Τσάντες τάσεις μόδας Άνοιξη – Καλοκαίρι 2013

Οι τάσεις της μόδας στις τσάντες για τη σεζόν  άνοιξη – καλοκαίρι 2013 περιλαμβάνουν μοναδικά σχέδια που κλέβουν την παράσταση. Σε προηγούμενα άρθρα του ηλεκτρονικού περιοδικού Δυναμική  Γυναίκα παρουσιάσαμε τις Top τάσεις της μόδας στα παπούτσια  και στα ρούχα για τη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2013. Στο άρθρο αυτό παρουσιάζουμε τις τάσεις της μόδας στις τσάντες, οι οποίες άλλωστε αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα γυναικεία αξεσουάρ.

 

Τσάντες τάσεις μόδας άνοιξη - καλοκαίρι 2013
Τσάντες – τάσεις μόδας 2013: Mini Bags
Οι τσάντες mini bags θα είναι μία από τις Top τάσεις της μόδας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2013. Όσο πιο μικρή, τόσο  πιο “μοδάτη”. Αυτές οι διακριτικές τσάντες βγαίνουν σε μεγάλη ποικιλία από  σχέδια και στιλ και έχουν ένα κοινό που φαίνεται ότι τους δείχνει ιδιαίτερη  προτίμηση. Το μειονέκτημά τους είναι ότι είναι πολύ μικρές και για αυτό δεν  κάνουν για γυναίκες που θέλουν να κουβαλάνε πολλά πράγματα μαζί τους.
Τσάντες τάσεις μόδας άνοιξη - καλοκαίρι 2013
Τσάντες – τάσεις μόδας 2013: Totes
Οι totes τσάντες είναι συνήθως μεγάλες τσάντες (αυτό δεν είναι απόλυτο) και πολλές φορές “ανοιχτές” και έχουν δυο παράλληλα  λουριά από τα πλευρικά τους. Πρόκειται για ένα πολύ κομψό στιλ που συνδυάζει την  πρακτικότητα με το στιλ. Οι totes τσάντες έκαναν δυναμικά την εμφάνισή τους στις  πασαρέλες για την σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2013 και όχι άδικα.
Τσάντες τάσεις μόδας άνοιξη - καλοκαίρι 2013
Τσάντες – τάσεις μόδας 2013: Clutches
Οι Clutches τσάντες είναι τσάντες – πορτοφόλια  και κατά κανόνα δεν έχουν λουράκια. Οι τσάντες αυτές έχουν πολύ μεγάλη ποικιλία  σε σχέδια και χρώματα και δεν είναι μόνο μικρές κατ’ ανάγκη. Τις Clutches τσάντες μπορείτε να τις βρείτε είτε σε μικρά είτε σε μεσαία μεγέθη. Για τη σεζόν  άνοιξη – καλοκαίρι 2013, αρκετοί σχεδιαστές έδωσαν βαρύτητα σε αυτού του είδους  τις τσάντες. Τα επικρατέστερα σχέδια αυτής της κατηγορίες είναι οι τσάντες mini  clutches, οι τσάντες oversize clutches, οι τσάντες metallic clutches, οι reptile  clutches.
Τσάντες τάσεις μόδας άνοιξη - καλοκαίρι 2013
Τσάντες – τάσεις μόδας 2013: Backpacks
Αυτές οι τσάντες συνδυάζουν την άνεση, την  πρακτικότητα και την κομψότητα και είναι κατάλληλες για γυναίκες που θέλουν να  κουβαλάνε μαζί τους όλα τα γυναικεία αξεσουάρ που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Οι  τσάντες αυτές φοριούνται στην πλάτη και κατά κανόνα είναι αρκετά ευρύχωρες. Αυτό  το είδος είναι αγαπημένο από πολλές γυναίκες εξαιτίας της μεγάλης πρακτικότητας  που διαθέτουν που σε πολλές περιπτώσεις κυριολεκτικά σας “λύνουν τα  χέρια”.
Τσάντες τάσεις μόδας άνοιξη - καλοκαίρι 2013
Τσάντες – τάσεις μόδας 2013: Reptile Skins
Πρόκειται για τσάντες που η υφή τους θυμίζει  δέρμα “ερπετού”. Οι τσάντες αυτές προσδίδουν στιλ και έντονη προσωπικότητα στη  γυναίκα και τραβούν τα βλέμματα από μακριά. Για τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2013, πολλοί σχεδιαστές μόδας επέλεξαν να συμπεριλάβουν στην collection τους ορισμένα  κομμάτια από Reptile Skins τσάντες και θα λέγαμε ότι έκλεψαν την  παράσταση.
Τσάντες τάσεις μόδας άνοιξη - καλοκαίρι 2013
Τσάντες – τάσεις μόδας 2013: Prints and Patterns
Οι τσάντες αυτές έχουν υπέροχες εκτυπώσεις και  καταπληκτικά μοτίβα, γεγονός που τις κάνουν να είναι μοναδικές. Ο συνδυασμός των  χρωμάτων και τα υπέροχα σχέδια κάνουν τις γυναίκες να τις προτιμούν ιδιαίτερα. Οι τσάντες prints and patterns είναι μια ακόμα τάση της μόδας για τη σεζόν  άνοιξη – καλοκαίρι 2013 και παρουσιάστηκαν σε διάφορες πασαρέλες σχεδιαστών  μόδας.
Τσάντες τάσεις μόδας άνοιξη - καλοκαίρι 2013
Τσάντες – τάσεις μόδας 2013: Laser Cut
Πρόκειται για τσάντες με υπέροχα σκαλιστά  μοτίβα που σε πολλές περιπτώσεις αποτελούν έργο τέχνης. Οι τσάντες αυτές δίνουν  ιδιαίτερη βαρύτητα στη λεπτομέρεια και για αυτό το λόγο είναι κατάλληλες για  γυναίκες που προσέχουν το παραμικρό. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η λεπτομέρεια  κάνει τη διαφορά.
Τσάντες τάσεις μόδας άνοιξη - καλοκαίρι 2013
Τσάντες – τάσεις μόδας 2013: Sack bags
Οι τσάντες Sack bags είναι και αυτές μέσα στις  τάσεις της μόδας για τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2013. Πρόκειται για πολύ κομψές  τσάντες – σακίδια που συνδυάζουν άψογα το στιλ με την πρακτικότητα.
Τσάντες τάσεις μόδας άνοιξη - καλοκαίρι 2013
Τσάντες – τάσεις μόδας 2013: Creative Handles
Πρόκειται για τσάντες με πρωτότυπα και πολύ  κομψά λουριά. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές ακόμα και το λουράκι της τσάντας  μπορεί να κάνει τη διαφορά. Για τη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2013, οι τσάντες Creative Handles έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο κλέβοντας την παράσταση.
Τσάντες τάσεις μόδας άνοιξη - καλοκαίρι 2013
Τσάντες – τάσεις μόδας 2013: Odd Shaped Bags
Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι τσάντες που  έχουν πολύ “περίεργα” ή πρωτότυπα σχέδια. Αυτές οι τσάντες γίνονται αντιληπτές  από μακριά επειδή είναι κάτι το μη συνηθισμένο και το μάτι πέφτει πάνω τους. Αν  είστε οπαδός αυτής της κατηγορίας, τότε προσέξτε να μην το παρακάνετε στην  επιλογή σας. Επιλέξτε μια τσάντα που να τραβάει τα βλέμματα αλλά ταυτοχρόνως να  είναι και πολύ κομψή.
Τσάντες τάσεις μόδας άνοιξη - καλοκαίρι 2013
Τσάντες – τάσεις μόδας 2013: Transparent Bags
Αναφερόμαστε σε τσάντες που είναι διαφανείς ή  ημι – διαφανείς. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά κομψό στιλ το οποίο όμως θυσιάζει  λίγο από την πρακτικότητα. Οι τσάντες αυτές είναι κατάλληλες για γυναίκες που “δεν έχουν τίποτα να κρύψουν”. Το μειονέκτημά τους είναι ότι πολλές φορές  τραβούν την προσοχή από αδιάκριτα βλέμματα.

www.dynamikhgynaika.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *