«Τι να φορέσω σήμερα;» Μάθε τι να κάνεις και βγες από τη δύσκολη θέση!

«Τι να φορέσω σήμερα;», μία ερώτηση που κάνουμε αρκετές φορές και η οποία είναι ικανή να μας κρατήσει μπροστά από την τουλάπα μας τουλάχιστον μισή ώρα.  Κι όμως, οι επιλογές είναι πολλές και μάλιστα μπροστά στα μάτια μας. Αρκεί να απαντήσετε στις τρεις ακόλουθες ερωτήσεις.

1. Τι φορούσα την τελευταία φορά που αισθανόμουν όμορφα;

Ο στόχος είναι να ανασύρετε την ανάμνηση της εικόνας σας, να θυμηθείτε τα χρώματα, τις φόρμες των ρούχων, αλλά και τα αξεσουάρ (τα παπούτσια, τα κοσμήματα κλπ.) που φορούσατε. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε ξανά αυτήν την αίσθηση, χρησιμοποιώντας τα ίδια ή ακόμη και διαφορετικά κομμάτια.

2. Τι φορούσα όταν άκουσα ένα όμορφο σχόλιο για την εμφάνισή μου;

Σχηματίστε την εικόνα του εαυτού σας, θυμηθείτε τι φορούσατε, πώς τα είχατε συνδυάσει, το βλέμμα εκείνου που σας έκανε το σχόλιο. Έτσι θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ένα ξεχωριστό, προσωπικό στιλ και θα βασιστείτε σε αυτήν την πεποίθηση για να δημιουργήσετε μια νέα εμφάνιση με ό,τι διαθέτει η ντουλάπα σας.

3. Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας μου;

Τι πρέπει να κάνετε μέσα στη μέρα και πώς οφείλει να είναι η εμφάνισή σας στο επόμενο 24ωρο; Αυτή η ερώτηση θα διαμορφώσει σημαντικά την εμφάνισή σας. Για παράδειγμα, έχετε να πάτε σε ένα σημαντικό ραντεβού ή σε δραστηριότητες με τα παιδιά; Οι επιλογές σας περιορίζονται. Επιπλέον, για να ξεφύγετε από την κατήφεια, διαλέξτε βασικά κομμάτια από την γκαρνταρόμπα σας και προσθέστε μερικά αξεσουάρ για να κάνετε τη διαφορά.

 

govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *