Ραγάδες? Καταπολεμείστε τις με την δική σας σπιτική συνταγή .

Φτιάξτε την δική σας σπιτική συνταγή κατά των ραγάδων με υπέροχο εξωτικό άρωμα καρύδας.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι πολύ απλά και βρίσκονται εύκολα σε φαρμακεία ή σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα.

Για την συνταγή θα χρειαστείτε:

160ml βούτυρο καρύδας

60ml αμυγδαλέλαιο

60ml wheat germ oil

Εκτέλεση:

Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα άδειο μπουκαλάκι περίπου 300ml και ανακινήστε το πολύ καλά μέχρι να ενωθούν τα έλαιο με το βούτυρο καρύδας.

Χρησιμοποιήστε το εξαιρετικό αυτό λάδι για όλο το σώμα καθημερινά ειδικά μετά το μπάνιο για την πρόληψη εμφάνισης των ραγάδων και για να έχετε μαλακό και λαμπερό δέρμα.

Αν έχετε ραγάδες απλώστε το λάδι τοπικά 2 φορές την ημέρα.

Ας μιλήσουμε για τα υλικά:

Οργανικό βούτυρο καρύδας:

Είναι το πιο φημισμένο προϊόν για την ενυδάτωση του δέρματος, των μαλλιών και νυχιών, προσφέρει μαλακό, σφριγηλό δέρμα με νεανική λάμψη και έχει υπέροχο εξωτικό άρωμα. Είναι όμως και από τα πιο δραστικά προϊόντα για την ανάπλαση του δέρματος ειδικά όταν υπάρχουν ραγάδες. Τα ένζυμα που περιέχει το βούτυρο καρύδας βελτιώνουν την κατάσταση των ιστών με αποτέλεσμα το δέρμα να επανέρχεται σταδιακά.

Wheat Germ Oil – έλαιο από φύτρο σιταριού:

Θεωρείται από τις πλουσιότερες φυσικές πηγές βιταμίνης Ε. Τα οφέλη της βιταμίνης Ε είναι πολλά, ειδικά για την περιποίηση του δέρματος. Το έλαιο από φύτρο σιταριού προωθεί το σχηματισμό των κυττάρων του δέρματος, είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό, είναι ευεργετικό για την πρόληψη και την μείωση της εμφάνισης των ραγάδων και άλλων ουλών, καθώς και ανανεώνει την υγρασία του δέρματος με αποτέλεσμα το δέρμα να είναι λείο και σφριγηλό.

Αμυγδαλέλαιο:

Έχει εξαιρετική ενυδατική και μαλακτική δράση. Θρέφει και απαλύνει το δέρμα προσφέροντας του λεία υφή και όψη. Διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος με αποτέλεσμα να προλαμβάνει την αφυδάτωση του.

jenny.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *