Χέρια για…..φίλημα!!! Όλα τα trends του καλοκαιριού που πρέπει να εφαρμόσεις από τώρα.

And let the summer begin… Πολλά χρώματα και ακόμα περισσότεροι συνδυασμοί φέρνουν την καλοκαιρινή διάθεση στα άκρα σου!

Το καλοκαίρι και τυπικά είναι μια ανάσα μακρυά. Εσύ, τώρα, μπορείς να το φέρεις πιο κοντά με δυο κινήσεις. Μια είναι να επιλέξεις πώς θέλεις να τα κάνεις, και έπειτα απλά να εφαρμόσεις το σχέδιο στα νύχια σου. Ό, τι και να κάνεις το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αντιπροσωπεύει πλήρως το πνεύμα του καλοκαιριού και κυρίως εσένα. Η γκάμα για να διαλέξεις είναι μεγάλη και η Miss Bloom είναι εδώ για να στην δείξει ενώ παράλληλα σου προσφέρει χρήσιμα και έξυπνα tips.

Ethnic τάση: Το στοιχείο του folklore αποτυπώνεται στα άκρα πάνω σε άσπρο καμβά και με τα γεωμετρικά σχέδια στα χρώματα του πορτοκαλί-μπλε-καφέ-κίτρινου να κυριαρχούν.

Rainbow nails: Τα χρώματα σε όλες τις αποχρώσεις βρίσκουν τον εκφραστή τους στα νύχια σου. Μεγάλο trend είναι η διαφορετικότητα χρωμάτος στο κάθε νύχι. Τολμάς;

It’ s about 2: Η διχρωμία στα νύχια παίζει και φέτος, αλλά οι συνδυασμοί είναι πιο απρόσμενοι. Ποιος θα σε προσέξει αν σετάρεις 2 παρόμοια χρώματα; Tip: Η μετάβαση είναι το μεγαλύτερο θέμα. Χρησιμοποίησε βρεγμένο σφουγγαράκι και ανακάτεψε τα χρώματα.

Girlie Pink: Το ροζ είναι το κατεξοχήν καλοκαιρινό χρώμα. Η girlie διάθεση αποτυπώνεται στα νύχια και για να μην νιώθεις βαρετή βάλε λίγο γκλίτερ στο ένα νύχι και άσε το να ξεχωρίσει.

Navy: Αφού είναι τόσο τάση και στα ρούχα, θα γίνει και στο μανικιούρ. Με βάση το κόκκινο παίξε με τα σχέδια και τις ρίγες.

Funky σχέδια: Λίγες ρίγες και απλά σχέδια, που γίνονται με το χέρι και ένα λεπτό πινέλο, μπορούν να μεταμορφώσουν τα χέρια σου και ένα κατά τα άλλα απλό μανικιούρ.

Γεωμετρικά σχέδια: Αν δεν μπορείς να “ενώσεις” τα δυο χρώματα, κάνε σχέδια με σελοτέιπ. Tip: Με γωνία προς τα πάνω τα νύχια σου φαίνονται πιο μακρυά και λεπτά.

White and fantasy: Πάνω στο άσπρο μπορείς να κάνεις όσα σχέδια θέλεις. Οι βούλες είναι απόλυτη τάση της σεζόν. Εσύ μπορείς να τις κάνεις και σε διαφορετικά χρώματα και πιο funky αποτέλεσμα.

Complicated style: Αν δε τα καταφέρεις μόνη σου, φέρε μια φίλη σου. Κάντε από ένα σχέδιο η καθεμία και το αποτέλεσμα θα είναι πρωτότυπο και εντελώς δημιουργικό.

Ρίγες παντού: Τι θα έλεγες για τον αγαπημένο κλασικό συνδυασμό του ασπρόμαυρου σε λεπτές ρίγες; Μια επιλογή που θα σε βγάλει “ασπροπρόσωπη” σε όλες τις επίσημες κοινωνικές εκδηλώσεις σου.

Stickers: Και αντί να κάθεσαι και να παιδεύεσαι μπορείς απλά να προμηθευτείς τα πιο ωραία και αστεία σχέδια που υπάρχουν σε αυτοκόλλητα και με μια εφαρμογή να έχεις τα καλύτερα νύχια!

Rainbow διάθεση: Τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος σε ταξιδεύουν στα νησιά όταν είσαι στην δουλειά!

Οι δυο εναλλακτικές: Αν θέλεις να κάνεις την διαφορά βάψε ένα νύχι σου με μια απόχρωση παραπλήσια του όλου βερνικιού. Τα στρασάκια είναι προαιρετικά.

It’s all about details: Μην ξεχνάς ότι ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Αν δεν μπορείς να εφαρμόσεις όλα τα πιο περίτεχνα σχέδια, κάνε ότι μπορείς και έπειτα μικρά απλά και έξυπνα σχεδιάκια θα σε κάνουν να λάμψεις.

Προσπάθησε να ταιριάξεις τα νύχια σου με τις αποχρώσεις των ρούχων και των αξεσουάρ σου. Αν είσαι ήδη αρκετά μαυρισμένη προτίμησε τις κοραλί αποχρώσεις που κολακεύουν όλα τα άκρα.

It’s so simple: Και στο τέλος, σου άφησα το καλύτερο. Τρία χρώματα, ατάκτως βαμμένα, χωρίς όρια και κανόνες. Και εδώ απλά κάνεις τέχνη… Nail art!

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *