Τι ενοχλεί το κάθε ζώδιο όταν είναι σε σχέση και τι του αρέσει

Υπάρχουν πράγματα που όλοι θέλουν να τα έχουν σε μια σχέση και πράγματα που όλοι τα απεχθάνονται. Σε κανέναν δεν αρέσει να του λένε ψέματα ή να τον απατούν, ενώ όλοι επιθυμούν να τους δείχνει ο άλλος το ενδιαφέρον του, έστω και με διαφορετικούς τρόπους. Μερικές συμπεριφορές όμως έχουν μεγαλύτερη σημασία για κάποιους, ενώ για άλλους δεν είναι τόσο σημαντικές.

Διάβασε ποια χαρακτηριστικά είναι εκείνα που φαίνονται ανυπόφορα σε κάθε ζώδιο και ποια τους αρέσουν μέσα σε μια σχέση.

ΚΡΙΟΣ
Τι τον ενοχλεί: Ο Κριός θέλει να κάνει πάντα το δικό του και οποιαδήποτε απόπειρα να τον κριτικάρεις και να τον ελέγχεις τον εκνευρίζει απίστευτα. Του τη σπάει αν ανακαλύψει ότι παίζεις θέατρο παριστάνοντας κάτι που δεν είσαι. Η επανάληψη της ίδιας ρουτίνας είναι για εκείνον ή σωστότερα για τη σχέση σας… θάνατος.

Τι του αρέσει: Θέλει να δείχνεις θαυμασμό για όσα κάνει. Κρατάς τα ενδιαφέρον του με το να του κάνεις διαρκώς εκπλήξεις -ευχάριστες εννοείται. Θα προτιμούσε να μοιράζεσαι την αγάπη του για το ρίσκο, την αδρεναλίνη και το κυνήγι της τύχης. Τέλος, του αρέσει όταν “σε κυκλοφορεί” να τον κάνεις να είναι περήφανος για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ
Τι τον ενοχλεί: Ο Ταύρος δεν θέλει να βρίσκεται ξεκρέμαστος ως προς τη σοβαρότητα της σχέσης, αν ο ίδιος έχει αποφασίσει ότι μετράει για εκείνον. Γίνεται έξαλλος αν του δίνεις αφορμές να ζηλεύει. Του τη σπάει αν στη συμβίωση δεν συμβάλλεις επαρκώς για να έχετε ένα ζεστό και οργανωμένο σπιτικό.

Τι του αρέσει: Θέλει το ταίρι του να είναι περιποιημένο κάθε ώρα και στιγμή. Του αρέσει να τον κανακεύεις με τρυφερότητες, καλό σεξ και νόστιμο φαγητό. Νιώθει περήφανος (και πιο ασφαλής) αν δηλώνεις και εκδηλώνεις δημοσίως σε ποιον “ανήκεις”. Για εκείνον είναι τέλειο να γίνετε «αυτοκόλλητοι» κάνοντας σχεδόν τα πάντα μαζί.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τι τον ενοχλεί: Του τη σπάει να τον κατηγορείς ότι φλερτάρει, ενώ εκείνος απλώς κάνει την αγαπημένη του επίδειξη πνεύματος. Βαριέται θανάσιμα αν κάνετε τα ίδια πράγματα και συναναστρέφεστε τους ίδιους ανθρώπους κάθε φορά. Αγανακτεί αν του περιορίζεις την ελευθερία κινήσεων και κολλάς επάνω του σαν στρείδι.

Τι του αρέσει: Αγαπά την εξυπνάδα, τη σπιρτάδα, την ετοιμότητα λόγου που τον γοήτευσαν αρχικά επάνω σου. Θέλει να μην είσαι προβλέψιμη και να του κάνεις εκπλήξεις. Του αρέσει να υπάρχει ανάμεσά σας και φιλία, εκτός από έρωτας. Το εκτιμά πολύ αν δεν του προσάπτεις ότι είναι ανακόλουθος σε όσα λέει ή ασυνεπής, έστω κι αν το κάνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τι τον ενοχλεί: Ακόμα κι αν είναι πρόωρο, θέλει να πιστεύει ότι ο έρωτάς σας θα κρατήσει και του κακοφαίνεται όταν εσύ ή η λογική του, του χαλάτε αυτή την εικόνα. Πληγώνεται όταν έχει ενοχληθεί από κάτι και δεν το καταλαβαίνεις ή κάνεις ότι δεν το κατάλαβες. Αισθάνεται ανασφάλεια αν επιμένεις να ασχολείσαι με πράγματα που τον αφήνουν απ’ έξω.

Τι του αρέσει: Του αρέσουν οι διαρκείς εκδηλώσεις τρυφερότητας είτε είστε μόνοι σας είτε με άλλους. Αγαπά τις ρομαντικές χειρονομίες, τα δωράκια, τις εκπλήξεις. Θέλει να συμμετέχεις στο να είναι ο χώρος σας μια όμορφη ερωτική φωλιά, από την οποία μάλιστα να μη χρειάζεται να βγαίνετε και πολύ συχνά.

ΛΕΩΝ
Τι τον ενοχλεί: Ξενερώνει αν πάψεις να περιποιείσαι τον εαυτό σου και δεν έχεις πια τη φροντισμένη εμφάνιση με την οποία τον εντυπωσίασες σε πρώτη φάση. Δεν δέχεται εύκολα το να μην έχει δίκιο σε κάτι, και κυρίως να του βγαίνεις από πάνω. Του τη σπάει να προκαλείς ή να δέχεσαι το φλερτ άλλων.

Τι του αρέσει: Θέλει να του λες διαρκώς πόσο καταπληκτικός είναι στα πάντα, στην εμφάνιση, στην παρέα, στα επαγγελματικά του και ασφαλώς στο κρεβάτι. Του αρέσει να του κάνεις εκπλήξεις και να μην κολλάτε στη ρουτίνα. Έχει ανάγκη να του αφήνεις ελευθερία κινήσεων και να μην του κάνεις σκηνές ζήλιας, παρόλο που οι αφορμές δεν θα λείπουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τι τον ενοχλεί: Του τη σπάει απίστευτα αν είσαι ασυνεπής σε κάτι που συμφωνήσατε, και ως προς τη σχέση σας αλλά και γενικότερα. Δεν αντέχει την αταξία στο χώρο σας και την ατημελησία επάνω σου. Τον εκνευρίζει αν κανονίζεις ερήμην του πράγματα που αφορούν και τον ίδιο, και μάλιστα ανατρέποντας το πρόγραμμά του.

Τι του αρέσει: Αγαπά την ηρεμία και θέλει να λύνονται οι διαφορές σας με επιχειρήματα, όχι με σκηνές. Θεωρεί πολύ σημαντικό το να υπάρχει ανάμεσά σας εμπιστοσύνη. Για εκείνον μετράει πολύ το να έχετε κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα και παρόμοιο επίπεδο κουλτούρας. Προτιμά να του δείχνεις την αγάπη σου περισσότερο με πράξεις παρά με λόγια.

ΖΥΓΟΣ
Τι τον ενοχλεί: Ο Ζυγός αισθάνεται άσχημα με τους τσακωμούς και τις σκηνές, ιδίως αν του τις κάνεις σε δημόσιο χώρο και μάλιστα μπροστά σε γνωστά του πρόσωπα. Τον ενοχλεί να μην έχεις τον ίδιο βαθμό κοινωνικότητας με εκείνον και να του περιορίζεις τις κοινωνικές συναναστροφές και εξόδους.

Τι του αρέσει: Θέλει η σχέση σας να έχει προοπτικές για το μέλλον ή τουλάχιστον αυτό να του δείχνεις. Δίνει μεγάλη σημασία στο να έχεις ένα κάποιο επίπεδο στην εμφάνιση, στα γούστα και στη συμπεριφορά. Επιδιώκει να είστε μαζί όσο περισσότερες ώρες γίνεται και να κάνετε τα πάντα από κοινού. Του αρέσουν οι εκδηλώσεις τρυφερότητας, τα δώρα, οι εκπλήξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τι τον ενοχλεί: Αντιδρά πολύ άσχημα όταν προκαλείς τη ζήλια του. Δεν του αρέσει καθόλου να του λες ψέματα, να του κρύβεις πράγματα ή να μπλοφάρεις μαζί του, κάτι που θα το ανακαλύψει εύκολα. Όπως και να παριστάνεις ότι η σχέση σας δεν είναι σημαντική για σένα.

Τι του αρέσει: Θέλει να δείχνεις σε όλους ότι του ανήκεις, είτε είσαστε μαζί κάπου, είτε εκείνος απουσιάζει. Του αρέσει να του κάνεις εκπλήξεις και να μη φέρεσαι με προβλέψιμο τρόπο. Τον κερδίζεις όταν παινεύεις τα χαρίσματά του, με την προϋπόθεση ότι το κάνεις με ειλικρίνεια. Στο κρεβάτι σε θέλει να δείχνεις επινοητικότητα, φαντασία και πολλή όρεξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τι τον ενοχλεί: Ο Τοξότης είναι αλλεργικός σε οποιαδήποτε απόπειρα για σοβαρή δέσμευση, αν ο ίδιος δεν το έχει αποφασίσει. Απεχθάνεται τη στασιμότητα και την επανάληψη στην κοινή σας ζωή, ενώ θέλει συνέχεια εναλλαγές. Δεν αντέχει να είστε κολλημένοι ο ένας στον άλλον επί 24ώρου βάσεως.

Τι του αρέσει: Αγαπά την ανάλαφρη ατμόσφαιρα σε ό,τι κάνετε αλλά και στον ίδιο τον χαρακτήρα της σχέσης σας. Θέλει να απολαμβάνει τις χαρές που του δίνει το παρόν, χωρίς να τον απασχολεί το μέλλον. Του αρέσει να διατηρείς την ανεξαρτησία σου και, εννοείται να σέβεσαι τη δική του. Εκτιμά πολύ το να μπορείς να μοιραστείς το περιπετειώδες πνεύμα του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τι τον ενοχλεί: Εκνευρίζεται αν προκαλείς ανατροπές στα πράγματα που έχει προγραμματίσει, στην απλή καθημερινότητα ή στη γενικότερη οργάνωση της ζωής του. Δεν του αρέσουν οι χειρονομίες τρυφερότητας μπροστά σε κόσμο, να τις κάνει ή να τις δέχεται. Μισεί τον έλεγχο, την καταπίεση και τις ανακρίσεις.

Τι του αρέσει: Επιζητά μια ασφαλή και ξεκαθαρισμένη σχέση, ακόμα κι αν αυτό δεν συνεπάγεται μονιμότητα. Του αρέσει να δείχνεις κατανόηση στις -πολλές φορές- υπερβολικές επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Θέλει να τον αφήνεις στην ησυχία του να ασχοληθεί με πράγματα που μπορεί να μην περιλαμβάνουν κι εσένα. Εκτιμά το να μοιράζεσαι τη φιλοδοξία του για κοινωνική άνοδο και μια άνετη ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τι τον ενοχλεί: Ο Υδροχόος δεν αντέχει την προσκόλληση μέσα στη σχέση, παρά θέλει ο καθένας σας να έχει και τη δική του ζωή. Απεχθάνεται να του κάνεις έλεγχο και να επεμβαίνεις στη ζωή του. Τον δυσαρεστεί αν δείχνεις αδιαφορία για τις προσπάθειές του να σώσει τον κόσμο ή απλώς να βοηθήσει κάποιο κοντινό του άτομο που έχει πρόβλημα.

Τι του αρέσει: Του αρέσει αν το πρόσωπο που έχει δίπλα του, εσύ δηλαδή, έχει την ίδια αγάπη στα πρωτοποριακά πράγματα με εκείνον. Τρελαίνεται να έχετε εποικοδομητικές ανταλλαγές απόψεων και ιδεών. Αγαπά τους πειραματισμούς στο σεξ, το οποίο όμως δεν βλέπει σαν κάτι ξεκομμένο από την πνευματική σας επαφή.

ΙΧΘΕΙΣ
Τι τον ενοχλεί: Για έναν Ιχθύ λειτουργεί πολύ αρνητικά να τον προσγειώνεις απότομα από τις φαντασιώσεις του, είτε αυτές αφορούν στη σχέση, είτε σε όλα τα υπόλοιπα. Απεχθάνεται τις σκηνές, εκτός αν τις προκαλεί ο ίδιος. Το να δείξεις αναισθησία όταν είναι στις μαύρες του, ισοδυναμεί με αιτία χωρισμού.

Τι του αρέσει: Δεν χορταίνει να του δείχνεις την αγάπη σου με κάθε κλασικό τρόπο (δωράκια, γλυκόλογα προφορικά και γραπτά, τρυφερές χειρονομίες) και να τον διαβεβαιώνεις συνεχώς γι’ αυτήν. Θέλει να βγάζεις το φίδι από την τρύπα σε διάφορα πρακτικά ζητήματα της ζωής του. Το εκτιμά όταν συμμετέχεις κι εσύ στις φιλανθρωπικές του προσπάθειες να παρηγορήσει κάθε πληγωμένη ύπαρξη.

 

tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *