Οδοντίατρος με παγκόσμιο τίτλο ομορφιάς. Η νέα Μις Υφήλιος ξέρει να κάνει και σφραγίσματα
Η 24χρονη Παριζιάνα, η Ίρις Μιτενέρ, κέρδισε το τίτλο της Μις Υφήλιος στην εκδήλωση που έγινε εχθές το βράδυ στη Μανίλα και η οποία ήταν αφιερωμένη σύμφωνα με τους διοργανωτές στην διαφορετικότητα και στην υπερνίκηση των εμποδίων της ζωής.
Η Μιτενέρ επικράτησε ανάμεσα σε 85 ακόμα υποψήφιες αλλά το όνειρο της δεν είναι οι πασαρέλες και το μόντελινγκ. Η νεαρή γαλλίδα σπουδάζει οδοντική χειρουργική και σύντομα θα πάρει το πρώτο πτυχίο της.
Πίσω από την Ίρις βραβεύτηκαν ακόμα η Μις Αϊτή, Ρακέλ Πελισιέ, και η Μις Κολομβία, Άντρεα Τοβάρ, ως πρώτη και δεύτερη αναπληρωματική, αντίστοιχα.
Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio

womantoc.gr
Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.