Τα χρώματα που θα αναδείξουν καλύτερα την ομορφιά μιας μελαχρινής.

xrwmata-pou-tha-anadeiksoun-kalytera-tin-omorfia-mias-melaxrinis-01

Προκειμένου να τονίσετε τα χαρακτηριστικά και τη γοητεία σας, ξεχάστε τα καφέ, μαύρα και μουντά χρώματα και επενδύστε στα παρακάτω 5 χρώματα που έχουν την τάση να αναδεικνύουν τις όμορφες πτυχές του προσώπου σας!

baner-palettino

Φούξια

 

 

 

 

Αναδείξτε τα όμορφα χαρακτηριστικά σας δίνοντας ζωντάνια στην εμφάνιση σας με έντονα και χαρούμενα χρώματα, όπως το φούξια.

Μπλε

Πρόκειται για ένα από τα κλασσικά χρώματα στις επιλογές ρούχων, μαζί με το μαύρο και το καφέ, μόνο που το μπλε είναι λίγο πιο γλυκό και αναδεικνύει πολύ ωραία τα μελαχρινά μαλλιά.


ekptwtiko


Κίτρινο παλ

 

Το φωτεινό κίτρινο κάνει αντίθεση με τα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα η παλ απόχρωση του αποπνέει μια γλυκύτητα.

Λευκό ή κρεμ

Το πάντα διαχρονικό λευκό και η λίγο πιο ιδιαίτερη απόχρωση του κρεμ αντιτίθενται στην σκούρα απόχρωση του μελαχρινού μαλλιού και αναδεικνύουν τα υπέροχα χαρακτηριστικά σας καλύτερα.

Κόκκινο

Το κόκκινο της φωτιάς και του έρωτα αποτελεί το must χρώμα στις επιλογές των μελαχρινών γυναικών και όχι άδικα, αφού τονίζει τα χαρακτηριστικά τους και τις κάνει να αποπνέουν μυστήριο.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

baner-palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *