Τα 6 fashion trends που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα και δεν πρέπει να λείψουν από τη ντουλάπα σου

Θα μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο κάποια fashion trends που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα

1. Ladylike. Ξεκίνησε από την Νέα Υόρκη και χαρακτηρίζεται από ρούχα με έντονη μέση και φούστες. Είναι πάντα στη μόδα γιατί κολακεύει τις καμπύλες και είναι πάντα chic και εκλεπτυσμένο χωρίς να είναι υπερβολικό. Ενσωμάτωσέ το στο στυλ σου, φορώντας kitten τακούνια, vintage κοσμήματα και ψηλόμεσες φούστες.

2. Animal Prints. Όταν οι Ευρωπαίοι ήρθαν σε επαφή με τον αφρικανικό και ασιατικό πολιτισμό, έβαλαν στη ζωή τους σιγά–σιγά το animal print, αρχικά στη διακόσμηση και τελικά και στα ρούχα. Τα animal print είναι πάντα στη μόδα γιατί συνδυάζονται με τα πάντα, αφού συνήθως είναι σε μπεζ, καφέ και μαύρο χρώμα. Φόρεσέ τα με μέτρο, βάλε μικρές πινελιές στο ντύσιμο σου. Φέτος, τα animal prints είναι σε μεγαλύτερη έκταση πάνω στα ρούχα. Βάλε ένα παλτό αλλά κράτα το υπόλοιπο σύνολο ήρεμο και έτσι το αποτέλεσμα θα είναι κομψό και καλαίσθητο.

kolaz_1

3. Ανδρόγυνο. Χάρις στην Coco Chanel, οι γυναίκες φορούν παντελόνια και ανδρικά ρούχα. Το ανδρόγυνο στυλ μπορεί να αποδειχθεί ιδιαιτέρως θηλυκό αλλά και άνετο. Το ότι θα φοράς ρούχα με ανδρικό στυλ δεν σημαίνει ότι πρέπει τα ρούχα αυτά να είναι φαρδιά. Αντίθετα, επίλεξε ρούχα σε πιο στενές γραμμές. Φόρεσε ένα πουκάμισο και ένα σακάκι κουστουμιού και δώσ’ του ένα πιο θηλυκό τόνο, συνδυάζοντας το με γόβες και έντονα κοσμήματα.

4. Minimal. Τα απλά φορέματα και οι μονοχρωμίες ήταν πάντα σήμα κατατεθέν της Prada και του οίκου Pierre Cardin. Φόρεσε ρούχα με γεωμετρικά σήματα και προτίμησε την κλασική αντίθεση του ασπρόμαυρου. Προτίμησε ρούχα με ωραίο ντεκολτέ ή κάποιο ιδιαίτερο κόψιμο και δεν θα χρειάζεσαι κανένα άλλο αξεσουάρ, θα έχεις εύκολα ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

kolaz_2

5. Floral. Τα λουλούδια ξεκίνησαν να εμφανίζονται στα ρούχα στα κιμονό και αργότερα στα βελούδινα υφάσματα. Είναι πάντα στη μόδα γιατί, όπως και να το κάνουμε, τα λουλούδια είναι πάντα θηλυκά και κοριτσίστικα. Φέτος, φόρεσε τα floral σε πιο μουντές και φθινοπωρινές αποχρώσεις. Επίσης, συνδύασε διαφορετικά floral σχέδια αλλά πρόσεξε να κυριαρχεί ένα χρώμα, όπως μπλε ή μαύρο, για να συνδυάζονται αρμονικά.

6. Military. Στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο σχεδόν όλοι, ακόμη και οι γυναίκες, φορούσαν τα στρατιωτικά πανωφόρια. Είναι άνετο στυλ και έχει τα στοιχεία του ανδρόγυνου look. Μην φορτώνεις το look σου με πολλά  military στοιχεία. Επίλεξε ένα στρατιωτικό μπουφάν ή ρούχα που να έχουν κάποιες λεπτομέρειες, όπως τσέπες ή διακριτικά και αμέσως θα έχεις ένα σύγχρονο military σύνολο.

kolaz_3

 

govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *