Τατουάζ! Μάθε τι παρενέργειες μπορεί να έχει.

Μπορεί να πήρες την απόφαση να χτυπήσεις ένα tatoo στο χέρι με το όνομά του ή με οποιοδήποτε άλλο σχέδιο. Πριν το πράξεις, καλό θα ήταν να γνωρίζεις όλες τις πιθανές παρενέργειες.

1. Τί μπορεί να σου προκαλέσει ένα τατουάζ

Αν είσαι σε δίλημμα για το αν πήρες τη σωστή απόφαση, μάθε ότι η δερματοστιξία και το piercing μπορεί να προκαλέσουν τοπική φλεγμονή μέχρι παράλυση μέρους του σώματος, με πιο επικίνδυνη συνέπεια τη μετάδοση ηπατίτιδας, του ιού του AIDS και άλλων ιών, αν γίνουν από μη επαγγελματίες ή πλανόδιους.

2. Τα τατουάζ χένας

2. Τα τατουάζ χένας

Ακόμη και το tatoo χένας, αν γίνει με την επικίνδυνη ουσία βαφής PPD (κυρίως στις αναπτυσσόμενες χώρες), μπορεί να προκαλέσει διά βίου αλλεργική ευαισθησία.

3. Πώς να το προστατεύσεις, αν τελικά «χτυπήσεις» tatoo

3. Πώς να το προστατεύσεις, αν τελικά «χτυπήσεις» tatoo

Επίσης, αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι όσο περισσότερο εκτίθεται το τατουάζ στον ήλιο χωρίς προστασία τόσο γρηγορότερα τα χρώματά του θα ξεθωριάζουν. Προστάτεψέ το εφαρμόζοντας στην περιοχή αρκετή ποσότητα αντηλιακού και επαναλάμβανε τη διαδικασία κάθε 2 ώρες.

shape.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *