Τώρα και …. Gagadolls!

Εκεί που λες πως έχει κάνει τα πάντα για να προωθήσει το καινούριο της άλμπουμ «Artpop», η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga)έρχεται με μια καινούρια σουρεαλιστική ιδέα και γίεντια πάλι το κεντρικό θέμα συζήτησης. Η 27χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε σε ένα πάρτυ στο Τόκιο τις Gagadols, δηλαδή κούκλες στο φυσικό μέγεθος της Γκάγκα φτιαγμένες από την εταιρία Orient αποκλειστικά για να διαφημιστικούς λόγους.

«Οι φίλοι μου ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ που μ’εβγαζαν συνέχεια φωτογραφίες με τις κούκλες αλλά μετά από λίγο οι κούκλες μ’ επισκίασαν κι έγιναν το πιο σημαντικό πράγμα στο χώρο. Φυσικά είναι πολύ ωραίο όλο αυτό.» ανέφερε η Mother Monster.

Οι συγκεκριμένες κατασκευές που μοιάζουν εκπληκτικά στη Γκάγκα κι έχουν τρομερές λεπτομέρειες, φοράνε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά ρούχα της, έχουν ένα κουμπί στο στήθος τους το οποίο οταν το πατήσεις ακούγονται τραγούδια και ατάκες της και δεν είναι διαθέσιμες προς πώληση.

Lady-Gaga-Dolls-in-Tokyo_2_1

msn.com

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *