Ποιες έλαμψαν στα Όσκαρ και πόσο κόστισε η λάμψη τους

Δεκατέσσερα εκατομμύρια δολάρια σε διαμάντια φόρεσαν οι πρώτες κυρίες της έβδομης τέχνης στην 85η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Τελικά τα διαμάντια είναι σίγουρα ο καλύτερος φίλος της γυναίκας.

Η Jessica Chastain, υποψήφια για Όσκαρ Α’ Γυναικείου, για την ερμηνεία της στο “Zero Dark Thirty”, φόρεσε κοσμήματα του οίκου Harry Winston αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

 

Η κυρία του κυρίου Affleck, η Jennifer Garner, στόλισε το κορμί της με σκούρα πλατίνα και διαμάντια του Neil Lane αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Το κολιέ της μόνο ήταν 200 καρατίων.

 

 

Η υποψήφια για βραβείο Α’ Γυναικείου για την ερμηνεία της στο “The Impossible”, Naomi Watts, έκανε πολλά κεφάλια να στρίψουν χάρη στην Armani Prive τουαλέτα της, αλλά τα κοσμήματα ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση. Τα σκουλαρίκια και το διαμαντένιο βραχιόλι Neil Lane κόστισαν 1,5 εκατομμύρια δολάρια.

 

 

Η Zoe Saldana μπήκε και αυτή στο κλαμπ των λαμπερών εκατομμυριούχων, φορώντας διαμαντένια σκουλαρίκια με πέρλες και διαμαντένια δαχτυλίδια συνολικά 9 καρατίων. Η κομψή αυτή εξτραβαγκάντζα της είχε αξία 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

 

 

Η Charlize Theron ήταν από τις πιο κομψές παρουσίες των βραβείων μέσα στην Christian Dior δημιουργία. Τα διαμαντένια σκουλαρίκια Harry Winston, 5 καράτια το καθένα, κοστίζουν 1,6 εκατομμύρια δολάρια. Το λουκ της συμπλήρωσαν το vintage πλατινένιο “Lattice” βραχιόλι (58.07 καράτια), το vintage πλατινένιο “Cluster” βραχιόλι (57,03 καράτια) και ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι.

 

Η Adele έδωσε ακόμα περισσότερη λάμψη στην εικόνα της με τα σκουλαρίκια Harry Winston του 1 εκατομμυρίου και με το διαμαντένιο – έβγαλε μάτι – δαχτυλίδι της.

 

 

Η υποψήφια για Όσκαρ Β’ Γυναικείου για την ερμηνεία της στο “Silver Linings Playbook”, Jacki Weaver, παραδέχθηκε πως η όλη διαδικασία προετοιμασία της για τη μεγάλη βραδιά κράτησε 3 ώρες. Βέβαια, άξιζε τα λεπτά γιατί τα κοσμήματα που φόρεσε άξιζαν 2 εκατομμύρια δολάρια.

 

 

Η Catherine Zeta-Jones συνδύασε το χρυσαφένιο Zuhair Murad φόρεμά της με 200 καρατίων custom made διαμάντια Lorraine Schwartz αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

 

Η Anne Hathaway όχι απλά δεν δανείστηκε τα Tiffany & Co κοσμήματα που φόρεσε στο κόκκινο χαλί, αλλά πληρώθηκε κιόλας. Ναι, η βραβευμένη με Όσκαρ πλέον ηθοποιός πληρώθηκε 750.000 δολάρια.

 

 

 

Η μεγάλη νικήτρια των φετινών Όσκαρ, Jennifer Lawrence, επέλεξε ένα διαμαντένιο μακρύ κολιέ 74 καρατίων Chopard άγνωστης αξίας…

 

Φωτογραφίες: Getty Images

cosmos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *