Τόμσον: Έξι μήνες χωρίς σεξ λόγω… περμανάντ!

Ο τελευταίος ρόλος της Έμα Τόμσον (Emma Thompson) στην ταινία “Saving Mr Banks” μπορεί να της χάρισε υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα αλλά και για ένα βραβείο SAG (Screen Actor’s Guild), αλλά της στέρησε το σεξ για… έξι μήνες, όπως παραδέχεται η ίδια.

Στην ταινία όπου ερμηνεύει τη συγγραφέα του βιβλίου για τη θρυλική “Μέρι Πόπινς”, Π. Λ. Τράβερς (P.L. Travers) η 54χρονη βρετανίδα ηθοποιός χρειάστηκε να κόψει πολύ κοντό το μαλλί και να το κάνει μια πολύ λεπτή περμανάντ, γεγονός που φαίνεται ότι ο σύζυγός της, δεν εκτίμησε ιδιαιτέρως.

Ξανθιά προτιμά τη γυναίκα του ο Γκρεγκ Γουάιζ και με περμανάντ, δεν... Ευτυχώς που τα γυρίσματα δεν κράτησαν πάνω από έξι μήνες!!!!

Ξανθιά προτιμά τη γυναίκα του ο Γκρεγκ Γουάιζ και με περμανάντ, δεν… Ευτυχώς που τα γυρίσματα δεν κράτησαν πάνω από έξι μήνες!!!!

“Ήταν ένα εφιάλτης. Δεν έκανα σεξ για έξι μήνες”, αποκάλυψε η Τόμσον μιλώντας στο περιοδικό “Parade”, εννοώντας φυσικά ότι ο ηθοποιός σύζυγός της, Γκρεγκ Γουάιζ (Greg Wise) την προτιμά με το φυσικό της μαλλί και θα χάρηκε ιδιαιτέρως όταν τα γυρίσματα τελείωσαν.

Στο βίντεο που ακολουθεί, δες το τρέιλερ της ταινίας. Μαζί με την Έμα Τόμσον, ο Τομ Χανκς (Tom Hanks) ερμηνεύει τον Γουολτ Ντίσνεϊ (Walt Disney).

Ζ. Κ.

 

womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *