για κάτι καλύτερο θα πρέπει να είναι δραστήριες.
Η προσωπική σας ζωή αλλάζει με ένα περίεργο και συγκλονιστικό τρόπο. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να χτίσετε σωστά τις νέες βάσεις με στοιχείο το θάρρος, την υπομονή και την ανάγκη της απόλυτης συνεργασίας.

Δίδυμοι 2014  Αύξηση της δημιουργικότητας και της ιδιοκτησίας
Το 2014 σας βρίσκει σε ένα δρόμο δύσκολο αλλά δημιουργικό. Οι αλλαγές στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας συνεχίζονται, βρίσκετε τρόπο να υλοποιήσετε τις προσδοκίες και τα σχέδια σας, οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν από τον επαγγελματικό χώρο, χαρακτηριστικές θα είναι οι εξελίξεις της ερωτικής σας ζωής και αισθητές οι επιτυχίες της κοινωνικής. Το χαρακτηριστικό της χρονιάς θα είναι οι ψυχολογικές αλλαγές, η ανανέωση των ενδιαφερόντων σας και η υιοθέτηση καινούργιας τακτικής στην διαχείριση των τρεχουσών σας υποθέσεων.
Το 2014 θα ενισχύσει την κατάσταση στα οικονομικά σας και θα εμπλουτίσει τις σχέσεις σας με το περιβάλλον, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Ο Κρόνος στο Σκορπιό θα σας διατηρήσει σε επαγγελματική επιστράτευση βοηθούμενος όμως από τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα σας δίνει την απαραίτητη ωριμότητα και ικανότητα για να αντιμετωπίζετε την καινούργια πραγματικότητα. Μην απογοητεύεστε με καθυστερήσεις και δυσκολίες, ενισχύστε την αυτοπεποίθηση σας, αποδείξτε τις ικανότητες σας στο περιβάλλον και προσπαθήστε να βρίσκετε χρόνο για ηρεμία και ξεκούραση.
Ο Δίας στον Καρκίνο μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα επιμεληθεί την βελτίωση στα οικονομικά σας ή έστω την λύση χρόνιων προβλημάτων που σας βαραίνουν.
Η καλή όψη του Δία από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από τον Σκορπιό δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ανόδου της εργασίας και των οικονομικών σας.
Η παραμονή του Άρη για επτά μήνες στο Ζυγό, θα τονίσει την δημιουργική σας έκφραση και θα σας βοηθήσει συχνά να διατηρείτε τις βασικές ισορροπίες στην συνεννόηση, στην συνεργασία και στις συναλλαγές.
Η χρονιά προβλέπεται εργατική με ευκαιρίες επέκτασης της δραστηριότητάς σας και δημιουργία ενός νέου κύκλου γνωριμιών που θα απαρτιστεί από ανθρώπους οι οποίοι θα σας εμπιστευτούν και θα σας βοηθήσουν. Η αισθηματική σας ζωή προβλέπεται πιο ενδιαφέρουσα και εμπλουτισμένη. Για πολλούς θα υπάρξουν λύσεις και στον οικογενειακό τομέα.
Το δεύτερο εξάμηνο η μετακίνηση του Δία στο Λέοντα σας εξυπηρετεί περισσότερο στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Θα προσέξετε μόνο τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες γιατί μπορεί να σας μπερδέψει ψυχολογικά στις μεταβατικές περιόδους του Μαρτίου και του Σεπτεμβρίου.
Προϋπόθεση για να πετύχετε τους σκοπούς σας είναι η σωστή οργάνωση του χρόνου και η απαλλαγή από περιττές ασχολίες και έξοδα. Τη χρονιά αυτή προχωρήστε σταθερά αλλά μεθοδικά, δοκιμάζοντας όχι μόνο το έδαφος αλλά και τα πόδια σας.

Καρκίνος 2014  Συναισθηματικές αποκαταστάσεις και οικονομικές ανακουφίσεις
Το 2014 είναι ένας χρόνος για να πάρετε αποφάσεις και να υιοθετήσετε καινούργιους τρόπους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων σας. Ο Δίας στο ζώδιο σας θα σας δώσει αισιοδοξία και αντοχή στην διεκπεραίωση κάθε υποχρέωσης σας.
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες θα δυναμώσει τα όνειρα σας για κάτι καλύτερο στο μέλλον. Μια γνωριμία αισθηματική ή ένας καινούργιος στόχος θα σας συνεπάρει αλλά θα απαιτήσει ταυτόχρονα θυσίες που θα είστε πρόθυμοι να κάνετε. Το πρώτο επτάμηνο η ένταση στο στενό περιβάλλον δεν θα σιγάσει για αυτό πρέπει να έχετε αντοχή να την αντιμετωπίζετε. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες βρείτε ένα τρόπο να βγείτε από το αδιέξοδο δοκιμάζοντας τις δυνατότητες σας σε κάτι πιο τολμηρό.
Ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν με την παρουσία του Δία στο ζώδιο σας μέχρι τα προσεχή σας γενέθλια. Ευνοούμενος παραμένει ο τομέας των αισθηματικών και των κοινωνικών σχέσεων. Η καλή όψη του Δία με τον Κρόνο το πρώτο εξάμηνο σας βοηθά να αποσυμπιεστείτε από προβλήματα που σας ταλαιπώρησαν την τελευταία τριετία. Οι προσπάθειες σας θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα και η απόδειξη της βελτίωσης σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή θα είναι αισθητή.
Το πρώτο επτάμηνο ο Άρης στο Ζυγό θα συνεχίσει να ανακινεί οικογενειακά προβλήματα, τα οποία όμως την χρονιά αυτή θα πάρουν τέλος. Έτσι καθιερώνεται μια καινούργια κατάσταση που πρέπει να αποδεχτείτε.
Οι σχέσεις σας με κάποια αγαπημένα πρόσωπα θα παρουσιάσουν μερικές αντιξοότητες. Σε άλλη εκδοχή θα σημάνει την υποχρέωση μιας αλλαγής τακτικής για τους ελεύθερους επαγγελματίες του ζωδίου σας.
Μετά τον Ιούλιο αρχίζουν να υποχωρούν και τα οικονομικά σας άγχη ενώ μπορείτε στο δεύτερο εξάμηνο να διαχειριστείτε καλύτερα τις χρεωστικές σας εκκρεμότητες όπως και τις περιουσιακές σας υποθέσεις. Αρκετοί από εσάς, κυρίως οι ελεύθεροι, πραγματοποιείτε μια σημαντική γνωριμία που προβλέπεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας για πολλά χρόνια. Η δυσαρμονία του Ουρανού με τον Πλούτωνα μεταξύ τομέα σχέσεων και καριέρας, σημαίνει ότι οι αγώνες σας θα συνεχιστούν και αυτή τη χρονιά και ότι τυχόν καθυστερήσεις σε αυτούς τους τομείς δεν πρέπει να σας απογοητεύουν.
Προβλήματα με συγγενείς δεν θα λείψουν όπως και με κάποιους συνεργάτες σας. Αντιμετωπίστε σωστά τα γεγονότα, ελέγχετε τις παρορμήσεις σας και καταπολεμήστε τις ανασφάλειες σας, έτσι θα βγείτε κερδισμένοι και δυνατοί.

Λέων 2014  Ανανεώσεις ψυχολογικές και εξελίξεις προσωπικές
Το 2014 είναι μια συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς που θα φέρει καρπούς αλλά το τέλος των προσπαθειών θα είναι μέσα στο 2015. Θα υπάρξουν βελτιώσεις στη ζωή σας μετά τα μέσα Ιουλίου, θα δοθούν λύσεις στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα ανεξάρτητα με την γενικότερη δυσκολία που θα συνεχιστεί. Οικογενειακά προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορέσουν να λυθούν. Πολλοί θα εμπνευστείτε κάτι καινούργιο σαν σχέδιο ή σαν ιδέα και θα το ακολουθήσετε. Κυρίως φανείτε ρεαλιστές, καταπολεμήστε το φόβο και αντέξτε τις δοκιμασίες που σας επιφυλάσσει αυτή η καθοριστική για τα συμφέροντά σας χρονιά.
Η εδραίωση των καινούργιων απόψεων σας για τη ζωή αυτή τη φορά θα είναι λιγότερη εμποδισμένη. Ο αγώνας σας για τις βασικές σας επιδιώξεις θα συνεχιστεί. Ο Ουρανός από τον Κριό συνεχίζει να ευοδώνει τις σχέσεις σας με το εξωτερικό, τις πνευματικές σας δραστηριότητες και τις νομικές σας διευθετήσεις.
Ο Κρόνος όμως στο Σκορπιό, θα σας υποχρεώσει να αναλάβετε καινούργιες ευθύνες στο οικογενειακό περιβάλλον και να φανείτε περισσότερο μαχητές στον επαγγελματικό χώρο.
Δείτε ψύχραιμα την διαμόρφωση της καινούργιας πραγματικότητας και βρείτε τρόπους να επιβιώσετε την περίοδο της κρίσης. Μην βιαστείτε σε καινούργιες επενδύσεις, τόσο αισθηματικές όσο και επιχειρηματικές. Διευθετήστε πολύ προσεκτικά τα οικονομικά σας και μην ξανοίγεστε κάτω από το κράτος ενθουσιασμών ή πρόσκαιρων εντυπώσεων.
Θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσετε αρκεί να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες, ψύχραιμοι στις δυσκολίες και προνοητικοί στις παγίδες.
Ο Δίας στον Καρκίνο μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα διατηρήσει το ψυχικό σας σθένος και θα καλύπτει τα νώτα σας. Κάνοντας την είσοδο του στο ζώδιο σας, σας βρίσκει πιο ωρίμους έχοντας απομυθοποιήσει πολλά και σας εφοδιάζει με καινούργιες αξίες που θα σας στηρίξουν στο μέλλον.
Τους επτά πρώτους μήνες ο Άρης στο ζώδιο του Ζυγού θα διατηρήσει την ένταση στην επικοινωνία, στις συναλλαγές και στις συνεργασίες. Εδώ η αντίληψη και η διαχείριση των καταστάσεων από μέρους σας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Παρά λοιπόν την εποχή της γενικότερης δυσκολίας, οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορέσετε να διευθετήσετε τις δουλειές σας και να διατηρήσετε το αντικείμενο της ασχολίας σας.
Αισθηματικά τα πράγματα είναι σε μεταβατική περίοδο, όσοι είστε μόνοι θα χάσετε την ανεξαρτησία σας από τα μέσα του προσεχούς καλοκαιριού, όσοι είστε δεσμευμένοι πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ανανεώσετε το δεσμό σας.

Παρθένος 2014  Οικονομικά άγχη, δημιουργικές δραστηριότητες
Το 2014 θα αποδείξει ότι η επιμονή βραβεύεται και η υπομονή σας δικαιώνεται. Αισθηματικά και οικονομικά ενδιαφέροντα θα σας απασχολήσουν αλλά στο τέλος βρίσκετε λύσεις και διεξόδους. Ο παράγοντας της διευκόλυνσης δυναμώνει και οι καινούργιες γνωριμίες που θα υποστηρίξουν τις επιδιώξεις σας πληθαίνουν. Προσπαθήστε να μην είστε αυστηροί στην κριτική σας, βγείτε από την απομόνωση που έχετε δημιουργήσει και χαρείτε την ζεστασιά των κοινωνικών σας σχέσεων.
Θα χαρακτηριστεί περίοδος συγκεκριμένης αναζήτησης και απαραίτητες προϋποθέσεις για να πετύχετε το σκοπό σας είναι η έγκαιρη αντίληψη της πραγματικότητας που συνεχώς μεταβάλλεται και η παράλληλη αναπροσαρμογή σας σε κάθε της μεταμόρφωση.
Τόσο η εποχή της κρίσης όσο και ο Κρόνος στο Σκορπιό, θα σας αναγκάσουν να σκεφτείτε σοβαρά την κατάσταση, να συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας και να αλλάξετε τον προσανατολισμό σας.
Αποχωρήστε από συνεργασίες και σχέσεις που δεν αποδίδουν πλέον, αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες στην διαχείριση των υποθέσεων και κυρίως στην εύρεση λύσεων είτε στα οικονομικά είτε στα επαγγελματικά σας προβλήματα. Πλαισιωθείτε με νέο ανθρώπινο υλικό που μπορεί να σας καταλάβει και να σας αποδώσει. Μιλήστε με ειλικρίνεια και στις προσωπικές σας σχέσεις προτού απορρίψετε κάποιον άνθρωπο ως σύντροφο σας.
Ο Άρης για επτά μήνες στο Ζυγό θα διατηρήσει τις αναταράξεις στα οικονομικά σας. Αποφύγετε οτιδήποτε ριψοκίνδυνο και κλείστε εκκρεμότητες που μπορεί αργότερα να έχουν επιβαρυντικές συνέπειες στη ζωή σας. Ο Δίας μέχρι τα μέσα Ιουλίου στον Καρκίνο θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες και θα ενισχύσει την διορατικότητα σας. Κάντε σίγουρες επενδύσεις τόσο οικονομικές όσο και συναισθηματικές, προσέξτε την διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σας και μην παραβαίνετε το νόμο. Επαγγελματικά πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο.
Κυριότεροι τομείς που θα πρέπει να φροντίσετε είναι η προσωπική σας ζωή, οι σχέσεις σας με το περιβάλλον και η οικονομική σας ασφάλεια. Στην προσωπική σας ζωή υπάρχει μεγαλύτερος παράγοντας τύχης. Χρειάζεστε όμως κατανόηση για τους ανθρώπους που σας αφορούν, ερωτικά ή κοινωνικά. Και επειδή οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες μην βιαστείτε ούτε να χαρείτε ούτε να απογοητευτείτε για ένα τουλάχιστον χρόνο ακόμα.

Ζυγός 2014  Πρωτοβουλίες και αγωνιστικότητα
Το 2014 είναι χρονιά σημαντική για τις επιδιώξεις και τις προσδοκίες σας γιατί θα σας δώσει περιθώρια να αξιοποιήσετε τα μέσα που διαθέτετε και την πείρα που θα έχετε αποκτήσει. Ο Άρης στο ζώδιό σας μέχρι το τέλος Ιουλίου θα κάνει τους αγώνες σας δύσκολους, αλλά τα αποτελέσματα που θα αποκομίσετε θα αξίζουν τον κόπο και είναι στο χέρι σας να φροντίσετε να προετοιμαστεί μια νέα προοπτική στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τόσο το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς αυτής όσο και τον επόμενο χρόνο.
Αναστατώσεις στην αισθηματική σας ζωή δεν θα λείψουν, ενώ οι αλλαγές θα αποδειχτούν αναγκαστικές. Θα προκύψουν όμως νέες γνωριμίες που θα ενισχύσουν την κοινωνική σας δραστηριότητα. Προσέξτε την οικονομική σας διαχείριση αποφεύγοντας λάθη και μην αφήνετε περιουσιακές ή κληρονομικές υποθέσεις σας να εκκρεμούν.
Ο Άρης θα σας συντροφεύει επτά ολόκληρους μήνες. Η παρουσία του θα σας δώσει την φλόγα και την μαχητικότητα που χρειάζεστε για να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε από την ζωή. Παράλληλα θα ανατρέψει σχέσεις που δεν αξίζει να υπάρχουν. Θα σας φέρει αντιμέτωπους με σκληρές αλήθειες και θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε τα χαμένα δικαιώματα σας, ενδεχομένως σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή η παρουσία του θα δημιουργεί συχνά αντίξοες καταστάσεις.
Αξιοποιήστε την παρουσία του Άρη επικοινωνιακά, τονίστε την ευαρέσκεια σας και αυξήστε τον αριθμό των ενδιαφερόντων σας. Δεύτερο μέλημα σας πρέπει να είναι η τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων. Φανείτε προνοητικοί στην διαχείριση του εισοδήματος και σε ότι αφορά την περιουσία σας.
Ο Ουρανός από τον Κριό θα συνεχίσει την αναθεώρηση και την ανακατάταξη των σχέσεων σας με τους άλλους. Ενδιαφέρουσα αλλά αρκετά επεισοδιακή διαμορφώνεται η ερωτική σας ζωή.
Ο Δίας στον Καρκίνο μέχρι τα μέσα Ιούλιο θα ενισχύσει τον επαγγελματικό σας τομέα. Η δραστηριότητά σας ανανεωμένη και σταθερή θα σας οδηγήσει σε μια βελτίωση των συνθηκών της εργασίας σας, ή όσοι είστε άνεργοι έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε μια απασχόληση και μάλιστα ενδιαφέρουσα.
Στο δεύτερο εξάμηνο η μετακίνηση του Δία στο Λέοντα θα αλλάξει το σκηνικό της ζωής σας, καθώς νέες γνωριμίες θα διευρύνουν την κοινωνική σας δραστηριότητα και θα σας δώσουν την δυνατότητα να δείξετε τις ικανότητες σας. Τα οικογενειακά άγχη δεν θα λείψουν όπως και τα σχετικά προβλήματα. Φυλαχτείτε από τον αυθορμητισμό σας και μην λέτε εύκολα τις σκέψεις και τα προσωπικά σας.

Σκορπιός 2014  Αναθεωρήσεις και αναδιοργανώσεις
Το 2014 είναι η περίοδος που θα αλλάξει η ζωή σας οριστικά. Οι ψυχολογικές ανακατατάξεις θα σας διατηρήσουν σε υπερένταση, ο Κρόνος στο ζώδιο σας θα σας δοκιμάσει με αρκετές δυσκολίες, ο Δίας στον Καρκίνο και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα σας δώσουν τις ευκαιρίες να προβληθείτε στο περιβάλλον σας, να εκφραστείτε σωστά, να δικαιωθείτε αρκετές φορές και να βρείτε τις γνωριμίες εκείνες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στους στόχους σας.
Ωστόσο το 2014 θα σας πείσει ότι υπάρχει και η καλή πλευρά σε αυτή την αναδιοργάνωση που σας υπέβαλε και ότι μερικά δυσάρεστα είναι απαραίτητα να γίνουν για να σας πείσουν να δείτε την ζωή με άλλα μάτια και να απεξαρτηθείτε από καταστάσεις που σας καταπίεζαν τα τελευταία χρόνια και θεωρούσατε υποχρέωση σας να κάνετε υπομονή.
Η παρουσία του Δία στον Καρκίνο, θα σας δώσει τις ευκαιρίες να κινηθείτε πιο άνετα, να προβληθείτε στο περιβάλλον σας και να βρείτε τους συμμάχους ή τους αρωγούς εκείνους που μπορούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στους σκοπούς σας.
Στα αισθηματικά σας η κατάσταση θα παραμείνει μεταβατική αλλά και για αρκετούς ανανεωτική. Θα συνειδητοποιήσετε την δύναμη και τις αδυναμίες σας και θα προχωρήσετε σε αποφάσεις που θα αλλάξουν το σκηνικό. Είτε γάμο, είτε διαζύγιο σχεδιάζετε τούτη τη χρονιά, είναι βέβαιο πως κάνετε σωστά. Οι σημαντικότερες όμως αλλαγές για εσάς θα είναι εκείνες του ψυχικού σας προσανατολισμού.
Στα οικονομικά σας η κατάσταση θα είναι ρευστή αλλά τις περισσότερες φορές θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα τρέχοντα προβλήματα σας. Το δεύτερο εξάμηνο με την παρουσία του Δία στο Λέοντα, έρχονται καλά νέα για τον επαγγελματικό σας τομέα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες οργανώστε σωστά τις δραστηριότητες σας. Το σημαντικό επίτευγμα αυτής της χρονιάς είναι να συμφιλιωθείτε και με τον εαυτό σας.
Καλό θα είναι να προσέχετε την υγεία σας και να αποφύγετε την έκθεση σε κινδύνους, και να καταπολεμήσετε τους φόβους και τις ανοχές που συντηρούν τα ψυχοσωματικά σας προβλήματα. Γίνετε πιο κοινωνικοί και εκφραστικοί, αποφύγετε ρήξεις με ανθρώπους που διαθέτουν δύναμη ή δεν απειλούν τα συμφέροντα σας, αναζητήστε κάποιους καλούς φίλους που έχετε λησμονήσει και κάντε μερικές συνθηκολογήσεις στην αισθηματική σας ζωή προκειμένου να διατηρηθούν οι βασικές της ισορροπίες.

Τοξότης 2014  Καλύτερη διαχείριση υποθέσεων
Το 2014 είναι η χρονιά που σας βοηθά σε καινούργιες αναπροσαρμογές στον τομέα της εργασίας και στον τομέα των οικονομικών. Το θάρρος και η φαντασία θα παίξουν σημαντικό ρόλο, ο φόβος ωστόσο και η προκατάληψη πρέπει να καταπολεμηθούν. Θα γίνετε πιο πολυάσχολοι, θα ανανεώσετε γνωριμίες και φιλίες και θα δημιουργήσετε μια νέα βάση για το οικονομικό σας μέλλον. Οι μεγάλες όμως ικανοποιήσεις θα έρθουν από τον αισθηματικό τομέα και από τις καινούργιες κοινωνικές σας δραστηριότητες.
Παρά την γενικότερη δύσκολη κατάσταση από την οποία δεν έχετε ξεφύγει ούτε εσείς, μπορέσατε να τα καταφέρετε μέχρι σήμερα και συνεχίζετε να ζείτε με όνειρα και ελπίδες κόντρα στο κλίμα της απογοήτευσης που κυριαρχεί. Παρόλο που γίνατε επιφυλακτικοί στις εκδηλώσεις σας, στο τέλος δεν τα καταφέρατε και ξαναγυρίσατε στην παρόρμηση της ειλικρίνειας και της έκφρασης.
Ο Δίας στον Καρκίνο το πρώτο εξάμηνο σε συνδυασμό με τον Άρη από τον Ζυγό θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια που θα αποδώσουν.
Θα μπορέσετε να αναλάβετε ευθύνες και να τις διεκπεραιώσετε. Θα καταφέρετε να συντηρήσετε τις πηγές εσόδων διατηρώντας τις βασικές ισορροπίες της διαβίωσης τόσο του εαυτού σας όσο και του επαγγελματικού σας αντικειμένου.
Όσοι έχετε ταλαιπωρηθεί επαγγελματικά, οι πρώτοι μήνες του 2014 αλλά και οι καλοκαιρινοί, σας βοηθούν να βρείτε λύσεις βελτίωσης και νέου ανοίγματος. Συνεχίστε λοιπόν τον αγώνα αλλά με επίγνωση της καινούργιας πραγματικότητας και με προνοητικότητα για το μέλλον.
Τα αισθηματικά σας προβλέπονται ενδιαφέροντα αλλά και περιπετειώδη ή επεισοδιακά για κάποιο σύντομο διάστημα. Ελέγχετε που αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί και μην χάνετε την ψυχραιμία σας όταν η συμπεριφορά του ανθρώπου που αγαπάτε σας αιφνιδιάζει.
Οι αναπροσαρμογές στους βασικούς τομείς της ζωής σας θα συνεχιστούν, η υγεία σας αλλά και τα περιουσιακά σας στοιχεία θα χρειαστούν ασφάλεια και φροντίδα. Έκτακτα έξοδα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε.
Η παρουσία του Δία, κυρίαρχου πλανήτη σας στη ζωή, στον Καρκίνο θα φέρει το μήνυμα της αισιοδοξίας, αλλά και η μετακίνηση του αργότερα στο Λέοντα θα τονίσει την δημοτικότητα σας και θα ανοίξει τον ορίζοντα των βλέψεων σας.

Αιγόκερως 2014  Προσφορές από την τύχη και από τους ανθρώπους
Το 2014 σας δίνει δυνατότητες ανανέωσης. Για 7 μήνες θα παραμείνετε επιστρατευμένοι αντιμετωπίζοντας ότι αιφνίδιο σας συμβεί. Επιμεληθείτε την δημόσια εικόνα σας και την επαγγελματική σας υπόσταση. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες στα αισθηματικά σας και αποκοπείτε από σχέσεις που δεν αποδίδουν.
Οι μεγάλες αλλαγές θα συνεχιστούν στον επαγγελματικό και τον ερωτικό χώρο. Το 2014 ξεδιπλώνεται μια νέα πραγματικότητα που πρέπει να αποδεχτείτε. Θα σας βοηθήσει η σύμπτωση σε συνδυασμό με την δική σας συμπεριφορά να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας.
Ο Δίας που είναι από το περασμένο καλοκαίρι στον Καρκίνο και θα παραμείνει εκεί μέχρι τα μέσα Ιουλίου του 2014, θα συνεχίσει να σας ενισχύει στην ερωτική σας ζωή και στις συνεργασίες σας.
Ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στους Ιχθύες σε σχέση με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας προσφέρει το αντικείμενο, τον άνθρωπο ή το σκοπό, που θα δυναμώσει τα όνειρα σας για κάτι καλύτερο στο μέλλον.
Μια καινούργια γνωριμία, ένας νέος στόχος ή μια αλλαγή τόπου διαμονής θα αποτελέσουν το εφαλτήριο που θα κάνει την ζωή σας πιο άνετη και πιο ενδιαφέρουσα. Οι επιλογές που θα κάνετε, ειδικά το πρώτο εξάμηνο αυτής της χρονιάς, θα πρέπει να γίνουν με πολύ προσοχή και σύνεση. Μην ξεχνάμε άλλωστε την επτάμηνη παραμονή του Άρη στο Ζυγό, που αρκετές φορές θα λειτουργήσει ανατρεπτικά ή περίεργα. Αναμφίβολα οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα σας ενισχύσουν ψυχικά και θα γίνουν αιτία να οργανώσετε τη ζωή σας πάνω σε νέες βάσεις. Μεγάλες αλλαγές συνεχίζονται επίσης στον επαγγελματικό και στον ψυχολογικό σας χώρο.
Η αποδοχή της καινούργιας πραγματικότητας θα βοηθήσει στην διατήρηση της καλής ψυχολογία σας και η προσαρμογή σας στις αλλαγές συνθηκών στον επαγγελματικό τομέα θα συμβάλει στο να επιβιώσετε των καταστάσεων και να συντηρήσετε την δουλειά σας.
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να γίνετε πιο ευέλικτοι και να υιοθετήσετε καινούργιες τακτικές για το δικό σας όφελος.
Οι δυσκολίες στα οικονομικά δεν θα λείψουν, ιδιαίτερα την άνοιξη και το φθινόπωρο.
Τέλος, η χρονιά αυτή θα φέρει ριζικές αλλαγές οι οποίες θα σας ωφελήσουν μελλοντικά. Ξεχάστε ότι δυσάρεστο σας κούρασε, καταπολεμήστε το άγχος και μην προσπαθείτε μάταια να αλλάξετε συνθήκες και ανθρώπους που έχουν από καιρό κριθεί μη αναστρέψιμοι.

Υδροχόος 2014  Επιμονή στις επιδιώξεις – Οργάνωση στις εξορμήσεις
Το 2014 είναι μια αγωνιστική χρονιά που σας υποχρεώνει να φανείτε επίμονοι και οργανωμένοι. Προετοιμάζει τον δρόμο για νέες προοπτικές, σας εκπαιδεύει καλύτερα στην εργασία σας ενώ η παρουσία του Άρη στο Ζυγό σας δίνει χρήσιμες εμπειρίες. Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας και υπερασπίστε τα πιστεύω σας. αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα και κυρίως προσαρμοστείτε στο γενικότερο κλίμα που θα κυριαρχήσει.
Θα πρέπει να ενισχύσετε την αντοχή και το θάρρος σας για να αντιμετωπίσετε τις συνθήκες που θα επικρατήσουν γύρω σας. Οι πλανητικές επιρροές που θα δεχτείτε θα είναι σύνθετες. Θα υπάρχει η θετική πλευρά που θα σας βοηθήσει στην εξέλιξη και στην πρόοδο, θα υπάρχει όμως και η δύσκολη που θα σας ωριμάσει και θα σας εκπαιδεύσει.
Ο Δίας στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει ψυχολογικά αλλά και συναισθηματικά. Παράλληλα ο εργασιακός χώρος θα αποτελέσει τομέα στον οποίο θα αναπληρώσετε τις ελλείψεις άλλων. Μπορεί να μην φανεί αμέσως, αλλά να ξέρετε ότι η εργασία και γενικότερα η καριέρα σας θα παίξει σωτήριο ρόλο τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και σε πρακτικό.
Μετά τα μέσα Ιουνίου η μετακίνηση του Δία στον Λέοντα, ανοίγει νέες προοπτικές για αισθηματική αποκατάσταση. Άλλοι θα την βιώσετε έγκαιρα, άλλοι λίγο καθυστερημένα. Άλλωστε το δεύτερο εξάμηνο αυτής της χρονιάς προβλέπεται περισσότερο ευεργετικό αλλά και καθοριστικό, τόσο για το αισθηματικό σας μέλλον όσο και για το επαγγελματικό επίσης.
Ο Κρόνος στο Σκορπιό, ο οποίος δεσπόζει στην κορυφή του ωροσκοπίου σας αυτή την περίοδο, θα εξακολουθήσει να σας δημιουργεί εμπόδια και καθυστερήσεις. Δεν πρέπει να πτοηθείτε και δεν πρέπει να βιαστείτε και να καταλήξετε σε αποφάσεις.
Άλλωστε, η επτάμηνη πορεία του Άρη στον Ζυγό, θα αποτελέσει παράγοντα ενίσχυσης και θα συμβάλει στο άνοιγμα προοπτικών ανεξάρτητα με τα Κρόνια εμπόδια της χρονιάς αυτής. Θα σας βοηθήσει επίσης να συνεννοηθείτε με επιτυχία, να ταξιδέψετε εκεί που θέλετε, έστω και με καθυστέρηση, να λύσετε χρόνια νομικά σας προβλήματα, να ολοκληρώσετε σπουδές ή να ξεκινήσετε καινούργιες.
Ο Ουρανός ως κυρίαρχος πλανήτης σας στον Κριό θα αποδειχτεί παράγοντας έμπνευσης και αξιοποίησης των εκφραστικών σας μέσων και εκείνο που χρειάζεστε σαν βασικό στοιχείο συμπεριφοράς είναι η οργάνωση των δραστηριοτήτων σας και η επιμονή στις προσπάθειες που θα καταβάλετε κατά περιόδους.

Ιχθύες 2014  Μεγάλες προσδοκίες και το τι συνεπάγονται
Το 2014 σας βοηθά να επεκταθείτε ή να ανανεωθείτε. Καινούργιες ιδέες και ενδιαφέροντα υπάρχουν στον επαγγελματικό και στον κοινωνικό χώρο, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη και μην ξεχνάτε ότι οι στόχοι σας απαιτούν αφοσίωση και ενδεχομένως μερικές θυσίες. Έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τόπο διαμονής, να κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν, να ενισχύσετε την ασφάλεια σε οικονομικά θέματα που εκκρεμούν και να παραμείνετε προστατευμένοι από το γενικότερο κλίμα σε σύγκριση με άλλους. Όλα δείχνουν πως η ζωή σας θα αλλάξει σε βάθος και ότι αυτές οι αλλαγές θα σας βοηθήσουν να επιβεβαιωθείτε και να δικαιωθείτε.
Ο Ποσειδώνας που εδρεύει στο ζώδιο σας, σας εφοδιάζει με όνειρα και σχέδια και ενεργοποιεί τα ταλέντα σας.
Η παρουσία του Κρόνου στο Σκορπιό παραμένει ευεργετική για τις επιδιώξεις σας, ενώ ο Δίας μέχρι τα μέσα Ιουλίου στον Καρκίνο τονίζει την δημιουργικότητα και την γονιμότητα σας.
Είναι η χρονιά που μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε θέματα στέγασης, να προωθήσετε οικογενειακά σχέδια ή να βελτιώσετε συνθήκες διαβίωσης παρά την εποχή της κρίσης. Ένας άνθρωπος θα παίξει σημαντικό ρόλο, για άλλους αισθηματικό και για άλλους επαγγελματικό.
Το δεύτερο εξάμηνο του 2014 ο Δίας στο Λέοντα θα βελτιώσει την διάθεση και την υγεία σας. Στο χέρι σας είναι εξάλλου να διαλέξετε σωστά ανθρώπους και καταστάσεις οι οποίοι δεν θα διαψεύσουν τον ρομαντισμό και την ευαισθησία που διαθέτετε.
Προσέξτε πως θα διαχειριστείτε τα συμφέροντα σας και πως θα κάνετε τις επιλογές σας. Όσο και αν η εποχή είναι δύσκολη, είστε σε πλεονεκτικότερη θέση συγκριτικά με άλλους ζωδιακούς χαρακτήρες. Πολλοί από εσάς βάζετε καινούργιες βάσεις ή προσθέτετε ενίσχυση στις παλαιότερες. Επιμεληθείτε τις εντυπώσεις που δίνετε στους άλλους, προσέχετε τις συζητήσεις και τους διακανονισμούς σας και ελέγχετε τις επιλογές σας.
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ενισχύει το κοινωνικό σας κύρος. Αξιοποιώντας αυτές τις δυο εκδοχές, μπορείτε να πετύχετε σημαντικούς στόχους ή να εδραιώσετε ένα νέο ξεκίνημα με καινούργιους προσανατολισμούς στην επαγγελματική σας δραστηριότητα και στην προσωπική σας ζωή. Φροντίστε μέσα σε όλα την ξεκούραση σας, την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας, την σωστή οργάνωση του χρόνου σας και την καλύτερη τάξη στα προγράμματα σας.

astrology.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *