Πώς θα περάσουν τα ζώδια τα Χριστούγεννα του 2018

Kagaya_zodiac_art_AQUARIUS1Αυτές οι γιορτές θα είναι οι καλύτερες της ζωής σας! Οι καμπάνες κτυπάνε χαρμόσυνα, γεμίζουν με χαρά και αγαλλίαση την ψυχή σας, τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι μεγάλες γιορτές και σας προσφέρουν την ευκαιρία να ξεφύγετε για λίγο από τις υποχρεώσεις σας, να βρεθείτε κοντά στους αγαπημένους σας αλλά και να πάτε και ένα ταξίδι μακριά. Ανήμερα τα Χριστούγεννα, η Πανσέληνος στο συναισθηματικό και οικείο ζώδιο του Καρκίνου εναρμονίζεται τέλεια με το πνεύμα των Χριστουγέννων, που μεταφέρει το μήνυμα της συμπόνιας, της φροντίδας και της αγάπης. Είναι η καλύτερη στιγμή για να καλέσετε στο σπίτι σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να συγκεντρωθείτε όλοι μαζί με την οικογένειά σας κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, συζητώντας και φέρνοντας στο μυαλό σας παλιές αναμνήσεις. Αυτή είναι μια ημέρα για ανταλλαγή των πιο μυστικών και βαθιών συναισθημάτων, να επιδείξετε τη φροντίδα και την αγάπη σας. Η Αφροδίτη στο χαρούμενο ζώδιο του Τοξότη, δυο μέρες πριν την Πρωτοχρονιά, σας κάνει κοινωνικούς, χαρούμενους και ενεργητικούς. Δεν θα είστε μόνοι, ούτε και θα μείνετε σιωπηλοί, το πνεύμα της χαράς, της εξερεύνησης και της διασκέδασης θα φέρει χιούμορ και γέλιο στις γιορτές. Προσκαλέστε τους αγαπημένους σας στο σπίτι σας, βγάλτε αναμνηστικές φωτογραφίες, ακούστε ρετρό Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ζήστε το χαρούμενο πνεύμα των γιορτών.

baner-palettino

Κριός

Δείξτε την ευγνωμοσύνη σας στην οικογένειά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, πείτε «ευχαριστώ» για ό, τι μοιραστήκατε μαζί. Η Πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας κάνει να νιώθετε πιο οικεία, αντιλαμβάνεστε σε βάθος τη σημασία που έχει η οικογένεια στη ζωή σας. Επιδεικνύετε τα γαστρονομικά ταλέντα σας, βρίσκεστε με τους αγαπημένους σας, είστε ανοιχτοί στη φιλοξενία, ακόμα και άγνωστων προσώπων. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, γεμίζει με χαρά και γέλιο τη ζωή σας, είστε ανοιχτοί, παίρνετε ρίσκα για χάρη της διασκέδασης και της αγάπης. Υποδεχτείτε το νέο έτος σε ένα μακρινό προορισμό ή αν δεν μπορέσετε να φύγετε μακριά, πηγαίνετε για χορό με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα περάσετε αξέχαστες στιγμές. Κι αν είστε μόνοι, μην πείτε «όχι» σε μια γνωριμία που έρχεται από μακριά … δεν ξέρετε τι εμπειρίες θα αποκομίσετε.

Ταύρος

Ελάτε λίγο πιο κοντά με τους αγαπημένους σας. Η Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, βοηθά μια σημαντική σχέση σας να φτάσει σε ένα νέο επίπεδο οικειότητας. Εάν ποθείτε βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση με κάποιους ανθρώπους, βρείτε χρόνο γι’ αυτούς, Κι αν κάποιος στο παρελθόν σας προξένησε πόνο, μην αναλώνεστε με παλιές μνησικακίες, αυτές οι γιορτές σας στέλνουν το μήνυμα της συγχώρεσης. Κι αν νιώσετε ότι δεν μπορείτε να αντισταθείτε στη γοητεία κάποιου/ας, μην αφήσετε τη λογική να κυβερνήσει το συναίσθημα, αφεθείτε σε αυτό πάθος, εκδηλώνοντας τα μύχια βάθη της ψυχής σας. Άλλωστε δεν θέλετε να γίνετε «ένα», σώμα, μυαλό και ψυχή; Η Πανσέληνος στον κινητικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας θυμίζει ότι είναι Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά! Απαλλαγείτε από τις ανήσυχες και αρνητικές σκέψεις, κάνοντας μια βόλτα ή πηγαίνοντας ένα ταξίδι ή συζητώντας με άτομα που έχετε να δείτε καιρό. Ανανεωθείτε!


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική  από τα 60s έως σήμερα, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio


Δίδυμοι

Είναι γιορτές και δεν μπορείτε να σκεφτείτε πόσα χρήματα θα ξοδέψετε. Η Πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να  κάνετε ένα οικονομικό σχέδιο για το νέο έτος. Εάν τα χρήματα φεύγουν χωρίς να το καταλαβαίνετε και νιώθετε κουρασμένοι στην προσπάθειά σας να κάνετε εξοικονόμηση, αναδιαμορφώστε τον προϋπολογισμό σας. Κάποιες μικρές προσαρμογές θα σας κάνουν να δείτε μεγάλη διαφορά στον τραπεζικό λογαριασμό σας. Το πιο σημαντικό: Αυτές τις Άγιες ημέρες, το σύμπαν θα σας υπενθυμίσει ότι δεν μπορείτε να εξαγοράσετε την αγάπη. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να νιώσετε ζεστά και χαρούμενα με τον αγαπημένο σας και τα προσφιλή σας πρόσωπα, χάρη στην Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Είστε από τη φύση σας κοινωνικοί και διασκεδαστικοί, αλλά αυτές τις γιορτές θέλετε να είστε με ανθρώπους που νιώθετε βαθιά μέσα στην καρδιά σας. Τι θα λέγατε να πάρετε τον αγαπημένο σας για ένα ταξίδι να εξερευνήσετε τα πέρατα της γης;

baner-palettino

Καρκίνος

Έχετε την ικανότητα να διαβάζετε τις ψυχές των ανθρώπων και να αντιλαμβάνεστε ποιοι σας αγαπούν πραγματικά. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας ενεργοποιεί την ανάγκη σας για λίγη περισσότερη ιδιωτικότητα, είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε τον εαυτό σας με λίγα εκλεκτά άτομα. Αφήστε ελεύθερη την καρδιά σας, η οικειότητα που θα ακολουθήσει, γεμάτη με γέλια και δάκρυα συγκίνησης, θα είναι ανεκτίμητη. Εάν έχετε κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την αγάπη σας για κάποιον/α, μην είστε στο σκοτάδι. Ένα μικρό υπονοούμενο θα φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Η έμφυτη συμπονετική φύση σας θα είναι έκδηλη αυτές τις γιορτές, χάρη στην Αφροδίτη στον εξυπηρετικό έκτο οίκο σας. Δεν μπορείτε να βλέπετε κανέναν μόνο του, είστε γενναιόδωροι και μεγαλόψυχοι. Η μεγάλη εγκαρδιότητά σας, σας ωθεί στο να βοηθήσετε ακόμα και ξένους, οι οποίοι αναλώνουν το χρόνο σας και την ενέργειά σας, ίσως ακόμα και τα χρήματά σας. Βοηθάτε όλο τον κόσμο χωρίς δεύτερη σκέψη.

Λέων

Παραδοθείτε στις προσταγές του σύμπαντος. Η Πανσέληνος στον αισθαντικό και πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, ανοίγει το δρόμο της θεραπείας των πληγών της ψυχής σας και της συγχώρεσης. Μην ξεκινήσετε το νέο έτος κολλημένοι στο παρελθόν, να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και αξιολογήστε κατά πόσο η έντονη οργή σας για τον υπαίτιο του πόνου σας είναι πλήρως δικαιολογημένη. Αν πραγματικά δεν μπορείτε να συγχωρέσετε και να δείξετε συμπόνια, προσπαθώντας γι’ αυτή τη σχέση, το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι δεν θα αναμοχλεύσετε αυτό το ζήτημα ποτέ ξανά. Διασκεδάστε με τα παιδιά σας ή ακόμα και με άτομα που δεν έχετε συναντήσει ποτέ, ζήστε αυτή τη φαντασμαγορική μαγεία των γιορτών, είναι η παρότρυνση της Αφροδίτης στον ερωτικό και διασκεδαστικό πέμπτο οίκο σας. Ποιός ξέρει; Ίσως γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας, βλέποντας τα πυροτεχνήματα στο λαμπερό ουρανό.

Παρθένος

Είστε κοινωνικοί και χαρισματικοί, το αίμα κυλά καυτό στις φλέβες σας. Η Πανσέληνος στο φιλικό και επαναστατικό ενδέκατο οίκο σας, σας υπόσχεται ότι δεν πρόκειται να μείνετε ούτε μια στιγμή μόνοι αυτές τις γιορτές. Έχετε πολλά να πείτε και πολλούς φίλους για να διασκεδάσετε αλλά μην ταράξετε τα νερά για λίγο ενθουσιασμό. Κάνοντας το συνήγορο του διαβόλου, αυτό μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά μπορεί να υποκινήσει απρόβλεπτες καταστάσεις γύρω από το γιορτινό τραπέζι! Το φεγγάρι ανοίγει επίσης το δρόμο για βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση με έναν φίλο, αδελφό, ξάδελφο ή ακόμα και ένα μέλος της οικογένειάς σας. Περάστε χρόνο μαζί αυτές τις γιορτές, αφεθείτε στις αναμνήσεις και τις συγκινήσεις. Η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνει μια νοσταλγική διάθεση, τώρα δεν σκέφτεστε το «εγώ» αλλά την οικογένειά σας και πως θα μπορέσετε να έχετε ηρεμία και γαλήνη στο σπίτι σας.

Ζυγός

Αφήστε στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και διασκεδάστε. Με την Πανσέληνο στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, ίσως σκέφτεστε ένα επαγγελματικό σχέδιο. Συγκρατήστε τον ενθουσιασμό για τη δουλειά σας και σκεφτείτε ότι είναι γιορτές. Να είστε ειλικρινείς: Μήπως χρησιμοποιείτε τη δουλειά σας ως δικαιολογία για να αποφύγετε τις συνομιλίες με κάποιους «περίεργους» συγγενείς; Ίσως ο λόγος που έχουν διεισδύσει στη ζωή σας είναι γιατί δεν έχετε θέσει τα όριά σας. Μιλήστε για τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, μπορεί να πάρετε μια σοφή συμβουλή από κάποιον μεγαλύτερο ή πιο έμπειρο που θα βρίσκεται μέσα στο πλήθος. Χαρά, άφθονο γέλιο και πολλά αστεία σας φέρνει η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. εντυπωσιάζετε με το πνεύμα σας στις συζητήσεις, κάθεστε στο γιορτινό τραπέζι και όλοι θέλουν να μιλήσουν μαζί σας. Βρίσκεστε με τους πιο διασκεδαστικούς φίλους και συγγενείς σας αυτές τις γιορτές. Ή μήπως αποφασίσετε να πάτε την τελευταία στιγμή σε ένα ορεινό θέρετρο;

Σκορπιός

Έχετε απόψεις και είστε αποφασισμένοι να τις μοιραστείτε με τους άλλους. Η Πανσέληνος στον επεκτατικό και εκφραστικό ένατο οίκο σας, σας κάνει διαισθητικούς και διερευνητικούς, εμπνέοντάς σας να βουτήξετε στα βαθιά μέσα από έντονες συζητήσεις. Πριν διατυπώσετε μία δογματική σκέψη σας όμως, πρώτα ψυχολογήστε το ακροατήριό σας. Αν αντιληφθείτε ότι υπάρχουν άτομα σε ένα χώρο που ξέρετε ότι δεν θα εκτιμήσουν μια φιλοσοφική συζήτηση σχετικά με τη θρησκεία, την πολιτική ή ακόμα και τον αθλητισμό, να είστε διακριτικοί και βάλτε φερμουάρ στο στόμα σας. Με την Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και της σταθερότητας, δεν μπορείτε να μην ξοδέψετε για την καλοπέρασή σας. Είστε η φωνή της λογικής στις κοινωνικές συγκεντρώσεις. Οι πρακτικές δεξιότητές σας και η ικανότητα του σχεδιασμού σας σκορπούν τη χαρά στους αγαπημένους σας, αλλά να είστε προσεκτικοί, δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα εσείς και μετά να εξαντληθείτε.

baner-palettino

Τοξότης

Το Χριστουγεννιάτικο δώρο σας είναι η γοητεία και η σαγήνη σας. Με την Πανσέληνο στον ερωτικό όγδοο οίκο σας, είστε έτοιμοι να χαρίσετε την καρδιά σας σε κάποιον/α που πραγματικά ανάβει τη φωτιά σας. Αν είστε σε σχέση, θα μπορούσαν να προκύψουν έντονες συζητήσεις για κοινό μέλλον μαζί μπροστά στο τζάκι ή ίσως ακόμη και να βάλετε δαχτυλίδι. Ψάχνετε την αγάπη; Φορέστε το πιο ζεστό σας χαμόγελο και διασκεδάστε με λίγους εκλεκτούς φίλους σε ένα οικείο περιβάλλον ή ακόμα πηγαίνοντας ένα ταξίδι. Θα μπορούσατε να ερωτευτείτε κάποιο ενδιαφέρον άτομο, ίσως εντελώς διαφορετικό από το συνηθισμένο σας τύπο. Χαρά, περιπέτεια και ενθουσιασμό σας χαρίζει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, άλλωστε δεν μπορεί να λείπει το χαμόγελο από τα χείλη σας αυτές τις γιορτινές ημέρες. Θέλετε να εξερευνήσετε νέα εδάφη, υποκλίνεστε στο πνεύμα της περιπλάνησης που κυλά στις φλέβες σας. Μπείτε στο αυτοκίνητό σας ή πάρτε το αεροπλάνο για ένα ταξίδι μακριά  από την πόλη σας και δείτε ποιους πολύτιμους λίθους θα αποκαλύψετε.

Αιγόκερως

Αγκαλιάστε τους αγαπημένους σας! Η Πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων, σας φέρνει ευκαιρίες για να νιώσετε πιο ζεστά και χαρούμενα με τους αγαπημένους σας. Ελάτε λίγο πιο κοντά με εκείνους που θα θέλατε να ενισχυθεί η σχέση σας. Αντιμετωπίστε τους ισότιμα και δίκαια, συζητήστε διασκεδάζοντας μέχρι το πρωί, φέρτε στο μυαλό σας εκείνες τις παλιές αναμνήσεις, καθίστε όλοι μαζί σε μια ήσυχη γωνιά του σπιτιού σας. Μια κάρτα μαζί με το δώρο σας θα δείξει πόσο βαθιά είναι η αγάπη σας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αφεθείτε σε αυτή την ευτυχία και τα δάκρυα χαράς, θα νιώσετε τόσο ευτυχισμένοι. Βουτήξτε στα βαθιά, ξεκλειδώστε το θησαυροφυλάκιο της ψυχής σας, αγωνιστείτε για την αγάπη. Η Αφροδίτη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, ανοίγει το δρόμο της συγχώρεσης και της θεραπείας των πληγών της ψυχής σας. Αν είστε κολλημένοι σε μια παλιά δυσαρέσκεια, αυτό και μόνο σας κρατά πίσω και γεμίζει με πίκρα την ψυχή σας. Ξεκινήστε με θετική ενέργεια το νέο έτος!


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική  από τα 60s έως σήμερα, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio


Υδροχόος

Η προσοχή σας στη λεπτομέρεια φέρνει και καλά αποτελέσματα. Η Πανσέληνος στον αναλυτικό έκτο οίκο σας, σας βοηθά να συντονιστείτε με τα σήματα των άλλων ανθρώπων. Υπάρχει κάποιος που φαίνεται να νιώθει άβολα ή αδυνατεί να ενσωματωθεί στο πλήθος και να διασκεδάσει; Πάρτε την πρωτοβουλία και ανοίξτε μια συνομιλία, σίγουρα έχετε τον τρόπο να τον κάνετε να αισθανθεί πιο άνετα. Συμβουλή: Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί έτσι ώστε να μην επισημαίνετε τα ελαττώματα, τα λάθη και τις ελλείψεις των άλλων ανθρώπων. Αυτά που εσείς θεωρείτε ως αθώα πειράγματα, θα μπορούσαν πραγματικά να πονέσουν. Αφήστε τη συμπόνια και την αγάπη να καθοδηγήσουν τις σχέσεις σας αυτές τις Άγιες ημέρες.  Η Αφροδίτη στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, σας φέρνει αρκετές προσκλήσεις για εορταστικές εκδηλώσεις και σας παρουσιάζει κάποιον/α που θα γεμίσει με ενθουσιασμό και χαρά τη ζωή σας. Έχετε πολλούς φίλους που σας ξεσηκώνουν για να υποδεχτείτε όλοι μαζί το νέο έτος. Κάντε κάτι εντελώς έξω από τα συνηθισμένα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς με τους φίλους σας.

Ιχθύς

Εμπρός λοιπόν, τι κάθεστε …, εκδηλώστε τα συναισθήματά σας και τις ευαισθησίες σας, το απαιτούν αυτές οι Άγιες ημέρες. Με την Πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, η καρδιά σας είναι γεμάτη με αγάπη, αλλά μην την κρατήσετε για τον εαυτό σας. Γίνετε πιο εκφραστικοί και μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Αποκαλύψτε τη λατρεία σας στο αντικείμενο του πόθου σας, μη σκεφτείτε ούτε στιγμή να κάνετε πίσω. Αν εκπλήξετε ή φέρετε σε αμηχανία τον αγαπημένο σας, ίσως επειδή δεν τον έχετε συνηθίσει να δείχνετε τη λατρεία σας ανοιχτά, δώστε του λίγο χρόνο για να το επεξεργαστεί. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να μην έχετε κανένα κώλυμα στην έκφραση των συναισθημάτων σας αλλά και να μην περιμένετε να σας επιστρέψει τη φιλοφρόνηση. Μπορεί να είναι γιορτές, αλλά η Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, θα μπορούσε να σας βρει να φέρνετε τη δουλειά του γραφείου στο σπίτι σας. Τα μεγάλα οράματά σας αρχίζουν να παίρνουν σχήμα και μορφή, αλλά μην ξεχνάτε ότι είναι ημέρες αργίας.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

baner-palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *